Energie update Witte Spiegel levenspad 15 - 27 februari 2024: De motor achter vernieuwing

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je levenskracht te laten stromen. Is het je gelukt om ongezonde routines en oude patronen te doorbreken, zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten?

De motor achter vernieuwing

De energie van het Witte Spiegelpad brengt je nu in situaties waarin je de kans hebt om de motor te zijn achter vernieuwing in je eigen leven en dat van anderen. Het brengt je terug naar het verlangen van je ziel om bij te dragen aan een wereld waarin je recht doet aan wie je diep vanbinnen werkelijk bent. In deze tijd is het soms moeilijk te geloven dat je daadwerkelijk een bijdrage kunt leveren. Bij alle chaos en grote problemen kun je je soms zo klein voelen. Maar weet dat het grote is in het kleine en het kleine in het grote. Alles is met alles verbonden. Dus vertrouw erop dat ook jij het verschil kunt maken.

Wat kun jij doen?

Bijzonder dat ik juist in dit pad een workshop mag geven tijdens het online Ethiek Revolutie e-festival. Een week lang kun je je laten inspireren door professionals vanuit allerlei verschillende disciplines rond de vraag: Wat kun jij doen om bewuste keuzes te maken waar de wereld wat aan heeft. Hoe kun jij het verschil maken op de beste en fijnste manier zodat je je zorgen over de wereld omzet in iets positiefs en concreets. Van 17 - 25 februari doe je gratis mee aan 20 online workshops en die van mij gaat over Je eigen plek innemen en de helende kracht van je voorouders. Juist als het gaat om de toekomst.

HIER vind je de link om je aan te melden.

In je eigen midden staan

Het Witte Spiegel levenspad bevat een schat aan wijsheid over datgene wat je deze dagen liefhebt, ergert, bewondert, verrast. Het vertelt je namelijk hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Witte Spiegel is zowel een spiegel naar het verleden als naar de toekomst. Je hoeft deze dagen niet te graven in het verleden; als er iets belangrijks voor jou is om op terug te komen, dient het zich vanzelf aan. En krijg je dan spiegels uit het verleden te zien, weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

Een groot deel van het Witte Spiegelpad speelt zich af in de middenkolom - de zevende kolom - van de kalender. Op 18 februari breekt deze periode van twintig kerndagen aan. De middenkolom nodigt je uit een moment stil te staan, in het hier en nu aanwezig te zijn. Met een been in het verleden en een in de toekomst ben jij het verbindende midden. Je vindt balans als je in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunt zijn met jezelf en hoe het nu is.

Met zijn innerlijke wijsheid kan de zeven afstemmen op alles wat is, ook daar waar het bewustzijn nog geen toegang heeft gekregen. Daardoor komt alles wat tot dan toe is gecreëerd in een nieuw licht te staan en kun je erover filosoferen. Je overziet wat je tot nu toe hebt bereikt, waar je staat en wat er nog op je pad ligt op weg naar het grotere doel. Uit: Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek 3e druk 2020

Bedenk dat wat jou raakt een weerspiegeling is van een conflict in jezelf. Het heeft dus geen zin om de schuld van dingen die jou raken buiten je zelf te leggen. Ze zijn een uitnodiging om het conflict in jezelf te helen. Kijk eens in de spiegel. Wat zie je dan: je oude zelf, wie je NU bent of je toekomstige zelf?

Sommige patronen uit het verleden zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben ze nog wat extra compassie van jou nodig om jou los te kunnen laten.

Ik wens je mooie en liefdevolle spiegeldagen toe.

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Spiegelpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte spiegel

1. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

2. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

3. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

4. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

5. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

6. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

7. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

8. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

9. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

10. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

11. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

12. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

13. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

In de online cursus met de dagenergie: e-wenscursus ontdek je hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De dagenergie en levenspaden ondersteunen je samen met de oefeningen en opdrachtjes die je krijgt aangereikt.

De eerstvolgende cursus start op 26 maart en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan. 

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Spiegel levenspad 15 - 27 februari 2024: De motor achter vernieuwing"

Plaats een reactie