Energie update Witte Wind levenspad 26 december - 7 januari: Jaarenergie 2023

Hoe ben jij je oude zelf ontstegen in het Rode Maan levenspad? Rode Maan staat behalve voor emotionele zuivering ook symbool voor de waarde van het leven en de prijs die we betalen voor hoe we met de aarde en met elkaar omgaan.

Juist in tijden van nood komen we dichter bij onszelf en bij elkaar. Noodgedwongen sta je dan bewuster stil bij de vraag wie of wat écht belangrijk voor je is. Wat is werkelijk van waarde en werkt wat jij doet écht voor jou? Vanuit de verbinding met jouw eigenwaarde kun je nu in het Witte Wind levenspad met hart en ziel kiezen hoe je verder wilt. Wat en hoe je wilt bijdragen aan de toekomst.

De wind van verandering: jaarpad 2023

De komende dertien dagen krijg je als het ware een sneak preview van 2023 gepresenteerd. Niet alleen de dagenergie van 1 januari is bepalend als jaarenergie. Het hele Witte Windpad doet mee. Dus let goed op, volg de dagenergie en kies bewust wat jij aandacht geeft deze dagen. 

Samenwerken met de aarde

In het Witte Wind levenspad ontvangen we energie om bezield te leven en vanuit hartgedragen bewustzijn samen te werken met de aarde en met elkaar. Als je het pad gaat volgen dat (nog) meer past bij wie je werkelijk bent, diep vanbinnen, gaat dat leiden tot veranderingen in je leven. Het kan zijn dat jij zelf die wind van verandering laat waaien, maar grote veranderingen kunnen je ook overkomen. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, meebeweegt met de wind, des te meer je profiteert van deze wind. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je tegen de wind in loopt of de wind in je rug hebt.

We bewegen ons in dit pad van Witte Wind - 'Ik ben mijn eigen vader' - naar Witte Tovenaar - 'Ik luister naar het weten van mijn hart' -. De schaduwkanten van deze twee zegels zijn op dit moment overal zichtbaar in de wereld, zowel in het groot als in het klein. Het laat zich zien in de vorm van machtsvertoon, machtsmisbruik en uitbuiting van de aarde en haar bewoners. Het gebeurt daar waar we onze eigen verantwoordelijkheden voor gezondheid, onderwijs, bestuur, natuur hebben uitbesteed aan anderen. Dat is pijnlijk maar dat onder ogen zien maakt het ook mogelijk om die verantwoordelijkheid weer terug te nemen.

Ga eens voor jezelf of samen met anderen na op welke levensgebieden jij meer eigenaar kan worden van je eigen leven. Op allerlei plaatsen in het land ontstaan communities gericht op lokale en regionale samenwerking om een nieuw fundament te bouwen voor onze samenleving. Het Witte Wind levenspad is bij uitstek het pad om zaken concreet te maken en in de wereld te brengen. Niet eindeloos erover blijven praten, analyeren of klagen maar handen uit de mouwen steken en doen wat je kunt en waar je goed in bent.

Jaarenergie: Gele Ster toon 7

Het nieuwe jaar gaat in dit pad van start met de jaarenergie Gele Ster toon 7. Met deze jaarenergie gaan we een jaar tegemoet waarin:

  • creativiteit en oervertrouwen het fundament vormen waarop we iets nieuws kunnen bouwen
  • bezieling ons toegang geeft tot creatieve en praktische oplossingen
  • zschoonheid en kunstzinnigheid het instrument zijn waarmee we de verbinding met onszelf en met elkaar kunnen hernieuwen.

Met behulp van de Maya wijsheid creatiekaarten maakte ik een jaarvers voor je. Ik speelde met de affirmaties en de poëzie van Patricia Mooren op de kaarten van Gele Ster toon 7 en het gidsende zegel Gele Zon. Met dit vers kun je de jaarenergie in jezelf opnieuw activeren.

gele sterIk ben afgestemd en geef door

Ik neem mijn eigen plek in

Ik streef naar schoonheid, harmonie en eerlijk delen

Zo ben ik in het hier en nu

Een inspiratie voor mijzelf en mijn omgeving

Ik ben een andere jij

Ik ben licht, liefde en warmte

Door het vers hardop uit te spreken, infomeer je iedere cel van je lichaam over deze energie en tril je los wat daarmee niet resoneert. Doe het drie keer achter elkaar. Zodat het tijd heeft om te landen. Adem door en luister naar de feedback van je lichaam. Laat los wat lostrilt zodat er ruimte komt voor de groei en bloei van jouw potentieel.

Aanwijzingen voor jouw koers in 2023

In het online programma Afstemmen op 2023 krijg je nog meer handvatten en aanwijzingen om bewust gebruik te maken van de jaarenergie en het jaarpad.

Er staan drie workshops voor je klaar die je doet op je eigen tijd en jouw eigen manier, in de energie verbonden met iedereen die meedoet. Samen vormen we een krachtig veld van verbinding, creatie en magie. In de vierde workshop via zoom leggen we alle puzzelstukjes bij elkaar. Samen weten we immers meer dan alleen. Het is elk jaar weer super bijzonder om elkaar na zo'n ontdekkingsreis dan te ontmoeten en met elkaar inzichten en ontdekkingen te delen. Samen weten en kunnen we zoveel meer dan alleen!

Hier vind je alle informatie over het programma. Na je aanmelding kun je direct van start.

Ik wens je een jaar vol inspiratie, bezieling en verbinding toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Wind levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte wind

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start op 3 februari op de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde en gaat over de levenspaden: Rode DraakWitte TovenaarBlauwe Hand en Gele Zon. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

9 februari 2023

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 7
Toon 7

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Wind levenspad 26 december - 7 januari: Jaarenergie 2023"

Plaats een reactie