Energie update Witte Tovenaar levenspad 16 - 28 februari 2023

Misschien heb je in het eerste pad van deze Tzolkinronde - het Rode Draak levenspad - de zwaarte gevoeld van oude systemen. Hoe ze niet meer werken of zelfs grote schade aanrichten als we tegen beter weten in oude wegen blijven bewandelen.

Hoe zwaar het ook valt, de kunst is om helemaal aanwezig te blijven bij alles wat zich aandient en je te openen voor voor nieuwe wegen. Ook als je geen idee hebt hoe nu verder. Hopelijk heb je ook al een glimp opgevangen van hoe je leven er uitziet als je daadwerkelijk nieuwe wegen gaat bewandelen. 

Het Witte Tovenaarpad geeft je nu energie om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd al is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog overschaduwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Laat de Tovenaar door jou heen werken

Witte Tovenaar put uit de kracht van de natuur. Het is de sjamanistische energie die helpt om de geest te verruimen om hogere niveaus van bewustzijn te bereiken. Het totemdier is de jaguar en zijn geopende kaak is het portaal van de onderwereld naar de bovenwereld en van de oude wereld naar de nieuwe. Het is het portaal van wedergeboorte waarvoor we soms diep moeten gaan.

Witte Tovenaar geeft je de wijsheid om vanuit jouw essentie je bijdrage te leveren aan het grote geheel. De wijsheid van Witte Tovenaar is niet de intellectuele kennis waaraan we zoveel waarde hechten in onze westerse cultuur. Het is de wijsheid en het weten dat voortkomt uit een afstemming van je geest en je hart.

In dit pad vinden we inspiratie door de natuur in te gaan en krachtplekken op te zoeken. Stil aanwezig te zijn. Daar maak je gemakkelijk contact met de beschermende geest van Moeder Aarde en de vrouwelijke energie die je deze dagen verder brengt. Ook of misschien we juist als je niet meer weet hoe verder.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk?

Nu de afgelopen vier jaar de jaarenergie van zowel het zonnejaar als het kalenderjaar in witte levenspaden valt, is de energie van de witte zegels meer naar de voorgrond gekomen. Deze witte energie geeft ons de mogelijkheid om een wending te geven aan de manier waarop we leven en werken: meer bezield, minder bedacht. Met deze energie sla je de brug van hoofd naar hart, van uiterlijke kennis naar innerlijke wijsheid.

Ik geef je graag drie tips om jezelf in dit pad ontvankelijk te maken voor deze witte energie:

TIP 1: Sta jezelf toe ​​'niet te weten'. Zo opent de deur van je geest zich naar een weten dat voorbij je denken gaat.

Soms word je verrast doordat dingen anders lopen dan je had gehoopt of verwacht. Dat kan behoorlijk frusterend zijn en veel vragen oproepen waarop je denken geen antwoord heeft. Misschien ben je geneigd meteen in de actie te schieten. Je hoeft niets te forceren. Als de tijd rijp is, wordt vanzelf duidelijk wat deze wending je te vertellen heeft en wat jij kunt bijdragen. Wees stil en wacht, dan komt het antwoord vanzelf naar je toe.

Een prachtige gelegenheid om jezelf ontvankelijk te maken voor het weten dat voorbij je denken gaat is de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'. Daar vind je antwoorden en inzichten waar je met je denken niet bij kunt. De dagenergie helpt je om ze naar je bewustzijn te brengen. 

TIP 2: Leer jezelf en jouw potentie beter kennen. Zo maak je de verbinding met jouw eigen wijsheid krachtiger.

We beleven momenteel een transitie van groepsbewustzijn naar inidividueel bewustzijn. Deel uitmaken van de groep door te doen wat iedereen doet, is niet meer wat we nodig hebben om te kunnen overleven. Juist het kennen van je unieke talenten en kwaliteiten, je onderscheiden van anderen, afwijken van de norm wordt steeds belangrijker om de stap van overleven naar leven te maken.

De Tzolkin kalender reikt je de handvatten aan om juist dat onontdekte potentieel in jezelf en anderen bewust te maken. Is de kalender helemaal nieuw voor jou, dan ben je van harte welkom bij de vernieuwde Startcursus Tzolkin als kompas. Wil je diepgaand leren werken met de kalender, in september start er weer een nieuwe groep met de jaartraining Tzolkin als kompas. Data vind je in de agenda.

TIP 3: Maak ruimte voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen. 

Soms zijn we bereid om niet te groeien uit loyaliteit aan eerdere generaties. Onbewust ben je trouw aan hen die om wat voor reden dan ook de kansen en mogelijkheden niet hadden om hun potentieel volledig te benutten. Het Witte Tovenaar levenspad geeft je energie om voorbij deze loyaliteit te stappen, je eigen dromen waar te maken. Juist omdat zij het niet konden en jij die mogelijkheden wél hebt.

In een verdiepende 1-op-1 sessie open je het potentieel van jouw eigen pad, gesteund door de kracht van wat voor jou was.

Ik wens je een magisch pad toe en mooie nieuwe wegen!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Tovenaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte tovenaar

Dag 1. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 2. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 3. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 4. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 5. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 6. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 7. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 8. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 9. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 10. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 11. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 12. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 13. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus Leven en groeien met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 27 maart. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

30 maart 2023

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 4
Toon 4

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Witte Tovenaar levenspad 16 - 28 februari 2023"

Gravatar
Alexandra BosEijssen
Dank je wel voor deze energie update. Het is zo bijzonder om de woorden bij mijn gevoel en energieveld te lezen. Het geeft mij bevestiging en vertrouwen.
Fijne dag,
Liefs,
Lex
 

Plaats een reactie