Energie update Rode Maan levenspad 17 - 29 mei 2024: Naar een lichter bestaan

Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en je dromen iets meer waar(heid) gemaakt? Waar je weerstand ontmoette in jezelf of buiten jezelf zijn kansen aanwezig voor groei.

De energie van het Rode Maan levenspad geeft je nu het vertrouwen dat je nodig hebt om boven jezelf uit te stijgen. Je mag je licht voluit laten schijnen zodat je in een nieuwe flow terecht komt. Een die nog beter past dan voorheen, bij wie jij bent. Zo ben je dan een lichtpuntje voor jezelf en voor anderen.

Bewustzijn vergroten

Het Rode Maan pad helpt je om je bewustzijn over jouw innerlijk licht te vergroten en om het oude te transformeren. Waar jij dat in het klein doet, in je eigen leven, heeft dat altijd effect op het grote geheel. Dat is een natuurlijk principe.

Je bewustzijn vergroten kan bijvoorbeeld met behulp van deze Rode Maan kaart uit de set Maya wijsheid Creatiekaarten. Spreek het vers en de affirmaties regelmatig hardop uit. Voel wat ze met je doen, hoe ze je lichter maken of juist zuiverend werken doordat ze zwaarte laten vrijkomen. Geef het de ruimte. Het is allemaal goed. Ze versterken jouw Rode Maan energie.

CK Rode Maan aff

Naar een lichter bestaan

Een mooie vraag om deze periode mee te nemen is: Wat laat mijn licht helderder stralen en wat juist niet? Misschien is er iets waarvan je met je hoofd vindt dat je ervan zou moeten stralen, maar zegt je hart of je gevoel iets anders. Heb je genoeg vertrouwen om ernaar te luisteren, ernaar te handelen zonder er een verhaal van te maken? Kun je het zien als een experiment in voorbijgaan aan de argumenten en verklaringen die je denken produceert? Het is een experiment dat helpt om bewuster te kiezen voor datgene wat je letterlijk en figuurlijk vooruit helpt naar een nieuw lichter bestaan.

Voorbij de beperkingen

Het leven is van nature gevend en overvloedig. Als je overvloed ervaart, is er een natuurlijke stroom waarmee jij bent verbonden, die door jou heen stroomt. Als je tekort ervaart, is dat een teken dat je - vaak onbewust - de rem zet op datgene wat zo natuurlijk is. Meestal doe je dat vanuit loyaliteit aan beperkende gedachten, overtuigingen, patronen voortgekomen uit trauma's uit het verleden. Dat kan jouw persoonlijke verleden zijn, maar ook het familieverleden of misschien het verleden van het bedrijf waarvoor je werkt of van het land waar je bent geboren. Die loyaliteit zet de rem op je licht en op vooruitgang - trekt je terug in de tijd, naar een minder licht bestaan.

Je kunt aan die beperkingen heel veel aandacht geven door ze te zien als blokkades. Je kunt er ook voor kiezen de beperkingen die je kent en waarvan je je zeer bewust bent te zien als horend bij het verleden zoals het was. De volgende stap is dan bewust kiezen om jouw handelen daardoor niet meer te laten bepalen. Dat is misschien wel de moeilijkste stap naar lichter leven, en tegelijkertijd ook de eenvoudigste.

Handelen vanuit vertrouwen

Rode Maan helpt je herinneren wie je werkelijk bent en dit levenspad brengt je bij een diep oervertrouwen dat alles precies goed is zoals het is. Als je vanuit dat vertrouwen meestroomt op wat het leven je brengt, zul je de helderheid hebben om te weten hoe je moet handelen op elk moment dat er een beweging nodig is.

Meer ondersteuning en inspiratie over het Rode Maan pad en de drie daarop volgende paden vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van deze 52-dagen cursus.

Ik wens je het vertrouwen toe om de stroom van het leven te volgen!

Elvira van Rijn 

DNAfirmaties Rode Maan levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode maan

Dag 1. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 2. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 3. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 4. Gele Mens - Ik creëer

Dag 5. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 6. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 7. Blauwe Adelaar -  Ik overzie het grote plan

Dag 8. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 9. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 10. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 11. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 12. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 13. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 8 juli start de volgende cursus op Rode Draak toon 1, de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 juni 2024

Witte Wind
Witte Wind

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Maan levenspad 17 - 29 mei 2024: Naar een lichter bestaan"

Plaats een reactie