Energie update Blauwe Hand levenspad 16 - 28 november 2023: Energie voor heling en heelheid

Hoe heb jij de afgelopen periode geluisterd naar je eigen wijsheid, het weten van je hart?  Werkelijk handelen vanuit je hart kan soms onverwacht (on)gemakkelijk zijn. In het Blauwe Hand levenspad ontvangen we nu energie voor heling. Vaak denken we bij heling aan het oplossen van blokkades of andere dingen die 'niet goed' zijn. Maar dat is niet waar het in dit pad om gaat. Het vertrekpunt is namelijk de heelheid die al aanwezig is.

Natuurlijke harmonie

Het Blauwe Hand levenspad gaat over de totale harmonie die je ervaart als je je fijn voelt, als je voldoening haalt uit een mooi gesprek of bijvoorbeeld in de natuur kunt genieten van hoe alles klopt. Het heeft even geduurd, maar we kunnen nu echt ook genieten van de prachtige herfstkleuren. Is het de natuur in verval of natuurlijke harmonie? Het is maar hoe je het bekijkt. Heelheid ontstaat zonder duwen of trekken als je de grip die je denkt te moeten hebben loslaat en de natuurlijke loop van de dingen zijn gang laat gaan. 

Wat kun je met deze energie in een tijd waarin we helemaal geen grip meer hebben, er veel angst en onzekerheid is en de dingen allesbehalve natuurlijk lijken te verlopen? Juist nu is het belangrijk om de verbinding met je eigen heelheid en wijsheid te versterken, de grip op het oplossen los te laten. De kracht die daarvan uitgaat is vele malen sterker dan je aandacht te richten op alles wat volgens jou opgelost zou moeten of kunnen worden.

Tips voor omgaan met ongemak

Alles waarvan jij vindt dat het geheeld moet worden in de buitenwereld, kun je ook in jezelf vinden. Anders zou je het niet zien. Je maakt er deel van uit, je bent het zelf. En het krijgt ruimte om te helen als jij je verbindt met de heelheid die al in jou aanwezig is. Het kan super ongemakkelijk voelen om de verleiding tot oplossen te weerstaan en toch zit daarin een enorme helende kracht. Een paar tips als het ongemak aan je knaagt. 

Tip 1: Laat het er zijn

Sta jezelf toe je ongemak te voelen zonder het te analyseren en er verhalen aan te koppelen over oorzaak of oplossing. Verwelkom het en laat het in stilte transformeren. Je hoeft er niet voor te vluchten, je hoeft er ook niet mee te vechten. Het is al een hele kunst om er werkelijk bij aanwezig te blijven en dat is dan ook precies genoeg.

Tip 2: Handel alleen vanuit je kracht

Handel pas als je verbonden bent met je kern. Die is krachtig, wijs, positief. Laat negatieve gedachten als wolken aan de hemel voorbij drijven zonder eraan te hechten. Ze mogen er zijn. Je kunt ze turven als tijdverdrijf. En weet dat je er niet naar hoeft te handelen. Jij kiest.

Tip 3: Neem tijd voor herstel

Wat je lang vast hebt gehouden, heeft je lichaam veel energie gekost. Wees lief voor jezelf. Sta je lichaam toe om te regenereren. Vertraag, ga de natuur in of ga slapen als je voelt dat je lichaam daar behoefte aan heeft. Ook als je denkt dat je daar geen tijd voor hebt, is het aan jou om die tijd te maken voordat je lichaam STOP zegt.

BONUSTIP: Start de dag vanuit heelheid

Wist je dat je elke dag vanuit heelheid kunt starten met Team Maya wijsheid? Een gulle gift van Ans, Marinda, Mary en Petra die elke ochtend helemaal gratis het Energetisch weerbericht presenteren via de audio app Clubhouse. Ze zijn hard op weg naar de 1000e aflevering (ononderbroken, ook in het weekend). 

Meedoen is heel eenvoudig. Sluit dagelijks (of wanneer je kunt) van 8.50 - 9.00 als luisteraar aan bij Club Maya wijsheid. Je krijgt deze 10 minuten informatie over de dagenergie en kunt meedoen met een korte oefening voor meer energie.

Ik wens je natuurlijk gemak en flow toe in dit levenspad.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Blauwe Hand levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe hand

Dag 1. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 2. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 3. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 4. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 5. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 6. Gele Mens - Ik creëer

Dag 7. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 8. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 9. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 10. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 11. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 12. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 13. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Geef je nu alvast op voor de cursus die start op 12 december. Je ontvangt dan direct al per mail het startdocument waarmee je je kunt voorbereiden. Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen.

Deelname: 47,- 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Blauwe Hand levenspad 16 - 28 november 2023: Energie voor heling en heelheid"

Plaats een reactie