Energie update Witte Hond levenspad 22 juli - 3 augustus 2023: Zonnejaarpad 2023-2024

Is het je gelukt om je spoor te volgen in het Rode Aarde levenspad? Het spoor dat je telkens leidt naar HIER en NU. Het spoor dat je laat ervaren dat het nu precies goed is zoals het is, wat de omstandigheden ook zijn. Het spoor dat je in het moment - en niet eerder - precies geeft wat je nodig hebt.

Welke stroom of welk spoor je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad dat je energie geeft om stil te staan bij wat écht belangrijk voor je is. En die energie blijft extra lang werkzaam, want in dit pad start op de vijfde dag - 26 juli - het nieuwe Zonnejaar.

Trouw zijn aan jezelf

Het Witte Hond levenspad gaat over je ziel: trouw zijn aan jezelf en recht doen aan je ziel. In dit levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Weet dat het echt beter is voor iedereen als jij jouw eigen zielenpad volgt en daaraan 100% trouw bent. Zo trek je bovendien gelijkgestemden aan op je pad. Hoe meer je het pad van je ziel bewandelt, des te makkelijker ontmoet je verwante zielen die jou voor korte of langere tijd vergezellen, je begrijpen, plezier met je maken én als het moeilijk is laten voelen dat je niet alleen bent.

Vernieuwing

Als je niet gewend bent om trouw te zijn aan jezelf, helpt de energie van dit pad je om jezelf te vernieuwen. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je in jezelf ervaren. Realiseer je dat die onrust jou komt helpen om dichter bij jezelf te komen. Dus duw het niet weg. Het heeft een bedoeling.

Het kan ook zijn dat je omgeving met onrust op jou en je nieuwe gedrag - trouw aan jezelf - reageert en dat daardoor nog duidelijker wordt hoe je in het verleden juist níet trouw was aan jezelf. De kunst is om de onrust van binnenuit of van buitenaf te accepteren, zonder je erin mee te laten slepen. 

Bedenk dat je omgeving er niets aan kan doen dat jij bent veranderd en dat het logisch is dat oude patronen zichtbaar worden. Neem ze waar, en praat er in alle rust over. Het hoort bij het proces! Door mild te zijn voor jezelf en anderen kun je het verleden makkelijker loslaten en op een lijn komen met jezelf.

Voeding voor je ziel

Heb je behoefte om dichter bij jezelf te komen en werkelijk tijd te besteden aan wat jouw ziel nodig heeft, dan is de Online Zonnejaarworkshop op 26 juli een mooi moment om jezelf te voeden. Een plek om verwante zielen te ontmoeten, om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt.

Witte Tovenaar toon 5 afbDeze workshop is voor iedereen die bekend is met de dagenergie, open staat voor persoonlijke verdieping en ervaring heeft met zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. We laten ons inspireren door de energie van Witte Tovenaar toon 5 die ons uitnodigt om

  • te kiezen voor
  • werk te maken van
  • en uiting te geven aan
  • de MAGIE van het leven.

En in de online cursusomgeving staat het nodige bonusmateriaal voor je klaar waarmee je al vanaf dag 1 van dit Witte Hond levenspad van start kunt.

PRAKTISCHE INFO EN BESTELLEN

Ik wens je een mooi zonnejaar toe met veel zachtheid en liefde voor jezelf!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Hond levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte hond

Dag 1. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 2. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 3. Gele Mens - Ik creëer

Dag 4. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 5. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 6. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 7. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 8. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 9. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 10. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 11. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 12. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 13. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

  

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 30 augustus en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode MaanWitte WindBlauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

29 september 2023

Blauwe Storm
Blauwe Storm

Toon 5
Toon 5

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

3 reacties op "Energie update Witte Hond levenspad 22 juli - 3 augustus 2023: Zonnejaarpad 2023-2024"

Gravatar
Aleydis
Ha Elvira,

Is het komende jaar het Jaar van de Witte Hond OF het jaar van de Witte Tovenaar? Ik zie 2 verschillende dingen staan in je emails en blogpost. Bedankt!
 

Gravatar
Elvira van Rijn
Dag Aleydis,
Dit is het zonnejaar van Witte Tovenaar toon 5 in het Witte Hond levenspad. Dus Witte Tovenaar is het jaarzegel en Witte Hond is het jaarpad waarin Witte Tovenaar op toon 5 staat. Dus allebei zijn ze heel belangrijk.
 

Gravatar
lucienne
Hallo Elvira,

Heb me aangemeld voor de zoom zonnejaar meeging komende week woensdag en heb de app gedownload en ik zie daarin de zonnejaarsessie van vorig jaar en de yoga lessen staan maar nog geen opstartmateriaa l naar komende woensdag toe.

Groet lucienne
 

Plaats een reactie