Energie update Geel Zaad levenspad 9 - 21 oktober 2022: Krachtig groeien met kleine stapjes

In het Blauwe Aap levenspad heb ik je mijn dertien tips voor creatie aangereikt voor licht leven. Dat wil zeggen: het licht (voor)leven maar ook lichter leven, met wat minder gewicht op je rug. Heb je ze in de praktijk kunnen brengen? Ik besloot ze zo concreet mogelijk uit te voeren. Minder werken, meer spelen. Daarvoor moest er heel wat overboord. Vooral aangeleerd en ingesleten gedrag. Overtuigingen over wat juist is, wat werkt, wat nuttig en nodig is.

Tegen al die patronen en overtuigingen en wat ik daarbij voelde in, volgde ik de 13 tips. Bijna te simpel voor woorden. Gewoon doen. Hoe ongemakkelijk het ook voelde. En waar ik maanden lang in een slow motion stand stond, moeite moest doen, moest duwen en trekken, begon het weer te stromen. Overvloedig. Op een manier die ik niet had kunnen verzinnen maar die zo leuk en fijn was en is. Ik ben dankbaar voor de nieuwe energie, de nieuwe wegen, de eenvoud van alles.

Dus ik kan het je van harte aanbevelen. Jouw 13 tips voor creatie maken. Aan de hand van je levenspad. En het ook echt doen. Je kunt het zelf en als je wilt - een laagje dieper gaan - doen we het samen. In een 1-op-1 mini workshop of in twee zoom sessies.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. Nu we de middenkolom hebben verlaten en beland zijn in de rechterhelft van de kalender, wordt de toekomst weer ingespeeld. We ontvangen nu in het Geel Zaad levenspad nieuwe energie om de toekomst tegemoet te gaan.

De kracht van het hart

Het Geel Zaad levenspad schenkt je de komende dertien dagen energie om het zaad van bewustzijn te laten ontkiemen. Zuiverheid is daarvoor een absolute voorwaarde: alles wat je doet en zegt moet in overeenstemming zijn met je hart, je ziel en je hogere zelf, kortom met je hele wezen én met het ene hart dat klopt voor iedereen. We zijn het spoor van zuiverheid bijster geraakt doordat macht en ego de overhand hebben gekregen boven kracht en ziel. Nu is het de tijd om de verwarring stap voor stap op te lossen. Alles wat niet is gebouwd op de kracht van het hart brokkelt af.

Extra groeikracht

Het Geel Zaad levenspad bevat tien poortdagen van 11 - 20 oktober. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je extra energie om verder te groeien en bloeien. Deze energie helpt je om door je laatste weerstanden heen te breken. Precies daar waar jij uit je jasje bent gegroeid, net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. 

Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Centimeters of zelfs milimeters maken werkt in deze periode beter dan meters maken. Geduld is een schone zaak!

Een nieuwe voedingsbodem

Het Geel Zaad levenspad is het laatste pad in de intense transformerende periode rondom het hart van de kalender. Sinds de start van het Rode Slang levenspad op 31 augustus heb je een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jouw droomzaden kunnen groeien. 

Laat de zaden maar rustig ontkiemen en de toekomst naar je toe komen. Ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is onder de grond; het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

Samenwerken met de kosmos

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. Als je het rijpingsproces van je zaden geduldig en met aandacht wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Wil je geen doelen stellen en alert aanwezig zijn bij wat er gaande is? De dagenergie is je beste vriend. Met dit dit aanbod kun je de komende tijd je eigen groeiproces met aandacht volgen:

De online cursus 'Leven en groeien met de dagenergie' helpt je om alert te zijn op de aanwijzingen die de Tzolkin je geeft om meer ruimte te maken voor magie. De curus start op 22 oktoberKijk hier voor meer informatie en aanmelden.

De live workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' brengt je bij de antwoorden en inzichten in jezelf waar je met je denken niet bij kunt. Je werkt met de hulpbronnen van de dagenergie om ze te vinden, jezelf op te laden en lichter weer naar huis te gaan. Kijk in de agenda voor geplande data of hier om een facilitator bij jou in de buurt te benaderen om samen een datum te plannen.

13 Affirmaties voor groei

geel zaad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw droomzaden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 22 oktober en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

1 december 2022

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Geel Zaad levenspad 9 - 21 oktober 2022: Krachtig groeien met kleine stapjes"

Gravatar
Eveline
mooi, ik kom uit op Ik ben de helende hand en ja ik kan met mijn handen pijn en angst weghalen  

Plaats een reactie