Energie update Witte Wereldoverbrugger levenspad 25 december 2023 - 6 januari 2024: Op de grens van oud en nieuw

Welke grenzen heb jij verlegd in het Rode Hemelwandelaar levenspad? Ben je meer dan gebruikelijk naar buiten getreden of was je juist meer naar binnen gekeerd? De ontdekkingen die je hebt gedaan helpen je nu om te brug te slaan tussen wat was en wat zal zijn. Letterlijk, want in dit pad beleven we de jaarwisseling en ontvangen we op 1 januari de nieuwe jaarenergie

Ontspannen en plezier maken

Witte Wereldoverbrugger overbrugt schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, chaos en orde, gehoorzaamheid en verzet, angst en liefde. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing. Witte Wereldoverbrugger leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. Loslaten wat jou loslaat, volgen wat zich aandient.

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door meer ruimte te maken voor ontspanning en plezier. Juist ook als je het lastig hebt met wat er in je leven en in de wereld gaande is. Dat helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Juist door de controle los te laten en meer te focussen op lichtheid, wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je diep van binnen bent.

Jaarenergie 2024

In dit pad begint het nieuwe Rode Hemelwandelaar toon 8 jaar. We krijgen energie voor een nieuwe start, voorbij de grenzen van het bekende. Het is tijd om je nieuwe verhaal te creëeren. Een verhaal waarvoor je het afgelopen Gele Ster toon 7 jaar de basis hebt gelegd door jouw eigen plek in te nemen. Het is een jaar dat mogelijkheden biedt voor een doorbraak. We staan aan het begin van een nieuwe creatiecylus van vier jaar. Dus jouw koers voor de komende vier jaar begint hier. 2024 is een jaar om daadwerkelijk stappen te nemen, de brug te slaan naar het pad waarin jij écht gelooft.

Super interessant dat het Witte Wereldoverbrugger levenspad zich precies afspeelt tijdens de 13 heilige nachten. Een tijd waarin de natuur en de tradities ons uitnodigen om het werk neer te leggen, te reflecteren op wat er is geweest en al dromend een blauwdruk voor het nieuwe jaar te ontvangen.

Achterover leunen

Werkelijke vernieuwing gaat altijd met chaos gepaard. En te midden van chaos ontvang je deze dertien dagen in het Witte Wereldoverbruggerpad energie om even stil te staan en een beetje achterover te leunen, zien wat er gebeurt, even afstand te nemen. Dat gaat je helpen om te zien waar het leven écht heen wil met jou, in plaats van waar jij denkt heen te moeten van jezelf of anderen.

Ik ben heel benieuwd wat dit pad gaat brengen. Op 6 januari - de laatste dag van dit levenspad/jaarpad -  ben je welkom bij de online Nieuwjaarsworkshop jaarenergie 2024 waarin ik mijn inzichten over de jaarenergie met je deel. Samen onderzoeken en ervaringen delen, levert altijd veel moois op is mijn ervaring. Meld je hier aan. 

Ik wens je veel ruimte en mooie inzichten toe deze dagen!

Elvira van Rijn

witte wereldoverbrugger

DNAfirmaties Witte Wereldoverbrugger levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 7. Gele Mens - Ik creëer

Dag 8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Bron: Maya wijsheid creatiekaarten 2e druk, Elvira van Rijn, Patricia Mooren, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

De online cursus met de dagenergie helpt je de signalen opvangen, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Meld je nu alvast aan voor de volgende ronde die start op 2 februari. Dan ontvang je nu alvast het startdocument in je mailbox ter voorbereiding. We doorlopen dan de intense paden rondom het hart van de kalender: Rode Slangpad, het Witte Spiegelpadhet Blauwe aappad en het Geel Zaad pad.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

 

Dagenergie

24 februari 2024

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Wereldoverbrugger levenspad 25 december 2023 - 6 januari 2024: Op de grens van oud en nieuw"

Plaats een reactie