Energie update Rode Slang levenspad 2-14 februari 2024: Ruimte voor vernieuwing

Hoe is het jou vergaan in het Gele Mens levenspad? Welke nieuwe groeimogelijkheden en mogelijke belemmeringen heb jij aandacht gegeven?

Vandaag is het begin van een transformerende tijd van 52 dagen waarin we door het hart van de kalender gaan. Een intense periode van vier paden die je ondersteunen om innerlijk ruimte te maken voor de vernieuwing die je graag in de wereld wilt zien. Een periode om jezelf vrij te maken van beperkende programmeringen op een diepe laag: de laag van het onderbewustzijn. Dat doe je door ongezonde gewoonten en routines te doorbreken, met jouw bewust gerichte aandacht.

Je levenskracht vrij laten stromen

Het Rode Slang pad is een intens pad met tien portaaldagen van 3 - 12 februari. Het zijn dagen waarop je gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangt. Die informatie ontvang je in je lichaam zonder dat je er meteen woorden aan kunt geven. Het zijn een soort kosmische downloads die een diepere laag in jezelf aanraken en je helpen om vastberaden de nieuwe weg te volgen die jij bent ingeslagen. Stap voor stap het pad van je passie volgen maakt dat die ongezonde gewoontes en routines kun grip op je leven verliezen.

Je lichaam heeft daarbij jouw liefdevolle steun en aandacht nodig om oud zeer los te laten op fysiek niveau. En jouw dankbaarheid voor alles wat het voor je heeft gedragen totdat jij eraan toe was het te verwerken. Speelt je lichaam op, weet dan dat het geen blokkade is maar een aanwijzing die je kunt benutten voor vooruitgang. Ook al voelt het misschien niet zo.

Volg de signalen

Hoe lekkerder jij in je vel zit, des te beter je bent afgestemd op hemel en aarde. Dus geef vernieuwing de ruimte, juist als het ongemakkelijk voelt en knelt. Dat maakt je meer en meer ontvankelijk voor synchroniciteit. En als die voor je gaat werken krijg je meer meevallers en minder tegenvallers op je pad. Zomaar 'toevallig' valt je toe wat je nodig hebt, precies op het juiste moment. Daar kun je op vertrouwen. 

Volg je instinct en experimenteer ermee. Misschien is dit voor jou hét moment om je aan te melden voor:

  • De gratis info avond over het aanbod binnen de Maya wijsheid academie op woensdagavond 7 februari via Zoom
  • De online Cirkel van wijsheid rondom de 13 Nieuwe manen van 2024 en jouw levenspad.
  • het Lente Equinox event op 20 maart in Arnhem. Om in verbinding met jezelf en met anderen de balans tussen licht en donker te vieren en voeden.

Voel, ervaar innerlijk of het klopt voor jou en stel het weten waarom nog even uit. Dat komt vast later, op een manier die je waarschijnlijk vooraf niet had kunnen bedenken.

Ik wens je de wijsheid toe om de taal van je lichaam te verstaan en ernaar te handelen.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Slang levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode slang

Dag 1. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 2. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 3. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 4. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 5. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 6. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 7. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 8. Gele Mens - Ik creëer

Dag 9. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 10. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 11. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 12. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 13. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender.

Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Vandaag start de cursus met de levenspaden: Rode SlangWitte SpiegelBlauwe Aap en Geel Zaad.

De eerstvolgende cursus start op 26 maart met de levenspaden Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Slang levenspad 2-14 februari 2024: Ruimte voor vernieuwing"

Plaats een reactie