Energie update Blauwe Storm levenspad 7 - 19 januari 2024: Je eigen lichtheid vinden

Hoe heb jij de brug van 2023 naar 2024 beleefd en waar zijn nieuwe verbindingen ontstaan? Het lijntje dat is gelegd is misschien nog dun, maar als de tijd daar rijp voor is, zal duidelijk worden tot welke brug het mag uitgroeien.

Het voelt misschien wat onwennig om er echt in te geloven. Maar weet dat de nieuwe verbinding die in het Witte Wereldoverbrugger levenspad is gemaakt je dichter brengt bij bij wie je diep vanbinnen bent.

Vernieuwingskracht

Er is vernieuwing op komst en de energie om die vernieuwing door te zetten ontvang je nu in het Blauwe Storm levenspad. Een pad dat extra power heeft en mogelijk maakt door de Nieuwe maan op 11 januari die je intuïtie voedt en energie geeft voor heldere kijk op je verlangens en intenties.

Nu de wereld, jouw wereld misschien op subtiele wijze of juist rigoreus is veranderd, is het niet meer mogelijk om in veilige oude gewoontes en patronen te vervallen. Wanneer je de dingen toch op de oude manier wilt blijven doen, zal dit meer en meer een last worden.

Je eigen lichtheid vinden

Het Blauwe Storm pad helpt je de komende dertien dagen om in de leegte tussen wat is geweest en wat gaat komen jouw eigen lichtheid te vinden. Los van alles wat je wilt zijn. Los van wie je denkt te zijn. Los van alle rollen die je speelt. Jouw plek is de plek waar je weet dat je goed bent zoals je bent en mag zijn wie je bent: gewoon je buitengewone lichte zelf.

En intussen steken er misschien stormen op: in jezelf, om je heen, in de wereld. Er staat veel op losse schroeven, er is onrust, onzekerheid, angst, verdriet, verlangen. Het is de chaos die voorafgaat aan de geboorte van het nieuwe. Blauwe Storm wordt ook wel de verloskundige genoemd. Die krachtige rots in de branding die stevig op twee benen staat terwijl de weeënstorm opsteekt. Die zorgt voor gronding, die doet wat nodig is bij de geboorte van nieuw leven.

Hoe onderga je de storm?

Stormt het in jezelf? Weet dan dat deze storm bedoeld is om schoon schip te maken. Misschien denk je dat dat hard werken is, dat je er iets aan moet doen. Ik heb een eenvoudig advies voor je dat niet altijd even makkelijk is in de uitvoering maar wel werkt. Het beste wat je kunt doen met de onrust in jezelf is namelijk: nu even NIETS.

Daarmee bedoel ik dat je de onrust toelaat, misschien even een moment voor jezelf neemt om te ontladen. En vervolgens laat je achterwege wat je gewend bent om ermee te doen. Bijvoorbeeld: dramatiseren, verklaren, duiden, analyseren, overschreeuwen, weglachen, wegdrukken, er hard aan werken of juist hulpeloos in een hoekje gaan zitten.

Iedereen heeft zo zijn eigen overlevingspatronen ontwikkeld om met onrust en ongemak te dealen. Hoe mooi is het dat je er bewust voor kunt kiezen daarmee te stoppen en te kiezen voor leven in plaats van overleven. Vanuit de nieuwe stabiliteit die daaruit voortkomt, kun je na dit Blauwe Stormpad veel krachtiger aanwezig zijn en kiezen wat jij wilt voor de toekomst.

Kiezen voor nieuw leven

Wat kun je dan wél doen? Hoe kies je voor dat nieuwe leven dat geboren wil worden Leg de lat vooral wat lager deze tijd. Wees daarin mild voor jezelf, vertaag en wees trouw aan wat je echt nodig hebt. Blijf dicht bij jezelf. Ben je in de storm van een ander beland, dan is het zaak terug te keren naar je eigen plek en je eigen koers te varen. De grote kunst is om je over te geven aan de kracht van de storm. Het is een kracht die schoonwast, voedt, verzorgt, zoals de gewassen zich voeden met en groeien door de regen. Misschien kun je er dan zelfs van genieten net als een kind dat in de regen danst in de plassen.

Nieuwe Cirkel van wijsheid sessies: 13 Nieuwe manen en je levenspad

Na de start van het nieuwe jaar is het waardevol om je intenties te blijven voeden en gebruik te maken van de energie die jou daarin ondersteunt. Daarom start ik op 11 januari weer met de online Cirkel van wijsheid 2024. Een heel jaar lang laten we ons voeden door de energie van de 13 Nieuwe manen en de 13 creatietonen van jouw levenspad. Elke nieuwe maan focussen we op de bijbehorende toon en wat die voor jou persoonlijk betekent.

Nieuwe maan is een krachtig moment om vooruit te kijken, plannen te smeden en nieuwigheden uit te nodigen in je leven. In programma laten we ons - geheel in lijn met de Rode Hemelwandelaar jaarenergie van 2024 - stap voor stap inspireren en voeden als spirituele ontdekkingsreizigers, ieder op onze eigen unieke manier . Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Ik wens je mooie dagen in het oog van een milde regenstorm!

Elvira van Rijn 

PS: Heb je de Nieuwjaarsworkshop Jaarenergie 2024 gemist? Geen probleem want je kunt je nog steeds aanmelden voor de opname.

Integreer de dagenergie in je leven

Op 2 februari start de eerstvolgende online cursus met de dagenergie. We belanden dan in het transformerende intense midden van de kalender met het Rode Slangpad, het Witte Spiegelpad,het Blauwe Aappad en het Geel Zaadpad.

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

DNAfirmaties

Elke dag van het Blauwe Storm levenspad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe storm

Dag 1. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 2. Gele Zon - Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 3. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 4. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 5. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 6. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 7. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 8. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 9. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 10. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 11. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 12. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 13. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Bron: Maya wijsheid Creatiekaarten, 2e druk, Elvira van Rijn, Patricia Mooren, A3 Boeken

Dagenergie

24 februari 2024

Blauwe Hand
Blauwe Hand

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Blauwe Storm levenspad 7 - 19 januari 2024: Je eigen lichtheid vinden"

Plaats een reactie