Energie update Gele Ster levenspad 21 januari - 2 februari 2023: De sleutel voor harmonie en creatieve oplossingen

Is het je gelukt om de wereld een beetje mooier te maken in het Blauwe Adelaarpad? Dat begon bij goed voor jezelf zorgen. Een diepgeworteld misverstand is dat je egostisch bent als je dat doet. Blauwe Adelaar geeft daarop een heel ander perspectief: alleen als je lekker in je vel zit, kun je vanuit je kracht bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Harmonie of disharmonie

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, is het laatste pad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we ons verbonden weten met elkaar. Wij mensen zijn letterlijk gemaakt van sterrenstof en dus niet alleen spiritueel maar ook materieel verbonden met alles en iedereen. Gele Ster energie voedt de vruchtbaarheid van elk levend wezen en de regeneratie van de Aarde. Wij zijn het zaad dat tot wasdom komt door in harmonie te leven.

Vanuit de schaduwkant van Gele Ster creëeren we disharmonie en putten we de aarde uit. Deze schaduwkanten - overmatige trots, egoisme en superioriteitsgevoelens - wakkeren conflicten en vijandigheid aan. Bij veel mensen komen momenteel diep gewortelde programmeringen omhoog die gerelateerd zijn aan deze schaduwkanten. Het is belangrijk dat we deze programmeringen niet alleen in anderen, maar juist ook in onszelf waarnemen. Daar ligt de kracht om de wereld mooier te maken.

In plaats daarvan is het zaak dat we onszelf voeden met alles wat ons herinnert aan harmonie, schoonheid, eenheid. Dat is zeker in dit Gele Ster jaar 2023 de belangrijkste manier van (zelf)heling. Voed jezelf en je omgeving met harmonieuze klanken, beelden, bewegingen. Daar waar de cultuursector een paar jaar geleden als luxe aan de kant werd geschoven, mag kunst en kunstzinnigheid nu een plek krijgen die past bij de werkelijke waarde ervan. Kijk maar eens naar inheemse culturen: zang, dans, muziek, kunstzinnige uitingen zijn daar de belangrijkste vorm om de eenheid en gezondheid in de community te bewaren. Dat voorbeeld kun je heel eenvoudig overnemen.

De voedingsbodem voor creatieve oplossingen

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst. Dat spoor ziet er voor iedereen anders uit. Dus let goed op en laat je verrassen. Je kunt het niet bedenken. Ik geef je een paar tips om de energie van dit pad toe te passen.

Tip 1: Verleg je aandacht van disharmonie naar harmonie

Door jezelf te voeden met harmonie krijg je energie om flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden. Niemand is beter of slechter dan een ander. Er zit zoveel meer potentieel in ons allemaal dan we daadwerkelijk gebruiken.

Tip 2: Ontkracht je angst en tekortgevoelens

De kunst is om programmeringen van angst en onzekerheid in jezelf te herkennen en doorvoelen. Ze te benoemen zonder er daadwerkelijk naar te handelen. Neem bij elk oordeel dat je hebt over een ander, bij elke keuze die je maakt waar of je gedreven wordt door je hogere of je lagere zelf. Handel je vanuit angst en tekort of vanuit liefde en overvloed? Erken en benoem het. Dan verliest het lagere zijn kracht.

Tip 3: Wees creatief en praktisch, vind nieuwe wegen

Creativiteit is nodig om slimme oplossingen te vinden voor schijnbaar onoplosbare problemen. Een voorwaarde voor praktisch en creatief handelen is vertrouwen en veiligheid vinden in jezelf. Als je dat niet kunt voelen, sta jezelf dan toe te voelen wat er wél is. Voel de onzekerheid, maar handel vanuit wat je zou doen vanuit veiligheid en vertrouwen. Fake it until you make it. Dat is de manier om jezelf te helen en een stroom van creativiteit op gang te brengen. 

Je eigen plek innemen

Waar we het afgelopen jaar meer verbonden waren met naar binnen keren, met het heden en verleden, brengt de Gele Ster jaarenergie van 2023 weer meer verbinding met de toekomst en wat jij daaraan vanuit jouw eigen plek, jouw kwaliteiten en talenten kunt bijdragen.

Hoe mooi is het om via de Maya wijsheid daarop niet alleen in januari, maar het hele jaar afgestemd te blijven. Dit is het aanbod waarmee je in de flow van de jaarenergie blijft.

24 januari: Start Cirkel van wijsheid online

In elk pad krijg je een ervaringsoefening gekoppeld aan de actuele energie. Je doet live mee via zoom of via de opname en extra audio opnames in de online omgeving. Toegankelijk voor iedereen die geraakt is door de kalender en graag verdieping wil in het toepassen van de kalender voor (zelf)coaching. LEES MEER

3 februari: Start Jaartraject je eigen plek innemen 2023

In dit programma kom jij als professioneel begeleider, ondersteuner, coach, therapeut dichter bij jezelf. Je hebt meer te geven en ontvangen als je jouw eigen plek inneemt, tijd voor jezelf maakt en stilstaat bij jezelf. Er is nog plek voor 1 deelnemer aan de jaargroep en voor 3 deelnemers aan het traject op individuele basis. LEES MEER

10 februari: Cirkel van wijsheid live - Arnhem 14.00 - 16.30

De dagenergie van deze middagworkshop is Gele Ster toon 8 in het Rode Draak levenspad. Een prachtig moment om de jaarenergie in jezelf te activeren en bekrachtigen. Het thema is 'harmonie in jezelf met klank': je eigen klank en die van Maya wijsheid facilitator Hetty van der Geest. Zij is deze middag te gast en verstaat de kunst om zich met haar klankschalen en andere instrumenten af te stemmen op de energie van de groep en op ieder afzonderlijk voor heelheid en harmonie. LEES MEER

Ik wens je harmonie en verbondenheid toe en ontmoet je graag!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Gele Ster pad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele ster

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

5. Gele Mens - Ik creëer

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 3 februari start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

24 februari 2024

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Ster levenspad 21 januari - 2 februari 2023: De sleutel voor harmonie en creatieve oplossingen"

Plaats een reactie