Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 27 maart - 8 april 2023: Nieuwe wegen bewandelen

Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van vier paden in de Dreamspell Tzolkin met het Rode Hemelwandelaarpad. Het Rode Hemelwandelaar levenspad geeft je de moed en het vertrouwen om nieuwe wegen te bewandelen en al doende wijzer te worden. Elke stap creërt de volgende.

Op ontdekkingsreis

Een nieuwe fase breekt aan in deze bijzondere tijd waarin we mogen bouwen aan mooie alternatieven voor alles wat om ons heen afbrokkelt omdat het oud en versleten is. We bevinden ons - of we het nu leuk vinden of niet - in de perfecte omstandigheden om nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Rode Hemelwandelaar nodigt je uit om buiten de lijntjes te kleuren. Dat geeft je nieuwe inspiratie en je ontdekt kanten van jezelf en anderen die je niet eerder kende. Dus laat je routines even voor wat ze zijn. Doe juist de 'gewone' dagelijkse dingen eens op een heel andere manier of moment dan je gewend bent. Maak er een spelletje van om voor jezelf te inventariseren welke gewoontes je hebt ontwikkeld en vraag je eens af of ze je dienen of juist weerhouden om iets nieuws te leren.

Grenzen verleggen

Grenzen verleggen kan spanningen opleveren en soms willen we meer dan ons lichaam aan kan. Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Nieuwe wegen bewandelen doe je dan ook het beste stap voor stap, zodat je hele systeem mee kan in de verandering. De kunst is om steeds een evenwicht te vinden tussen je grens verleggen en jezelf over een grens duwen.

Als je beschermingsmechanismen bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen en zelfs niet om eraan te 'werken'. Dat is namelijk niet nodig als je een nieuwe weg in slaat. Hoe het ook loopt, weet dat je de mooiste ontdekkingen doet als je de dingen eens anders dan anders doet. Dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn.

Beginners mind

Wat we kortom nodig hebben deze dagen is een beginners mind. Hoe meer je denkt van iets af te weten, des te minder open je staat om nieuwe ontdekkingen te doen. Dat geldt ook voor werken met de Tzolkin kalender. Dus voel eens of het voor jou de tijd is om back to basics te gaan of juist nieuwe gebieden te verkennen met:

Ik wens je mooie ontdekkingen toe in dit pad!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Hemelwandelaarpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode hemelwandelaar

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vandaag start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Je ontdekt daarin hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je nu nog op voor de cursus van vandaag of neem wat meer tijd om je voor te bereiden en meld je aan voor de volgende ronde die start op 31 augustus.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 27 maart - 8 april 2023: Nieuwe wegen bewandelen"

Plaats een reactie