Energie update Gele Krijger levenspad 17 - 29 augustus 2023: De kracht van vragen stellen

Hoe is het gegaan met je dromen in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je goed of juist onrustig geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Ook al is je droom nog maar zo pril, je kunt altijd iets kleins doen of juist laten, waardoor jij daadwerkelijk de eerste stap maakt om stap voor stap jouw droom waar te maken. Ik merk de laatste tijd dat juist dat (los)laten een ding is. Wat gebeurt er als je minder doet en meer (los)laat?

In het Gele Krijger krijg je extra energie om de brug te slaan naar nieuwe mogelijkheden. Gele Krijger wijst je de weg en geeft je het lef om onbevreesd je weg te vervolgen. Wat anderen er ook van vinden.

De kracht van vragen stellen

Als je je vertwijfeld afvraagt of het ooit zal gaan lukken met je dromen, of als anderen je van je pad af proberen te praten, helpt Gele Krijger je verder. Gele Krijger is de intelligente vragensteller. Die weet dat alle antwoorden er al zijn. En dat ze tevoorschijn komen als jij de juiste vraag stelt. Focus dus niet op de antwoorden, maar op de juiste vragen. En vertrouw erop dat het antwoord niet direct hoeft te komen en ook niet op de manier die jij hebt bedacht. Soms heeft het wat tijd nodig en geduld voordat het antwoord zich aan jou laat zien. Durf je te vertrouwen op de toekomst? Deze drie tips helpen je daarbij.

Tip 1: Omarm onzekerheid

Jij bent een magneet voor de antwoorden als je ze niet meteen opeist. Als je jouw vragen en twijfels er durft te laten ZIJN. Als je voorbij gaat aan de frustratie dat je NU niet weet hoe je verder moet, gaan er deuren voor je open. Durf jij de onzekerheid te omarmen?

Tip 2: Neem je eigen plek in

Elke kleine stap richting je droom kan nieuwe inspiratie geven én ook onvermoede angsten losmaken. Vanuit onzekerheid richt je je gemakkelijk op anderen en voordat je het weet stem je je handelen af op de droom van een ander in plaats van je eigen dromen. En daar begint de ellende: als je de droom leeft van een ander ga je er allebei op achteruit. Jullie verliezen allebei aan kracht omdat je op de plek van de ander gaat staan en de energie van de ander gebruikt die niet voor jou is bedoeld. Richt je dus op je eigen droom en neem je eigen plek in. Jij bent de enige die jouw dromen waar kan maken.

Tip 3: Gebruik je antennes

Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Daar waar de antwoorden vandaan komen. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

Ik wens je het vertrouwen en lef toe om te doen waarvoor je bent bedoeld: jouw dromen en verlangens waar maken. Net zoals een appelboom is bedoeld om appels waar te maken en een perenboom is bedoeld om peren waar te maken. Maar voordat er appels en peren zijn in de herfst is er bloesem in de lente! Geniet van al het moois in de natuur, wees lief voor jezelf en elkaar en vertrouw op de toekomst!

Elvira van Rijn

PS: op 23 september is er een extra Startcursus gepland in Nuenen bij Eindhoven. Het is onze intentie om ook in het Zuiden van het land de Jaartraining Tzolkin als kompas van start te laten gaan. Dus als je interesse hebt, kom vooral naar deze Startcursus. En ben je geen starter meer, maar heb je wel interesse in de jaartraining in het zuiden van het land, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zetten we je op de interesselijst. Samen maken we het mogelijk.

DNAfirmaties Gele Krijgerpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele krijger

Dag 1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Dag 12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 11 juli en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode MaanWitte Wind (het pad waarin de nieuwe zonnejaar energie actief wordt)Blauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 juni 2024

Witte Wind
Witte Wind

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Krijger levenspad 17 - 29 augustus 2023: De kracht van vragen stellen"

Plaats een reactie