Energie update Gele Krijger levenspad 30 november - 12 december 2022: Voorbereiding op het nieuwe jaar

Hoe heb jij het Blauwe Nacht levenspad ervaren? Heb je goed of juist onrustig geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat geeft je energie om nog meer ruimte te maken voor je dromen.

Wist je dat sommige dromen zelfs uitkomen zonder dat je wist dat je ze had? Gewoon omdat je met passie en plezier doet wat je doet. Dus dat is wat je te doen hebt, je passie en plezier volgen. Gek genoeg kun je jezelf daarin flink tegenkomen want het vraagt nogal wat om écht te doen wat bij je past en alles los te laten wat je daarin tegenhoudt.

Hoe dan?

Als je je vertwijfeld afvraagt of het ooit zal gaan lukken met je dromen, helpt Gele Krijger je verder. Gele Krijger is de intelligente vragensteller. Die weet dat alle antwoorden er al zijn. En dat ze tevoorschijn komen als jij de juiste vraag stelt. Focus dus niet op de antwoorden, maar op de juiste vragen. En vertrouw erop dat het antwoord niet direct hoeft te komen, dat er misschien geen HOE is. HOE is vaak de grootste blokkade die je voor jezelf kunt opwerpen om verder te gaan. Soms heeft het wat tijd nodig en geduld voordat het antwoord zich aan jou laat zien. Durf je te vertrouwen op de toekomst? Deze drie tips helpen je daarbij.

Tip 1: Omarm onzekerheid

Jij bent een magneet voor de antwoorden als je ze niet meteen opeist. Als je jouw vragen en twijfels er durft te laten ZIJN. Als je voorbij gaat aan de frustratie dat je NU niet weet hoe je verder moet, gaan er deuren voor je open. Durf jij de onzekerheid te omarmen?

Tip 2: Gebruik je antennes

Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Daar waar de antwoorden vandaan komen. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

Tip 3: Neem je eigen plek in

De bestemming van dit pad is Gele Ster toon 13: je eigen plek innemen met al je kwaliteiten en talenten. En op die plek helemaal aanwezig zijn en ervan genieten. Niet jezelf vergelijken met anderen, maar doen wat écht bij je past en wat jou blij maakt.

In dit Gele Krijger levenspad kun je daarmee al heel bewust het fundament leggen voor 2023.​​ We gaan namelijk een Gele Ster toon 7 jaar tegemoet. Een jaar waarin je vanaf jouw eigen plek jezelf en je omgeving kunt inspireren. Zodat je vanaf die eigen plek kunt delen en verbinden met anderen en samen zoveel meer bent dan alleen.
​​Intussen staat er alvast een mooi nieuw online workshopprogramma 'Afstemmen op 2023' voor je klaar. Met vier online workshops over de nieuwe jaarenergie die beschikbaar komen in het Witte Wind jaarpad tussen 26 december en 7 januari. Extra bijzonder vind ik het dat deze periode samenvalt met de 12 heilige nachten, de meest krachtige periode om je intenties voor 't nieuwe jaar te bepalen. Wat een mooie combinatie!

Ik wens je mooie vragen toe in dit pad, en vertrouwen dat het antwoord er al is.

Elvira van Rijn

Banner jaarenergie 2023

DNAfirmaties Gele Krijgerpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele krijger

Dag 1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Dag 12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 11 juli en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode MaanWitte Wind (het pad waarin de nieuwe zonnejaar energie actief wordt)Blauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

9 februari 2023

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Krijger levenspad 30 november - 12 december 2022: Voorbereiding op het nieuwe jaar"

Plaats een reactie