Energie update Blauwe Aap levenspad 26 september - 8 oktober 2022: Handvatten voor creëren vanuit de bron

Welke spiegels kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen trouw te zijn aan jezelf? Dit pad geeft ons - als jaarpad van 2022 - nog tot het eind van dit jaar extra energie om negativiteit te transformeren in de lichtheid en positiviteit. En dat zonder te hoeven strijden, zonder zwaarte en moeite. 

Het Blauwe Aap levenspad dat vandaag van start gaat geeft je daarvoor de gebruiksaanwijzing. Ik ben zelf in dit pad geboren en ik leer nog elke dag over de ongelofelijke mogelijkheden die dit pad biedt om te ontsnappen uit de collectieve somberheid, angst en gevoelens van tekort.

Verbinden met de bron

Het Blauwe Aap levenspad gaat over licht leven. Dat is in deze tijd voor veel mensen een enorme uitdaging. Zeker als je denkt dat licht leven betekent dat alles gaat zoals je graag wilt en dat je vooral de hele tijd vrolijk bent. Licht leven is onlosmakelijk verbonen met met vertrouwen. Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid neem je onbewust beperkende overtuigingen en patronen over die al generaties lang zijn doorgegeven. Door te vertrouwen op het leven, te ontspannen en je te richten op datgene wat jou plezier geeft, herstel je het contact met jouw eigen lichtheid.

  • Vertrouwen dat alles precies moet gaan zoals het gaat, ook al snap je er niks van.
  • Vertrouwen dat wat negatief en verstorend lijkt, toch postief kan uitpakken en kan zorgen voor vernieuwing, voor de kanteling waar je al zo lang op wacht.
  • Vertrouwen dat het destructieve uiteindelijk ook zichzelf afbreekt. Dat je daar niets anders voor hoeft te doen dan je zelf te richten op het constructieve.

Als je bewust gebruik maakt van het gereedschap dat het Blauwe Aap levenspad je aanreikt, kun je daarmee patronen doorbreken die je onbewust laten geloven dat het leven zwaar is. Dat je machteloos bent en moet vechten om te overleven.

Je hoeft nergens op te wachten. Je kunt het gewoon elke dag doen, ook als je het heel spannend vindt om 'zomaar' te ontspannen in deze tijden van onzekerheid, niet weten hoe of wat de toekomst brengt. Soms is dat niet eenvoudig, maar het is wel de manier om ervoor te zorgen dat oude patronen en overtuigingen geleidelijk aan hun kracht verliezen.

Dertien tips voor creëren vanuit je bron

In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan het gereedschap van mijn levenspad mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van het pad waarin ik ben geboren: dit Blauwe Aap levenspad.

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen en dit hele zonnejaar helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken.

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef oprechte aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

Verbind je met licht leven

Net als ik kun jij jouw levenspad vertalen in dertien tips voor creatie vanuit lichtheid. Als je dat samen met mij wilt doen meld je dan aan voor een 1-op-1 mini workshop bij mij in Velp of voor twee online sessies via zoom waarin we de handvatten van jouw levenspad concreet maken. Vermeld bij je aanmelding '13 tips voor creatie'. INFO EN AANMELDEN

Ik wens je veel plezier toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Ps: Op 22 oktober begint er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Wacht niet met aanmelden, maar bestel nu alvast de cursus en bijbehorend boek en logboek. Dan heb je tijd om alvast het een en ander voor te bereiden.

DNAfirmaties

blauwe aap

De tips hierboven zijn mijn persoonlijke interpretatie van de dagenergie en een uitvloeisel van de manier waarop de DNAfirmaties van dit pad mij raken. De DNAfirmaties zijn helende zinnen. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 2. Gele Mens - Ik creëer

Dag 3. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 4. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 5. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 6. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 7. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 8. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 9. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 10. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 11. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 12. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 13. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

De DNAfirmaties zijn afkomstig van de Maya wijsheid creatiekaarten, Elvira van Rijn en Patricia Mooren, A3boeken.

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 22 oktober en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

1 december 2022

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

2 reacties op "Energie update Blauwe Aap levenspad 26 september - 8 oktober 2022: Handvatten voor creëren vanuit de bron"

Gravatar
Ineke
Super bedankt weer Elvira. Zeer welkom. En bij de 13 tips zeg ik steeds IK ...........ook voor jou veel plezier  

Gravatar
Vera
Wow, precies wat ik nodig had te herinneren! Dank  

Plaats een reactie