Energie update Gele Zon levenspad 29 november - 11 december 2023: De derde weg

Wat heb jij ontvangen de afgelopen 13 dagen? Is het gelukt om je ondanks eventuele disharmonie in jezelf en om je heen te blijven verbinden met heelheid? Wanneer het ongemak de boventoon voerde, betekent dat dat er veel kansen zijn om te transformeren, iets nieuws geboren te laten worden.

In het Gele Zon levenspad ontvang je nu energie om onze aandacht te richten op de harmonie en heelheid in jezelf, zodat deze verder kan uitgroeien en tot wasdom komen.

Botsende behoeften

De disharmonie in de wereld heeft op dit moment alles te maken met 'behoeften' van bestaande systemen die botsen met de behoeften van de mensen die ermee te maken hebben. Dat leid tot angst voor tekorten en zelfs tot onnodige tekorten. De grote valkuil is dat we hierdoor echt gaan geloven dat er tekort is, terwijl we ons juist in een situatie bevinden die uitnodigt, nee afdwingt om nieuwe wegen in te slaan op weg naar nieuwe overvloed.

Misschien is je neiging om te gaan strijden voor je eigen behoeften, te moeten kiezen voor of tegen iets, terwijl er misschien een derde weg is, de échte oplossing die ieders belang dient. Niemand uitsluit, nergens tegen is, voor iedereen is.

Nieuwe wegen

Kenmerk van de overgang van het oude naar het nieuwe is dat het van iedereen vraagt om verantwoordelijkheid, flexibiliteit, vertrouwen in het proces en je openstellen voor wat zich ontvouwt. Gele Zon is de universele liefde voor alles wat leeft en staat symbool voor de perfectie van het bestaan. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Zelfs als het schuurt, piept en kraakt? Ik zie het in mijn persoonlijk leven én om me heen  gebeuren op allerlei verschillende manieren. We worden uitgedaagd om keuzes te maken vanuit overvloed in plaats van tekort, vanuit waar we naartoe willen in plaats van wat we dreigen te verliezen.

Ook al is jouw situatie in jouw ogen allesbehalve perfect, er is altijd een schat verborgen in datgene wat in jouw ogen niet perfect is. Die schat is jouw eigen groeikracht. Zelfs je angsten en oordelen zijn perfect. Ze komen spontaan. Ze negeren of onderdrukken is niet nodig. Als jij je ervan bewust bent, kun je vervolgens zelf bewust kiezen wat je ermee doet, hoe je ze gaat gebruiken om te groeien. Dat is precies wat jou krachtig maakt en stralend als de zon.

Verbinden en delen

Geel is de kleur van samen creëren, verbinden en delen, de handen ineenslaan. Het geeft zoveel postitieve energie om samen te komen en elkaar support te geven op het pad dat we lopen. Daarom wil ik in 2024 het onzichtbare netwerk dat we met elkaar vormen verder zichtbaar maken en ontmoetingen creëren rondom mooie thema's zoals:

Over 18 februari en 20 maart volgt nog nadere informatie. Zet de data alvast in je agenda en verheug je op mooie ontmoetingen en inzichten! Nadere informatie volgt. 

Ik wens je een hartverwarmende tijd toe!

Elvira van Rijn

PS: Op 10 december is er weer een Startcursus Tzolkin als kompas in Velp voor iedereen die wil leren hoe de kalender werkt en wat je er zelf mee kunt als kompas voor je leven. Een fijne dag voor beginners of voor wie al lang de nieuwsbrieven en de dagenergie volgt en graag een volgende stap wil maken in het begrijpen én toepassen van de kalender.

DNAfirmaties Gele Zon levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

gele zon

Dag 1. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 2. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 3. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 4. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 5. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 6. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 7. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 8. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 9. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 10. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 11. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 12. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 13. Gele Mens - Ik creëer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 12 december en gaat over het Rode Hemelwandelaarpad, het Witte Wereldoverbruggerpad, het Blauwe Stormpad en het Gele Mens pad.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

24 februari 2024

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Gele Zon levenspad 29 november - 11 december 2023: De derde weg"

Plaats een reactie