Energie update Witte Wind levenspad 12-24 september 2023: Met hart en ziel bijdragen

Hoe ben jij je oude zelf ontstegen in het Rode Maan levenspad? Rode Maan staat behalve voor emotionele zuivering ook symbool voor de waarde van het leven en de prijs die we betalen voor hoe we met de aarde, met onszelf en met elkaar omgaan.

De wind van verandering

Juist in tijden van grote veranderingen komen we dichter bij onszelf en bij elkaar. Noodgedwongen sta je dan bewuster stil bij de vraag wie of wat écht belangrijk voor je is en hoe jij kunt bijdragen. Niet alleen door ergens iets van te vinden, maar juist ook door vanuit bezieling te handelen. Vanuit de verbinding met jouw eigen-waarde(n) kun je nu in het Witte Wind levenspad met hart en ziel kiezen hoe je verder wilt. Wat en hoe je wilt bijdragen aan de toekomst.

Als je het pad gaat volgen dat (nog) meer past bij wie je werkelijk bent, diep vanbinnen, gaat dat leiden tot veranderingen in je leven. Het kan zijn dat jij zelf die wind van verandering laat waaien, maar grote veranderingen kunnen je ook overkomen. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, meebeweegt met de wind, des te meer je profiteert van deze wind. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je tegen de wind in loopt of de wind in je rug hebt.

Verantwoordelijkheid nemen

We bewegen ons in dit pad van Witte Wind - 'Ik ben mijn eigen vader' - naar Witte Tovenaar - 'Ik luister naar het weten van mijn hart' -. De schaduwkanten van deze twee zegels zijn op dit moment overal zichtbaar in de wereld, zowel in het groot als in het klein. Ze laten zich zien in de vorm van machtsvertoon, machtsmisbruik en uitbuiting van de aarde en haar bewoners. Het gebeurt daar waar we onze eigen verantwoordelijkheden voor gezondheid, onderwijs, bestuur, natuur hebben uitbesteed aan anderen. Dat is pijnlijk maar dat onder ogen zien maakt het ook mogelijk om die verantwoordelijkheid weer terug te nemen.

Ga eens voor jezelf of samen met anderen na op welke levensgebieden jij meer eigenaar kan worden van je eigen leven. Op allerlei plaatsen in het land groeien communities gericht op lokale en regionale samenwerking om een nieuw fundament te bouwen voor onze samenleving. Het Witte Wind levenspad is bij uitstek het pad om zaken concreet te maken en in de wereld te brengen. Niet eindeloos erover blijven praten, analyeren of klagen maar handen uit de mouwen steken en doen wat je kunt en waar je goed in bent omdat het precies past bij wie jij diep vanbinnen bent.

Jaarenergie 2023: Gele Ster toon 7

De komende dertien dagen krijg je als het ware de tussenstand van 2023 gepresenteerd omdat het in dit levenspad precies een Tzolkinronde geleden is dat het nieuwe jaar begon met de jaarenergie Gele Ster toon 7. Niet alleen deze energie is bepalend als jaarenergie. Het hele Witte Windpad doet mee. Dus let goed op, volg de dagenergie en kies bewust wat jij aandacht geeft deze dagen. 2023 is het jaar waarin:

  • creativiteit en oervertrouwen het fundament vormen waarop we iets nieuws kunnen bouwen
  • bezieling ons toegang geeft tot creatieve en praktische oplossingen
  • schoonheid en kunstzinnigheid het instrument zijn waarmee we de verbinding met onszelf en met elkaar kunnen hernieuwen.

Met behulp van de Maya wijsheid creatiekaarten maakte ik begin dit jaar een jaarvers voor je. Ik speelde met de affirmaties en de poëzie van Patricia Mooren op de kaarten van Gele Ster toon 7 en het gidsende zegel Gele Zon. Met dit vers kun je de jaarenergie in jezelf opnieuw activeren.

gele sterIk ben afgestemd en geef door

Ik neem mijn eigen plek in

Ik streef naar schoonheid, harmonie en eerlijk delen

Zo ben ik in het hier en nu

Een inspiratie voor mijzelf en mijn omgeving

Ik ben een andere jij

Ik ben licht, liefde en warmte

Door het vers hardop uit te spreken, infomeer je iedere cel van je lichaam over deze energie en tril je los wat daarmee niet resoneert. Doe het drie keer achter elkaar. Zodat het tijd heeft om te landen. Adem door en luister naar de feedback van je lichaam. Voel wat de woorden voor jou betekenen. Laat los wat lostrilt zodat er ruimte komt voor de groei en bloei van jouw potentieel.

Aanwijzingen voor jouw koers in 2023

In het online programma Afstemmen op 2023 krijg je meer handvatten en aanwijzingen om bewust gebruik te maken van de jaarenergie en het jaarpad. Heb je je begin dit jaar al aangemeld, dan is NU het moment om de workshops te herhalen. En anders is dit je tweede kans.

Er staan vier workshops voor je klaar die je doet op je eigen tijd en jouw eigen manier, in de energie verbonden met iedereen die meedoet en meedeed: een krachtig veld van verbinding, creatie en magie. Het is elk jaar weer super bijzonder om af te stemmen op deze energie en nieuwe inzichten te ontvangen nadat we de hele kalenderronde van 260 dagen hebben doorlopen.

Hier vind je alle informatie over het programma. Na je aanmelding kun je direct van start.

Ik wens je een pad vol inspiratie, bezieling en verbinding toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Wind levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte wind

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start op 21 oktober op de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde en gaat over de levenspaden: Rode DraakWitte TovenaarBlauwe Hand en Gele Zon. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 juni 2024

Witte Wind
Witte Wind

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

2 reacties op "Energie update Witte Wind levenspad 12-24 september 2023: Met hart en ziel bijdragen"

Gravatar
Jeannette
Ha Elvira,
Fijn om weer over het nieuwe levenspad te lezen. Ik bedacht tijdens het lezen dat ik een tip heb voor je website om zo nog meer te kunnen stralen en bereiken.
Mensen met slecht zicht zouden gebaat zijn bij het voorlezen van de tekst. Je kunt een opname maken en een geluidsfragment (keuzeknop) inbouwen bovenaan een tekst. Goed idee??
Lieve groet, Jeannette
 

Gravatar
Elvira van Rijn
Hoi Jeannette,
Prachtig idee. En niet voor niets dat ik dit lees op Blauwe Adelaar toon 1. Het pad dat - lees het blog - gaat over samen een mooiere wereld creëren. Dit idee past namelijk niet op mijn bordje. Het bordje met wat vrij geef en deel is namelijk gevuld. Daar past dit niet meer bij. Maar hoe mooi zou het zijn als mensen die slecht zien mijn blogs live voorgelezen krijgen door iemand die het leuk vindt om te doen. Ik ga er een berichtje over delen op Facebook. En dan gaan we zien wat eruit komt. Dat is wat ik met alle liefde doe met dit idee. Dank je wel voor het delen.
 

Plaats een reactie