Energie update Rode Maan levenspad 13 - 25 december 2022: Bewust je licht voeden

Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en je dromen iets meer waar(heid) gemaakt? Waar je weerstand ontmoette zijn kansen aanwezig voor groei.

De energie van het Rode Maan levenspad geeft je nu het vertrouwen dat je nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. Je mag je licht voluit laten schijnen zodat je in een nieuwe flow terecht komt. Een die nog beter past dan voorheen, bij wie jij bent.

Wat we in deze donkere tijden hard nodig hebben is veel lichtpuntjes. En zo'n lichtpuntje kun je zijn voor jezelf en voor anderen. Een mooie vraag om deze periode mee te nemen is: Wat laat mijn licht helderder stralen en wat juist niet?

Naar een lichter bestaan

Vorige week zag ik twee prachtige films. Waargebeurde verhalen, indrukwekkend, confronterend en mooi tegelijk. Toch voelde ik naderhand dat mijn licht van de ene film harder ging stralen dan van de andere. Het was voor mij een mooi onderzoek om antwoorden te vinden op de vraag waarvan mijn licht toeneemt en wat maakt dat het afneemt. Het helpt mij om te kiezen waarmee ik mezelf wil voeden, waar ik mijn aandacht aan wil geven. Ik kan kiezen wat mij letterlijk en figuurlijk vooruit helpt: naar een nieuw lichter bestaan.

Het Rode Maan levenspad geeft ook energie om te voelen waar je zelf je licht dempt. Het leven is van nature gevend en overvloedig. En als je tekort ervaart, is dat een teken dat je - vaak onbewust -  de rem zet op datgene wat zo natuurlijk is. Meestal doe je dat vanuit loyaliteit aan beperkende gedachten, overtuigingen, patronen voortgekomen uit trauma's uit het verleden. Dat kan jouw persoonlijke verleden zijn, maar ook het familieverleden of misschien het verleden van het bedrijf waarvoor je werkt en onze gezamenlijke geschiedenis. Die loyaliteit zet de rem op je licht en op vooruitgang - trekt je terug in de tijd, naar een minder licht bestaan.

Bewustzijn vergroten

Het Rode Maan pad helpt je om je bewustzijn hierover te vergroten en om het oude te transformeren. Waar jij dat in het klein doet, in je eigen leven, heeft dat altijd effect op het grote geheel. Ook dat is een natuurwet.

Je bewustzijn vergroten kan bijvoorbeeld met behulp van een van deze Rode Maan kaart uit de set Maya wijsheid Creatiekaarten. Spreek het vers en de affirmaties regelmatig hardop uit. Voel wat ze met je doen, hoe ze je lichter maken of juist zuiverend werken doordat ze zwaarte laten vrijkomen. Geef het de ruimte. Het is allemaal goed. Ze versterken jouw Rode Maan energie.

CK Rode Maan aff

Handelen vanuit vertrouwen

Rode Maan helpt je herinneren wie je werkelijk bent en brengt je bij een diep oervertrouwen dat alles precies goed is zoals het is. Als je vanuit dat vertrouwen meestroomt op wat het leven je brengt, zul je de helderheid hebben om te weten hoe je moet handelen op elk moment dat er een beweging nodig is.

Meer ondersteuning en inspiratie over het Rode Maan pad en de drie daarop volgende paden vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van deze 52-dagen cursus. Het pad waarin op 1 januari 2023 het GELE STER TOON 7 jaar van start gaat, maakt ook deel uit van deze cursus.

Natuurlijk is aan de jaarenergie ook dit jaar weer een apart online programma gewijd om jou te inspireren en ondersteunen bij het vinden van je eigen koers, gevoed door de jaarenergie. Hier vind je meer informatie over 'Afstemmen op 2023'.

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn

Banner jaarenergie 2023 

DNAfirmaties Rode Maan levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 3 februari start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

9 februari 2023

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 13 - 25 december 2022: Bewust je licht voeden"

Plaats een reactie