26 maart - 16 mei: Landen op je eigen plek - energie voor 52 dagen

Het eerste kwartaal van 2024 is bijna afgelopen. Nog steeds word je door de jaarenergie - Rode Hemelwandelaar toon 8 - in beweging gebracht om stappen te nemen, je grenzen te verleggen, de voeten van de hemel op aarde te zijn. Een intense perode van vier paden in het hart van de Tzolkin van 15 februari tot 25 maart is bijna ten einde. Nu breekt er een nieuwe periode aan waarin alles voor handen is om te landen op je eigen plek.
 

Het intense midden heeft zijn werk gedaan

De afgelopen vier paden gingen we dwars door de middenkolom, terug naar de bron en vandaaruit weer de toekomst tegemoet. Ondersteund door twintig poortdagen aan weerszijden van de middenkolom ontving je energie om te vernieuwen zodat je (nog meer) je eigen plek kunt gaan innemen. Zelfs als het lijkt op het omgekeerde - alsof je van je plek af bent geduwd - kun je erop vertrouwen dat dat zo is. Er is zoveel gebeurd dat het haast niet te bevatten is en dat hoeft ook nog niet. Alles wat zich heeft afgespeeld in jezelf en om je heen was bedoeld om:

  • oude patronen en diepere lagen aan te raken
  • (weer) te weten wie je bent
  • opnieuw af te stemmen op jezelf en je grenzen
  • de toekomst te omarmen.

Neem tijd om te landen

Je mag nu alle innerlijke en uiterlijke verschuivingen de tijd geven, zodat rustig aan duidelijk kan worden wat er allemaal is gebeurd en hoe zich dat gaat vertalen in jezelf en om je heen. De volgende periode van vier paden (52 dagen) is een periode van rijpen. Het is niet de bedoeling dat je gaat zitten wachten, maar wel dat je ruimte maakt voor alles wat nodig is om je nieuwe zelf te aarden, je ziel aan het woord te laten, je dromen te leven en afgestemd te zijn op je hoger zelf.

De volgende periode van 52 dagen loopt van 26 maart tot 16 mei. Daarin ontang je energie in de paden: Rode Aarde, Witte Hond, Blauwe Nacht en Gele Krijger. Dag 52 is de bestemming van deze periode Gele Ster toon 13. Het is tijd om volledig aanwezig te zijn (toon 13) en jouw eigen plek in te nemen zodat je er voluit van kunt genieten. Zo ben je daadwerkelijk dienstbaar.

Ondersteun jezelf in het landingsproces

Na alle energetische verschuivingen is het waanzinnig belangrijk om bewust te leven zodat je nieuwe zelf de ruimte krijgt voor een zachte landing. Wat er precies voor nodig is om deze landing te maken, verschilt per persoon. Voor de een geldt dat het nodig is om actie te ondernemen, voor de ander is het juist tijd voor rust. De Tzolkin kalender helpt je om in de flow te blijven, de signalen op te vangen, de stroom te herkennen die je verder brengt.

In de online cursus Leven en groeien met de dagenergie krijg je extra handvatten om deze periode in een heel nieuwe flow terecht te komen. Een flow die voorbij gaat aan je denken, waarin je samenwerkt met de kosmos en waarin je natuurlijke zelf kan opbloeien. Deze cursus start op 26 maart en gaat over de levenspaden: 

Rode Aarde: Aanwezig en alert zijn in het hier en nu, navigeren op synchroniciteit.

Witte Hond: Trouw zijn aan jezelf en je ziel, doen met hart en ziel wat echt belangrijk is voor jou.

Blauwe Nacht: Luisteren naar je dromen en je innerlijke stem.

Gele Krijger: Vastberaden het pad volgen waarvan jij weet dat het goed is voor jou, wat anderen er ook van zeggen.

Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten. Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Ik wens je een mooie landing toe!

Elvira van Rijn

Ps: Voel je vrij dit blog te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "26 maart - 16 mei: Landen op je eigen plek - energie voor 52 dagen"

Plaats een reactie