Energie update Witte Spiegel levenspad 13 - 25 september: Beleef opnieuw de jaarenergie van 2022

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je levenskracht te laten stromen. Is het je gelukt om ongezonde routines en oude patronen te doorbreken, zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten?

De energie van het Witte Spiegelpad brengt je nu in situaties waarin je de kans hebt om de motor te zijn achter vernieuwing in je eigen leven en dat van anderen. In dit pad ontvingen we op 1 januari de jaarenergie voor 2022. Dat betekent dat we op 18 september - Blauwe Nacht toon 6 - precies een Tzolkinronde hebben doorlopen in 2022. En het is nu echt anders dan toen, omdat inmiddels de zonnejaar energie op 26 juli is veranderd.

Ingewikkeld misschien? Het enige dat je écht hoeft te begrijpen is dat het Witte Spiegel levenspad het moment bij uitstek is om voor jezelf de stand op te maken. 

Energie voor verandering

Als jaarpad bevat het Witte Spiegel levenspad een schat aan wijsheid over de manier waarop we in 2022 worden ondersteund in onze spirituele ontwikkeling. In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen hoe je er na een Tzolkinronde voor staat. En wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Datgene wat je deze dagen liefhebt, ergert, bewondert, verrast, vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Mercurius is retrograde van 9 september tot 2 oktober en helpt nog een handje mee om zaken op te schonen uit het verleden en dingen af te maken die al heel lang lopen.

Deuren naar de toekomst

Je hoeft deze dagen echt niet te graven in het verleden; als er iets belangrijks voor jou is om op terug te komen, dient het zich vanzelf aan. En krijg je dan spiegels uit het verleden te zien, weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

Bedenk dat conflicten een weerspiegeling zijn van een conflict in jezelf. Het heeft dus geen zin om de schuld van dingen die jou raken buiten je zelf te leggen. Ze zijn een uitnodiging om het conflict in jezelf te helen. Kijk eens in de spiegel. Wat zie je dan: je oude zelf, wie je NU bent of je toekomstige zelf?

In je eigen midden staan

Een groot deel van het Witte Spiegelpad speelt zich af in de middenkolom van de kalender. Op 16 september breekt deze periode van twintig kerndagen aan. De middenkolom nodigt je uit in het hier en nu aanwezig te zijn, met een been in het verleden en een in de toekomst ben jij het verbindende midden. Je vindt balans als je in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunt zijn met jezelf en hoe het nu is.

Sommige patronen uit het verleden zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben ze nog wat extra compassie van jou nodig om jou los te kunnen laten.

Het Blauwe Nacht toon 6 jaar

De jaarenergie die we ontvingen op 1 januari geeft nog steeds energie voor spirituele groei. Naar binnen keren om bewust en vernieuwd vooruit te kunnen. Niet door te duwen en trekken, maar door af te wachten wat zich ontvouwt en als vanzelf regelt. Dat is waar het in dit jaar om draait. En intussen alert zijn op de signalen die jou helpen om je voor te bereiden op de toekomst.

Blauwe Nacht symboliseert de overgang van donker naar licht. Het moment dat de zon nog niet op is, maar het licht al wel zichtbaar. Het is de belofte van een nieuwe dag. Het begin is er, maar alles is nog open. Blauwe Nacht symboliseert ook het unieke schepsel dat jij bent: van jou is er maar één. Alleen al het feit dat je er bent is jouw bijdrage aan het geheel. In 2022 is het tijd om jouw eigen unieke talenten vaardigheden in te zetten om verder te komen. Daarbij mag je groot blijven dromen. Geef je dromen vleugels en beknot ze niet meteen door te denken aan wat haalbaar is en wat niet. Maak ruimte voor het onvoorstelbare door te luisteren naar je innerlijke stem en blijf kleine stapjes nemen: doe wat past bij jouw dromen en wees trouw aan het pad van je ziel.

Volg de stroom

2022 is ook een toon 6 jaar: het zesde jaar in een cyclus van 13. Toon 6 geeft stabiliteit en doorstroming. Zorgt voor continuiteit op weg naar de toekomst. Het is de energie van gelijkwaardigheid die ervoor zorgt dat in ieders behoeften wordt voorzien.

Gelijkwaardigheid betekent dat ieders bijdrage weliswaar anders van aard is maar toch wel even belangrijk. Daarin is geen groot of klein, minder of meer. Geen druppel op de gloeiende plaat. Jouw bijdrage is van essentieel belang: elke kleine stroom heeft immers de potentie om een krachtige zelfbewuste en zelfvoorzienende rivier te worden.

Dus het maakt echt uit wat je doet en wat je laat. Waarvoor je kiest en of dat past bij wie je diep van binnen bent. De jaarenergie van 2022 wijst je de weg naar binnen om gelijkheid te brengen vanuit je eigen kern.

Blijf je koers afstemmen

Heb je begin dit jaar deelgenomen aan het online programma Afstemmen op 2022, dan is dit hét moment om de vier workshops online te herhalen. En wil je alsnog deelnemen, dan kun je je alsnog aanmelden. Je kunt ze op je eigen tijd doen.

Nu het jaar een Tzolkinronde oud is, zie je nog helderder dan aan het begin waar het voor jou om gaat. Wat zich aan het ontvouwen is en waar je trouw aan mag blijven. De workshops voorzien je natuurlijk van informatie. Maar de echte inzichten haal je uit de oefeningen die je krijgt aangereikt in alle vier de workshops. Geen zware kost, maar oefeningen die je inspiratie, lichtheid en kracht geven voor het nieuwe jaar. Bovendien krijg je praktische handvatten om jezelf te versterken op de momenten dat het lastig is. MEER INFORMATIE VIND JE HIER.

Ik wens je mooie spiegeldagen toe en liefdevol en creatief vervolg van 2022.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Spiegelpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte spiegel

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

In de online cursus met de dagenergie: e-wenscursus ontdek je hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De dagenergie en levenspaden ondersteunen je samen met de oefeningen en opdrachtjes die je krijgt aangereikt.

De eerstvolgende cursus start op 22 oktober en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

4 juni 2023

Witte Wind
Witte Wind

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Spiegel levenspad 13 - 25 september: Beleef opnieuw de jaarenergie van 2022"

Plaats een reactie