Energie update Rode Aarde levenspad 22 oktober - 3 november 2022 Navigeren op de stroom van het leven

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? We zijn weer dwars door het hart van de kalender gegaan. Voor velen ook een intense en verwarrende tijd waarin geduld op de proef werd gesteld. Want het kost tijd om zaken te verwerken die op een diepe laag zijn aangeraakt.

Misschien kun je nog niet helemaal bevatten wat de opbrengst zal zijn van alle verschuivingen in je innerlijk of in de buitenwereld. Wees gerust, dat hoort er helemaal bij. Op jouw kersverse vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst nu gaan groeien in een passend tempo. En het Rode Aarde levenspad geeft je daarbij een nieuwe impuls. Een die helemaal past bij een nieuwe toekomst en die we NU al kunnen (voor)leven.

Navigeren op de stroom van het leven

Rode Aarde geeft energie om in het hier en nu verbonden te zijn met de bron, ontvankelijk voor wat zich aandient. Je hoofd heb je dan helemaal niet nodig om te bedenken waar je heen gaat en hoe zaken opgelost moeten worden. Je hoeft alleen de stroom van het leven te volgen en je bent dan precies op het juiste moment op de juiste plaats om daar te krijgen wat je nodig hebt op dat moment.

Oefen jezelf om te vertrouwen dat je op ieder moment weet wat je te doen staat. En niet eerder dan dat. Het Rode Aarde pad reikt je deze sleutel aan voor de nieuwe tijd. Ik geef je graag drie tips om de energie van dit pad optimaal te benutten.

Tip 1. Stel prioriteiten

In het Geel Zaad levenspad hebben we intense poortdagen beleefd. Datgene wat op jouw pad is gekomen de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en datgene waarop je nog wacht, vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee verder.

Tip 2. Laat het toeval voor je werken

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Deze dagen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment wat jij nodig hebt voor je volgende stap. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

Tip 3. Haal het goud uit het verleden 

Blik eens terug op de issues, opgelopen wonden, moeilijkheden van de afgelopen vier levenspaden (52 dagen) die ons door het hart van de kalender hebben geleid. Ze hebben je gebracht waar je nu bent. Wat heb je ervan geleerd? Hoe hebben ze je sterker gemaakt? Zie ze als waardevolle richtingaanwijzers voor de toekomst. 

Het spoor volgen

Heb je behoefte aan inzicht in jezelf, helderheid over een situatie die je uitdaagt, kracht bij het doorhakken van een knoop, inspiratie? Er zijn allerlei zaken die aandacht vragen maar waarvoor je niet direct naar een coach of therapeut toe gaat. Toch is het fijn om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt. Die voeding reik ik jou graag aan in de vorm van een online én een live programma. 

ONLINE CURSUS LEVEN EN GROEIEN MET DE DAGENERGIE

Van 22 oktober - 12 december geeft deze cursus met een dagelijkse inspiratiemail aanwijzingen om aan de hand van je eigen logboekaantekeningen de subtiele signalen op te vangen die jou helpen navigeren op het pad van moeiteloosheid en lichter leven. Meld je vandaag nog aan voor deze nieuwe ronde. Lees hier ervaringen van andere deelnemers.

CIRKEL VAN WIJSHEID LIVE 

Na vijfendertig online Cirkel van wijsheid sessies verheug ik me er enorm op om met jou 2022 af te sluiten met twee live sessies op bijzondere (mid)dagen. We laten ons inspireren door de dagenergie en het thema van deze dagen.

  • 2 november - Allerzielen of Dia de los Muertos 
  • 21 december - Winterzonnewende

In deze workshops creëer je ruimte voor datgene wat echt bij jou hoort, zonder precies te hoeven weten wat dan is. Je legt de focus bij jezelf, juist om zo meer te kunnen betekenen voor anderen. Denk niet na, maar gebruik Rode Aarde energie om je aan te melden als jouw voeten je willen brengen naar een of beide workshops. LEES MEER EN AANMELDEN.

En voor wie uitkijkt naar nieuwe online Cirkel van wijsheid sessies: in januari gaan we weer van start. Houd de agenda in de gaten.

Ik wens je mooie toevalligheden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Aarde levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode aarde

Dag 1: Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 2: Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 3: Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 4: Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 5: Ik ben mijn eigen moeder

Dag 6: Ik ben mijn eigen vader

Dag 7: Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 8: Ik ben het volledige potentieel

Dag 9: Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 10: Ik ben het begin en het einde

Dag 11: Ik ben de helende hand

Dag 12: Ik neem mijn eigen plek in

Dag 13: Ik laat mijn licht schijnen

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vanaf vandaag 22 oktober start er weer een nieuwe ronde van de online cursus Leven en groeien met de dagenergie. Deze gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger.

Geef je vandaag nog op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten en meld je aan voor de eerstvolgende cursus die start op 13 december.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

1 december 2022

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 2
Toon 2

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Aarde levenspad 22 oktober - 3 november 2022 Navigeren op de stroom van het leven"

Plaats een reactie