Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 12 - 24 december 2023

Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van vier paden in de Dreamspell Tzolkin met het Rode Hemelwandelaarpad. Het Rode Hemelwandelaar thema van dit levenspad kun je zien als een opmaat voor de jaarenergie van 2024: Rode Hemelwandelaar toon 8 in het Witte Wereldoverbrugger levenspad (en jaarpad) dat hierna volgt.

Welke aanwijzingen ontvang jij aan het eind van dit jaar om het komend jaar waar te gaan maken? Het Rode Hemelwandelaar levenspad geeft je de moed en het vertrouwen om nieuwe wegen te bewandelen en al doende wijzer te worden. Elke stap creërt de volgende.

Op ontdekkingsreis

Een nieuwe fase breekt aan in deze bijzondere tijd waarin we mogen bouwen aan mooie alternatieven voor alles wat om ons heen afbrokkelt omdat het oud en versleten is. We bevinden ons - of we het nu leuk vinden of niet - in de perfecte omstandigheden om nieuwe wegen in te slaan en onze grenzen te verleggen.

Rode Hemelwandelaar nodigt je uit om buiten de lijntjes te kleuren. Dat geeft je nieuwe inspiratie en je ontdekt kanten van jezelf en anderen die je niet eerder kende. Dus laat je routines even voor wat ze zijn. Doe juist de 'gewone' dagelijkse dingen eens op een heel andere manier of moment dan je gewend bent. Maak er een spelletje van om voor jezelf te inventariseren welke gewoontes je hebt ontwikkeld en vraag je eens af of ze je dienen of juist weerhouden om iets nieuws te leren.

Grenzen verleggen

Grenzen verleggen kan spanningen opleveren en soms willen we meer dan ons lichaam aan kan. Juist als je bekend terrein verlaat, kan het zijn dat je wordt geconfronteerd met de beschermingsmechanismen die je altijd binnen schijnbaar veilige grenzen van het bekende hebben gehouden. Nieuwe wegen bewandelen doe je dan ook het beste stap voor stap, zodat je hele systeem mee kan in de verandering. De kunst is om steeds een evenwicht te vinden tussen je grens verleggen en jezelf over een grens duwen.

Als je beschermingsmechanismen bij jezelf opmerkt, weet dan dat oude patronen langskomen om er definitief afscheid van te nemen. Niet om er opnieuw naar te handelen en zelfs niet om eraan te 'werken'. Dat is namelijk niet nodig als je een nieuwe weg in slaat. Hoe het ook loopt, weet dat je de mooiste ontdekkingen doet als je de dingen eens anders dan anders doet. Dus ga moedig het onbekende tegemoet en verheug je op wat je ervan gaat leren, wat het ook zal zijn.

Beginners mind

Wat we kortom nodig hebben deze dagen is een beginners mind. Hoe meer je denkt van iets af te weten, des te minder open je staat om nieuwe ontdekkingen te doen. Dat geldt ook voor werken met de Tzolkin kalender en de jaarenergie van 2024. Dus voel eens of het voor jou de tijd is om back to basics te gaan of juist nieuwe gebieden te verkennen.

Back to basics ga je met een speciale nieuwjaars editie van de online cursus Leven en groeien met de dagenergie. Vier levenspaden achtereen ontvang je dagelijks een inspiratiemail en houd je een eigen logboek bij. Tijdens de 13 dagen  van het Witte Wereldoverbrugger jaarpad krijg je dit keer extra aanwijzingen en inspiratie rondom de jaarenergie van 2024 en jouw koers in het nieuwe jaar.

Nieuwe gebieden verkennen doe je met een speciale nieuwjaars editie van de online e-Creatiecursus voor wie al geruime tijd de dagenergie volgt en zin heeft in ontdekkingsreis door de verschillende Tzolkin tellingen. We volgen het Witte Wereldoverbrugger levenspad in alle tellingen (niet allemaal tegelijk, maar een voor een...). Ze ondersteunen jou elk op hun eigen manier bij jouw intentie voor het nieuwe jaar. 

Kijk HIER voor de details en aanmelden voor beide programma's.

Ik wens je mooie ontdekkingen toe in dit pad!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Hemelwandelaarpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode hemelwandelaar

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vandaag start er weer een nieuwe ronde van de online cursus met de dagenergie. Je ontdekt daarin hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je nu nog op voor de cursus van vandaag of neem wat meer tijd om je voor te bereiden en meld je aan voor de volgende ronde die start op 2 februari.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

24 februari 2024

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 12 - 24 december 2023"

Gravatar
Trude van Veen
Nieuw maanjaar 13 december 2023 Maan van de langste nacht
Rode hemelwandeaar, toon 2 witte tovenaar

Nieuw zonnejaar 1 januari 2024 maandag
 

Plaats een reactie