Energie update Gele Zon levenspad ☀️ 14 - 26 maart 2023: Verbinden, delen en bruggen bouwen

Wat heb jij ontvangen de afgelopen 13 dagen? Is het gelukt om je ondanks eventuele disharmonie in jezelf en om je heen te blijven verbinden met heelheid? Wanneer het ongemak de boventoon voerde, betekent dat dat er veel kansen zijn om te transformeren, iets nieuws geboren te laten worden.

In het Gele Zon levenspad ontvangen we nu energie om onze aandacht te richten op de harmonie en heelheid in jezelf, zodat deze verder kan uitgroeien en tot wasdom komen.

Botsende behoeften

De disharmonie in de wereld heeft op dit moment alles te maken met botsende 'behoeften' van bestaande systemen met de behoeften van de mensen die ermee te maken hebben. Dat leid tot angst voor tekorten en zelfs tot onnodige tekorten. De grote valkuil is dat we hierdoor echt gaan geloven dat er tekort is, terwijl we ons juist in een situatie bevinden die uitnodigt, nee afdwingt om nieuwe wegen in te slaan op weg naar nieuwe overvloed.

Misschien is je neiging is om te gaan strijden voor je eigen behoeften, te moeten kiezen voor of tegen iets, terwijl er misschien een derde weg is, de échte oplossing die ieders belang dient. Niemand uitsluit, nergens tegen is, voor iedereen is.

Nieuwe wegen

Kenmerk van de overgang van het oude naar het nieuwe is dat het van iedereen vraagt om verantwoordelijkheid, flexibiliteit, vertrouwen in het proces en je openstellen voor wat zich ontvouwt. Gele Zon is de universele liefde voor alles wat leeft en staat symbool voor de perfectie van het bestaan. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Zelfs als het schuurt, piept en kraakt? Ik zie het in mijn persoonlijk leven én om me heen  gebeuren op allerlei verschillende manieren. We worden uitgedaagd om keuzes te maken vanuit overvloed in plaats van tekort, vanuit waar we naartoe willen in plaats van wat we dreigen te verliezen.

Ook al is jouw situatie in jouw ogen allesbehalve perfect, er is altijd een schat verborgen in datgene wat in jouw ogen niet perfect is. Die schat is jouw eigen groeikracht. Zelfs je angsten en oordelen zijn perfect. Ze komen spontaan. Ze negeren of onderdrukken is niet nodig. Als jij je ervan bewust bent, kun je vervolgens zelf bewust kiezen wat je ermee doet, hoe je ze gaat gebruiken om te groeien. Dat is precies wat jou krachtig maakt en stralend als de zon.

Verbinden en delen

Geel is de kleur van samen creëren, verbinden en delen, de handen ineenslaan. Het is me de afgelopen tijd duidelijk geworden dat zich een prachtig deels zichtbaar en ook deels onzichtbaar netwerk heeft gevormd rondom Maya wijsheid. Een netwerk van mensen die het potentieel zien van de kalender als instrument voor persoonlijke groei en creatie en de kalender verder de wereld in willen brengen.

Samen gaat dat makkelijker dan alleen. Daarom wil ik ruimte maken voor ontmoeting, zodat het netwerk zichtbaarder kan worden. Zodat we bewust worden van de bruggen die gebouwd willen worden. Bruggen tussen oud en jong, tussen privé en zakelijk, tussen theorie en praktijk, tussen kennis en ervaring. 

Samen bruggen bouwen

Op 20 maart is het Witte Wereldoverbrugger toon 7 en daarom nodig ik je van harte uit om die avond deel te nemen aan een speciale editie van de Cirkel van wijsheid online tijdens de lente equinox. We komen bijeen rond het thema 'Bruggen bouwen met de Tzolkin kalender' en gaan zien wat zich ontvouwt rond om de wensen, verlangens, ideëen, contacten, talenten en kwaliteiten van iedereen die aanwezig is.

  • Datum: maandag 20 maart
  • Tijd: 20.00 - 21.30
  • Locatie: Zoom (er komt geen opname beschikbaar)
  • Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk 17 maart jouw intentie/motivatie voor deelname of wens voor een te bouwen brug. Dat helpt mij bij de voorbereiding. (Note: ik merk dat veel mensen me alleen een mail sturen met de mededeling 'ik meld me aan' zonder toelichting. Dus bij deze nogmaals het verzoek: wil je jouw wens om deel te nemen toelichten in je mail.)
  • Je ontvangt de zoomlink op 20 maart in de ochtend. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Voor de Maya's is de lente equinox een heel belangrijk moment. Het is de dag waarop de gevederde slang precies op het moment van de equinox als een schaduw van de piramide Chitzen Itza afdaalt naar de aarde om zijn wijsheid te brengen. En hoe bijzonder is het dat die dag Maya wijsheid trainer Geke Wagensveld met een aantal deelnemers aan de jaartraining 'Tzolkin als kompas' op die plek aanwezig is om de equinox te vieren. De eerste brug is al geslagen :-) Wil jij bijdragen aan het delen van de Maya wijsheid en samen de brug slaan naar nieuwe gebieden, dan ben je 20 maart van harte welkom.

Ik wens je een hartverwarmende tijd toe in dit levenspad en ontmoet je graag.

Elvira van Rijn

PS: Na dit pad - op 27 maart - start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Dit is het moment om je aan te melden, zodat je rustig je logboek gereed kunt maken voor de start.

DNAfirmaties Gele Zon levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele zon

Dag 1. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 2. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 3. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 4. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 5. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 6. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 7. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 8. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 9. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 10. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 11. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 12. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 13. Gele Mens - Ik creëer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 27 maart en gaat over het Rode Hemelwandelaarpad, het Witte Wereldoverbruggerpad, het Blauwe Stormpad en het Gele Mens pad.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

4 reacties op "Energie update Gele Zon levenspad ☀️ 14 - 26 maart 2023: Verbinden, delen en bruggen bouwen"

Gravatar
Klaske Bosch
Beste Elvira,

Nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, met de allerbeste wensen en veel Inspiratie bij het zo Inspirerende Werk dat je doet!
.
Ik had al een afspraak op 20 maat en wens jullie alvast een hele mooie bijeenkomst!

Warme groet, Klaske
 

Gravatar
Elvira van RIjn
Dag Lucienne,

Leuk dat je wilt meedoen de 20e maart. Dat gaat alleen als je mij een mailtje stuurt, zodat ik je de zoomlink terug kan mailen. En... niet te vergeten. Ik wil graag weten waarom je wilt meedoen. Een korte uitleg over jouw motivatie, waar jij een brug ziet om de Tzolkin bij meer mensen bekend te maken. Ik merk dat veel mensen daar overheen lezen, terwijl die informatie wat mij betreft heel belangrijk is voor de voorbereiding van deze Cirkel van wijsheid sessie.

Lieve groet,

Elvira
 

Gravatar
lucienne


Ps 20 Maart sirry
 

Gravatar
lucienne
Hallo Elvira en/of Mayawijsheid medewerkers,

Ik sluit mij graag aan bij de online cirkel van wijsheid op 30 Maart.

Groetjes van Lucienne
 

Plaats een reactie