Energie update Geel Zaad levenspad 13-25 maart 2024: Extra groeikracht

In het Blauwe Aap levenspad heb je energie ontvangen voor lichter leven. Heb je mijn 13 tips voor creatie in de praktijk kunnen brengen? Het is best een kunst om ze daadwerkelijk uit te voeren. Minder moeten, meer mogen. Minder voor anderen zorgen, meer voor jezelf zorgen.

Daarvoor moet er vaak heel wat overboord. Vooral aangeleerd en ingesleten gedrag. Overtuigingen over wat juist is, wat werkt, wat nuttig, nodig en toegestaan is. Je hebt je volle bewustzijn nodig om al die patronen en overtuigingen en wat je daarbij voelt te laten voor wat het is. Te handelen vanuit bewustzijn, hoe ongemakkelijk het ook voelt. Zo kan er weer een nieuwe stroom in beweging komen.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven. Nu we de middenkolom hebben verlaten en beland zijn in de rechterhelft van de kalender, wordt de toekomst weer ingespeeld. We ontvangen nu in het Geel Zaad levenspad nieuwe energie om de toekomst tegemoet te gaan.

De kracht van het hart

Het Geel Zaad levenspad schenkt je energie om het zaad van bewustzijn te laten ontkiemen. Zuiverheid is daarvoor een absolute voorwaarde: alles wat je doet en zegt moet in overeenstemming zijn met je hart, je ziel en je hogere zelf, kortom met je hele wezen én met het ene hart dat klopt voor iedereen. We zijn het spoor van zuiverheid bijster geraakt doordat regels, macht en ego de overhand hebben gekregen boven kracht en ziel. Nu is het de tijd om de verwarring stap voor stap op te lossen. Alles wat niet is gebouwd op de kracht van het hart brokkelt af.

Extra groeikracht

Het Geel Zaad levenspad bevat tien poortdagen van 15 tot 25 maart. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je extra energie om verder te groeien en bloeien. Deze energie helpt je om door je weerstanden heen te breken, precies daar waar jij uit je jasje bent gegroeid, net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. 

Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Centimeters of zelfs milimeters maken werkt in deze periode beter dan meters maken. Geduld is een schone zaak!

Een nieuwe voedingsbodem

Het Geel Zaad levenspad is het laatste pad in de intense transformerende periode rondom het hart van de kalender. Sinds de start van het Rode Slang levenspad op 2 februari heb je een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jouw droomzaden kunnen groeien. 

Laat de zaden maar rustig ontkiemen en de toekomst naar je toe komen. Ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is onder de grond; het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

Samenwerken met de kosmos

De druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. Als je het rijpingsproces van je zaden geduldig en met aandacht volgt, kan de kosmos het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Wil je jouw geplante zaden voeden en alert aanwezig zijn bij wat er gaande is? Het Lente Equinox Event op 20 maart in Arnhem is een heel fijne gelegenheid om jezelf en jouw verlangens bewust aandacht te geven, samen met anderen. De kracht van samen is enorm, zeker op deze Lente Equinox dag. Dat hebben we vorig jaar gemerkt tijdens het online project 'Bruggen bouwen met de Tzolkin'. Voor deze bijeenkomst nodig ik je uit om achter je laptop vandaan te komen en op pad te gaan zodat we elkaar live kunnen ontmoeten.

Let op! Er zijn nog 5 last minute tickets beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

En ben je zelf in het Geel Zaad levenspad geboren of - zoals ik jarig - dan heb je natuurlijk nog een extra reden om bij dit event aanwezig te zijn. Dan krijg je deze dag zonder twijfel extra aanwijzingen over je levenspad of levensjaar.

Ik wens je een vruchtbare bodem voor jouw droomzaden toe in dit levenspad en zie je graag op 20 maart!

Elvira van Rijn

13 Affirmaties voor groei

geel zaad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

1. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

2. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

3. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

4. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

5. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

6. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

7. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

8. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

9. Gele Mens - Ik creëer

10. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

11. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart.

12. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

13. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijk leiding

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

 

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 26 maart en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Geel Zaad levenspad 13-25 maart 2024: Extra groeikracht"

Plaats een reactie