Energie update Gele Mens levenspad 18 - 30 augustus 2022

Hoe heb jij de vernieuwende kracht van Blauwe Storm ervaren de afgelopen periode? Is het je gelukt om dicht bij jezelf te blijven? Er is veel turbulentie die je gemakkelijk van je stuk brengt. Soms kun je haast niet onderscheiden of wat je voelt bij jou hoort of bij de ander.

De kunst is om telkens weer de stille plek in jezelf op te zoeken. Vanuit de plek waar jij rust en vrede in jezelf ervaart, kun je rustig ademhalen en in het Gele Mens levenspad bewust stilstaan bij hoe je verder wilt. 

Wat geef je aandacht? 

Datgene wat is getransformeerd door de storm is nu de voedingsbodem voor jouw toekomst. Je mag zelf kiezen wat je daarop wilt laten groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Gele Mens vraagt wat jij wilt. Vaak maken we die vraag veel te groot en ver weg. We leren om doelen te stellen en hard te werken om ze te bereiken. Het is inmiddels wel duidelijk dat dat in deze tijd steeds moeilijker word, eenvoudigweg omdat de toekomst behoorlijk onzeker is.

De creatie energie van de Tzolkin volgt een andere weg die beter past bij deze tijd: de weg van je intentie zetten. En de route volgen die zich vervolgens voor je opent.

Een route die vraagt om overgave.

Een route die kronkelt langs schijnbare omwegen.

Een route van vertrouwen en magie.

Ik geef je graag een aantal tips om jouw intenties te voeden zodat je jouw avontuurlijke route bewust kunt volgen.

TIP 1. Sta regelmatig stil bij wat je op dit moment wilt

Als je wilt omschakelen van doelen bereiken, naar je intentie voeden, is het vooral belangrijk om regelmatig stil te staan bij wat zich NU aandient.

Waaraan heb je NU behoefte?

Wat vraagt op DIT MOMENT jouw aandacht?

Waar liggen NU kansen voor jou om te groeien?

Deze vragen brengen je telkens weer terug bij jezelf in het moment. Ze helpen je om de toekomst die jij graag wilt als een magneet naar je toe te trekken. 

TIP 2. Pas je tempo aan

We leven in een maatschappij vol verwarring en angst. Meer dan ooit is het van belang dat je jouw gevoel van vertrouwen voedt, omdat dit meer dan wat ook, bijdraagt aan het realiseren van jouw intentie. Juist als je daarvoor je eigen angsten recht in de ogen moet kijken. En dat vraagt om durven stilstaan, vertragen, doorvoelen en ruimte maken in plaats van doorhollen en redden wat gered zou moeten worden.

Wat een omweg lijkt, kan later de kortste weg blijken. Wat vertragend lijkt te werken, zorgt misschien juist voor versnelling. Door te vertragen maak je ruimte voor magie, voor datgene wat nodig is, voor het plan dat veel beter is dan je zelf had kunnen bedenken.

TIP 3. Stem jezelf af op je eigen bron van wijsheid

Het is niet altijd makkelijk om onderscheid te maken tussen wat je denkt te weten en wat je diep van binnen écht weet. De energie van jouw geboortedag verbindt jou met de wijsheid in jezelf en geeft toegang tot kwaliteiten waarmee je jezelf in je kracht kunt zetten, uit het moeras kunt trekken, vooruit kunt helpen. Die kwaliteten vind je onder andere in je geboorteprofiel. Een profiel dat soms nog wel eens besteld wordt bij wijze van informatief rapport.

Maar de kalender gaat pas echt voor je werken, als je er zelf mee aan de slag gaat, ervarend, energetisch, voelend. Hoe dat werkt en welke diepgaande inzichten dat oplevert, ervaar je tijdens de dagworkshop 'Afstemmen op je potentieel'. Daarin komt de Dreamspell Tzolkin als geheel en in het bijzonder je geboorteprofiel tot leven als instrument om jezelf te coachen.

We werken dit keer met een datumprikker. Het streven is om in ieder geval in september/oktober een of meer workshops te plannen in Arnhem. En de datum bepalen we in overleg met jou. Meld je hier aan.

Ik wens je mooie dagen toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties

Elke dag van het Gele Mens levenspad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele mens

Dag 1. Gele Mens - Ik creëer

Dag 2. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 3. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 4. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 5. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 6. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 7. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 8. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 9. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 10. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 11. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 12. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 13. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. 

De eerstvolgende cursus start op 31 augustus en gaat over de vier levenspaden in het hart van de Tzolkin: Rode SlangWitte SpiegelBlauwe Aap en Geel Zaad. Deze bijzondere periode helpt je zaken uit het verleden te integreren, onopgeloste zaken alsnog onder ogen te zien, mild te zijn voor jezelf, je dromen te leven en ontvankelijk te zijn voor het nieuwe dat je daarmee aantrekt. Dit zeggen deelnemers over de cursus:

Ellen: 'Het brengt me dichter bij mezelf en het voelt alsof ik meer geaard ben. Ik krijg meer grip op de dagenergie en hoe die bij me binnenkomt.'

Annemarieke: 'Ik doe nu voor de 2e keer mee aan de online cursus en heb je nog niet gemaild hoe inspirerend en wijs ik je dagelijkse mails vind. Iedere keer weer ontdek ik iets nieuws en ervaar nieuwe inzichten, samenhangen en opbouw van de tzolkin door wat je schrijft.'

Thea: 'Mijn hele kijk op het leven, de tijd en mezelf is behoorlijk verschoven.'

Jacqueline: 'Je fijn geschreven begeleidende teksten en tips zijn voor mij een enorme inspiratie geweest om weer te gaan tekenen en schrijven. Iedere ochtend was ik benieuwd naar je mail. Doordat ik weer in mijn creativiteit kwam heb ik een mooie stap kunnen zetten met een opdrachtgever voor een samenwerkingsverband.'

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

4 juni 2023

Witte Wind
Witte Wind

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Mens levenspad 18 - 30 augustus 2022"

Plaats een reactie