Energie update Blauwe Nacht levenspad 17 - 29 november 2022: Je unieke vrije zelf zijn

Hoe heb jij het Witte Hond pad beleefd? Ondanks de zachte energie van Witte Hond, kan de energie van dit pad voor behoorlijk wat onrust zorgen. Daar waar we ver verwijderd zijn van de ziel en bezieling, is transformatie nodig. En soms moet het eerst even erger worden voordat het beter wordt. Juist om je dichter bij jezelf te brengen zodat je de stem van je ziel (weer) kunt horen. 

Het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat, brengt je terug naar binnen, naar de droomwereld waar geen beperkingen zijn en alles mogelijk is. Waar je volledig recht kunt doen aan jouw ziel en handelen naar wat je ziel goed doet. Gesteund door de kracht en vrij van de ballast van je voorouders: je bent dan je unieke zelf verbonden met in plaats van gebonden aan het verleden.

Huis van je ziel

Blauwe Nacht staat symbool voor de plek waar je ziel woont. De energie van het Blauwe Nacht pad helpt je om je thuis te voelen bij jezelf, vrij te zijn en te geloven in een overvloed aan mogelijkheden voor de toekomst. Aan welke beperkingen ben jij in je leven gewend geraakt? Misschien wel zo gewend dat je ze niet eens opmerkt, bijvoorbeeld omdat ze verweven zitten in jouw familiesysteem. Dit pad geeft je energie om jezelf te bevrijden van innerlijke beperkingen, zodat je weer vrijuit kunt dromen.

Cruciale periode voor 2022

Het Blauwe Nacht levenspad is een cruciale periode voor dit jaar. Dat heeft alles te maken met de jaarenergie Blauwe Nacht toon 6 die extra wordt geactiveerd in dit pad. Deze dertien dagen ontvang je energie om jouw droomwereld te verkennen. Hoe staat het daarmee? Waar stroomt het en waar niet? Kun jij jouw unieke zelf zijn of voel je je beperkt? 

Je binnenwereld is behalve de plek van dromen ook de plek waar je vervelende ervaringen zoals teleurstellingen en mislukkingen met eerdere dromen opbergt: jouw dromen of die van je voorouders. Je hebt het verdriet of de boosheid daarover veilig opgeborgen of voor een ander gedragen omdat je deze gevoelens niet eerder kon of wilde aanzien. Durf je jouw toekomstdromen echt voor mogelijk te houden? Zelfs als er zoveel donkers in de wereld gaande is.

Als je merkt dat je geen contact kunt maken met je dromen, dan is het tijd om alsnog je opgeborgen ervaringen liefdevol aan te kijken, zodat je de bijbehorende ballast kunt opruimen. Zo krijgt je ziel weer ruimte om in jouw lichaam te wonen en te dromen van overvloed en een duurzame toekomst. 

Onrust nodigt je uit, laat jou weten: je bent er klaar voor. Dus verwelkom alles wat je tegenkomt, het dient zich aan zodat je in de stilte die daarna ontstaat beter contact kunt maken met jouw dromen.

De volgende stap

Blauwe Nacht is het moment dat de dageraad ontwaakt. De zon is nog niet op maar het donker is voorbij. De stap om jouw dromen daadwerkelijk waar te maken is ze te delen met anderen! Het is een teken dat je in mogelijkheden gelooft in plaats van beperkingen. En dat is wat de wereld nodig heeft. Spreek erover met anderen, schrijf erover voor anderen. Delen maakt je tot een magneet voor alles wat nodig is om beperkingen te ontstijgen en van mogelijkheden kansen te maken.

Je bent welkom om je dromen te delen!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Blauwe Nacht levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe nacht

Dag 1. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 2. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 3. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 4. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 5. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 6. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 7. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 8. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 9. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 10. Gele Mens - Ik creëer

Dag 11. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 12. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 13. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

De DNAfirmaties zijn afkomstig van de Maya wijsheid creatiekaarten, Elvira van Rijn en Patricia Mooren, A3 Boeken.

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 28 maart en gaat over de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde: Rode MaanWitte WindBlauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

29 september 2023

Blauwe Storm
Blauwe Storm

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Blauwe Nacht levenspad 17 - 29 november 2022: Je unieke vrije zelf zijn"

Plaats een reactie