Energie update Witte Tovenaar 1 - 13 juni 2022

Misschien heb je in het eerste pad van deze Tzolkinronde - het Rode Draak levenspad - al een glimp opgevangen van hoe je leven er uitziet als je oude patronen doorbreekt en daadwerkelijk nieuwe wegen gaat bewandelen. Van de lichtheid en het gemak dat dan ontstaat.

Het Witte Tovenaarpad geeft je nu energie om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd al is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog ondergesneeuwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Laat de Tovenaar door jou heen werken

Witte Tovenaar geeft je de wijsheid om vanuit jouw essentie je bijdrage te leveren aan het grote geheel. De wijsheid van Witte Tovenaar is niet de intellectuele kennis waaraan we zoveel waarde hechten in onze westerse cultuur. Het is de wijsheid en het weten dat voortkomt uit een afstemming van je geest en je hart. 

Witte Tovenaar put uit de kracht van de natuur. Het is de sjamanistische energie die helpt om de geest te verruimen om hogere niveaus van bewustzijn te bereiken. Het totemdier is de jaguar en zijn geopende kaak is het portaal van de onderwereld naar de bovenwereld.

In dit pad vinden we inspiratie door de natuur in te gaan en krachtplekken op te zoeken. Stil aanwezig te zijn. Daar maak je gemakkelijk contact met de beschermende geest van Moeder Aarde en de vrouwelijke energie die je deze dagen verder brengt op je levenspad.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk?

Nu de afgelopen drie jaar de jaarenergie van zowel het zonnejaar als het kalenderjaar in witte paden valt, is de energie van de witte zegels meer naar de voorgrond gekomen. Dertien jaar lang geven ze ons energie voor om een wending te geven aan de manier waarop we leven en werken: meer bezield, minder bedacht. Ze geven energie om de brug te staan van hoofd naar hart, van uiterlijke kennis naar innerlijke wijsheid.

Ik geef je graag drie tips om jezelf in dit pad ontvankelijk te maken voor deze witte energie:

TIP 1: Sta jezelf toe ​​'niet te weten'. Zo opent de deur van je geest zich naar een weten dat voorbij je denken gaat.

Soms word je verrast doordat dingen anders lopen dan je had gehoopt of verwacht. Dat kan behoorlijk frusterend zijn en veel vragen oproepen waarop je denken geen antwoord heeft. De kunst is om erop te vertrouwen dat er een dieper liggende oorzaak of reden is. Misschien ben je geneigd meteen in de actie te schieten. Je hoeft niets te forceren. Als de tijd rijp is, wordt vanzelf duidelijk wat deze wending je te vertellen heeft. Wees stil en wacht, dan komt het antwoord vanzelf naar je toe.

Een prachtige gelegenheid om jezelf ontvankelijk te maken voor het weten dat voorbij je denken gaat is de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Daar vind je antwoorden en inzichten waar je met je denken niet bij kunt. De dagenergie helpt je om ze naar je bewustzijn te brengen. 

TIP 2: Leer jezelf en jouw potentie beter kennen. Zo maak je de verbinding met jouw eigen wijsheid krachtiger.

We beleven momenteel een transitie van groepsbewustzijn naar inidividueel bewustzijn. Deel uitmaken van de groep door te doen wat iedereen doet, is niet meer wat we nodig hebben om te kunnen overleven. Juist het kennen van je unieke talenten en kwaliteiten, je onderscheiden van anderen, afwijken van de norm wordt steeds belangrijker om de stap van overleven naar leven te maken.

De Tzolkin kalender reikt je de handvatten aan om juist dat onontdekte potentieel in jezelf en anderen bewust te maken. In oktober start er een nieuwe groep met de jaartraining Tzolkin als kompas. Binnenkort plannen we een datum voor een infosessie over deze jaartraining via zoom. Dus lees meer over het programma en stuur je vragen over deze training alvast naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan komt jouw vraag zeker aan bod.

TIP 3: Maak ruimte voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen. 

Soms zijn we bereid om niet te groeien uit loyaliteit aan eerdere generaties. Onbewust ben je trouw aan hen die om wat voor reden dan ook de kansen en mogelijkheden niet hadden om hun potentieel volledig te benutten. Het Witte Tovenaar levenspad geeft je energie om voorbij deze loyaliteit te stappen, je eigen dromen waar te maken. Juist omdat zij het niet konden en jij die mogelijkheden wél hebt.

In de verdiepingsworskhop 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap' werk je op een magische manier met je dromen en open je het potentieel van jouw levenspad.

Ik wens je een magisch pad toe en mooie nieuwe wegen!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Tovenaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte tovenaar

Dag 1. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 2. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 3. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 4. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 5. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 6. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 7. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 8. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 9. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 10. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 11. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 12. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 13. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus Leven en groeien met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 10 juli. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

10 augustus 2022

Geel Zaad
Geel Zaad

Toon 6
Toon 6

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Tovenaar 1 - 13 juni 2022"

Plaats een reactie