Energie update Witte Hond levenspad 8 - 20 april 2024 - Opnieuw het zonnejaarpad 2023-2024

Is het je gelukt om je spoor te volgen in het Rode Aarde levenspad? Het spoor dat je telkens leidt naar HIER en NU. Het spoor dat je laat ervaren dat het nu precies goed is zoals het is, wat de omstandigheden ook zijn. Het spoor dat je in het moment - en niet eerder - precies geeft wat je nodig hebt.

Welke stroom of welk spoor je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad dat je energie geeft om stil te staan bij wat écht belangrijk voor je is. De totale zonsverduistering van vandaag - Witte Hond toon 1 - doet daar nog een schepje bovenop. Wij zien er hier niets van, maar we voelen het weldegelijk. Bovendien ging precies een Tzolkinronde geleden in dit pad op 26 juli het nieuwe Witte Tovenaar toon 5 Zonnejaar van start, wat de energie van dit pad extra belangrijk maakt.

Trouw zijn aan jezelf

Het Witte Hond levenspad gaat over je ziel: trouw zijn aan jezelf en recht doen aan je ziel. In dit levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Weet dat het echt beter is voor iedereen als jij jouw eigen zielenpad volgt. Zo trek je bovendien gelijkgestemden aan op je pad. Hoe meer je het pad van je ziel bewandelt, des te makkelijker ontmoet je verwante zielen die jou voor korte of langere tijd vergezellen, je begrijpen, plezier met je maken én als het moeilijk is laten voelen dat je niet alleen bent.

Als je niet gewend bent om trouw te zijn aan jezelf, helpt de energie van dit pad je om jezelf te vernieuwen. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je in jezelf ervaren. Realiseer je dat die onrust jou komt helpen om dichter bij jezelf te komen. Dus duw het niet weg. Het heeft een bedoeling.

Het kan ook zijn dat je omgeving met onrust op jou en je nieuwe gedrag - trouw aan jezelf - reageert en dat daardoor nog duidelijker wordt hoe je in het verleden juist níet trouw was aan jezelf. De kunst is om de onrust van binnenuit of van buitenaf te accepteren, zonder je erin mee te laten slepen. Bedenk dat je omgeving er niets aan kan doen dat jij bent veranderd en dat het logisch is dat oude patronen zichtbaar worden. Neem ze waar, en praat er in alle rust over. Het hoort bij het proces! Door mild te zijn voor jezelf en anderen kun je het verleden makkelijker loslaten en op een lijn komen met jezelf.

De MAGIE van Witte Tovenaar

Witte Tovenaar toon 5 afbDit zonnejaar laten we ons voeden en inspireren door de energie van Witte Tovenaar toon 5 die ons uitnodigt om te kiezen voor, werk te maken van en uiting te geven aan de MAGIE van het leven en de wijsheid van het hart. De schaduwkant van Witte Tovenaar toon 5 is verwarring zaaien en harteloos machtsvertoon om zo de touwtjes in handen te krijgen of houden. Er is nogal wat gaande in de wereld en de verleiding is groot om mee te gaan in gevoelens van angst, onzekerheid en machteloosheid die hierdoor worden opgewekt. Het gedrag of de apathie die hieruit voortkomt is precies wat nodig is om het licht in de mensheid te dempen. 

Je hebt niet altijd een keuze in wat er op je pad komt. Maar je kunt in elke situatie wel kiezen hoe je ermee omgaat. Er zijn nogal wat verschillende realiteiten waarbij je je kunt aansluiten, zoals de realiteit van oorlog, van financiële crisis, trauma en tekort. Of de realiteit van liefde, samen delen en overvloed. Focus op de realiteit waarin jij het beste tot je recht komt met al jouw kwaliteiten en talenten. Zo word je een magneet voor een nieuwe toekomst. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen.

Dit pad is een mooi moment om de stand voor jezelf op te maken. Waar aan geef jij dit zonnejaar je levenskracht? Waar zeg jij JA tegen? 

Ik wens je een mooi pad toe met veel zachtheid en liefde voor jezelf!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Hond levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte hond

Dag 1. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 2. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 3. Gele Mens - Ik creëer

Dag 4. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 5. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 6. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 7. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 8. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 9. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 10. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 11. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 12. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 13. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

  

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 17 mei en gaat over de laatste vier levenspaden van de Tzolkin: Rode MaanWitte WindBlauwe Adelaar en Gele Ster. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Hond levenspad 8 - 20 april 2024 - Opnieuw het zonnejaarpad 2023-2024"

Plaats een reactie