Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 10 - 22 juli 2022

Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van vier paden in de Dreamspell Tzolkin met het Rode Hemelwandelaarpad. In deze cyclus start op 26 juli (in het Witte Wereldoverbrugger levenspad) het nieuwe zonnejaar. We laten het Geel Zaad toon 3 jaar achter ons en beginnen aan een Rode Maan toon 4 jaar

Een nieuwe fase breekt aan in deze ongelofelijk bijzondere tijd waarin gebeurtenissen elkaar razendsnel opvolgen. Een tijd waarin er steeds minder houvast is buiten jezelf en het zaak is om houvast ín jezelf te vinden. Een tijd ook waarin we mogen bouwen aan mooie alternatieven voor alles wat om ons heen afbrokkelt omdat het oud en versleten is. Zijn langste tijd heeft gehad. Een tijd waarin we elkaar hard nodig hebben. 

Het Rode Hemelwandelaar levenspad geeft je alvast de moed en het vertrouwen om op gevoel en zonder vooropgezet plan nieuwe wegen te bewandelen.

Op ontdekkingsreis

De energie van Rode Hemelwandelaar nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen, buiten het terrein dat jou bekend is. We bevinden ons - of we het nu leuk vinden of niet - in de perfecte omstandigheden om nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Daarbij is het de kunst om een evenwicht te vinden tussen goed voor jezelf zorgen en jezelf over een grens duwen. Grenzen verleggen kan spanningen opleveren en soms willen we meer dan ons lichaam aan kan. Nieuwe wegen bewandelen doe je dan ook het beste stap voor stap, zodat je hele systeem mee kan in de verandering.

De schijnveiligheid van het bekende

Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Willen weten hoe het scenario voor de toekomst eruit ziet, is de grootste blokkade die je voor jezelf kunt opwerpen. Rode Hemelwandelaar gaat op pad zonder plan en stelt onderweg, op basis van ervaring de koers zonodig bij.

Als je beschermingsmechanismen bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen en zelfs niet om eraan te 'werken'. Dat is namelijk niet nodig als je een nieuwe weg in slaat. Hoe het ook loopt, weet dat je de mooiste ontdekkingen doet als je de dingen eens anders dan anders doet. Dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn. 

Verhalen delen

Dit pad gaat ook over de verhalen die we met elkaar delen, de ervaringsverhalen waardoor we van elkaar leren. Het is de kunst van elke ervaring het mooie te zien, eenvoudigweg omdat je er hoe dan ook wijzer van wordt. Omdat het bijdraagt aan jouw verhaal. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en leert kanten van jezelf en anderen kennen die je misschien niet had vermoed.

Onlangs was ik te gast in de Liefdestalk van Margit Cheska op Clubhouse. We gingen van start zonder enige voorbereiding. Dat leverde mooie gesprekken op en bracht inzichten over de Tzolkin en lichaamswijsheid. Luister hier naar de replay. De Clubhouse app kun je gratis downloaden.

Elvira van Rijn

PS: Als nog 3 deelnemers zich aanmelden, gaan we een datum plannen voor de workshop Afstemmen op je potentieel in Arnhem. Heb je kennis gemaakt met de Dreamspell Tzolkin kalender en wil je meer praktische handvatten? In deze vervolgworkshop leg je een stevige basis om zelfstandig en ervaringsgericht te werken met de kalender.

DNAfirmaties Rode Hemelwandelaarpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode hemelwandelaar

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vandaag start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Je ontdekt daarin hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je nu nog op voor de cursus van vandaag of neem wat meer tijd om je voor te bereiden en meld je aan voor de volgende ronde die start op 31 augustus.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

6 oktober 2022

Rode Draak
Rode Draak

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 10 - 22 juli 2022"

Gravatar
Ineke
Dank je wel Elvira. Nu begrijp ik waarom gebeurtenissen en ontmoetingen uit het verleden zich tonen. Ik voel er geen verbinding mee. Dat vond ik vreemd . Nu weet ik waarom mijn interesse ook aan het veranderen is. Het voelt als een nieuw begin. Nogmaals Dank voor steeds je bijzonder duidelijke uitleg over deze waardevolle energie.  

Plaats een reactie