Energie update Witte Wind levenspad 30 mei - 11 juni 2024: De wind van verandering

Hoe ben jij je oude zelf ontstegen in het Rode Maan levenspad? Rode Maan staat behalve voor emotionele zuivering ook symbool voor de waarde van het leven en de prijs die we betalen voor hoe we met de aarde, met onszelf en met elkaar omgaan.

De wind van verandering

Juist in tijden van grote veranderingen komen we dichter bij onszelf en bij elkaar. Noodgedwongen sta je dan bewuster stil bij de vraag wie of wat écht belangrijk voor je is en hoe jij kunt bijdragen. Niet alleen door ergens iets van te vinden, maar juist ook door vanuit bezieling te handelen. Vanuit de verbinding met jouw eigen-waarde(n) kun je nu in het Witte Wind levenspad met hart en ziel kiezen hoe je verder wilt. Wat en hoe je wilt bijdragen aan de toekomst.

Als je het pad gaat volgen dat (nog) meer past bij wie je werkelijk bent, diep vanbinnen, gaat dat leiden tot veranderingen in je leven. Het kan zijn dat jij zelf die wind van verandering laat waaien, maar grote veranderingen kunnen je ook overkomen. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, meebeweegt met de wind, des te meer je ervan profiteert. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je tegen de wind in loopt of de wind in je rug hebt.

Verantwoordelijkheid nemen

We bewegen ons in dit pad van Witte Wind - 'Ik ben mijn eigen vader' - naar Witte Tovenaar - 'Ik luister naar het weten van mijn hart' -. De schaduwkanten van deze twee zegels zijn op dit moment overal zichtbaar in de wereld, zowel in het groot als in het klein. Ze laten zich zien in de vorm van machtsvertoon, machtsmisbruik en uitbuiting van de aarde en haar bewoners. Het gebeurt daar waar we onze eigen verantwoordelijkheden voor gezondheid, onderwijs, bestuur, natuur hebben uitbesteed aan anderen. Dat is pijnlijk, maar dat onder ogen zien maakt het ook mogelijk om die verantwoordelijkheid weer terug te nemen.

Ga eens voor jezelf of samen met anderen na op welke levensgebieden jij meer eigenaar kan worden van je eigen leven. Op allerlei plaatsen in het land groeien communities gericht op lokale en regionale samenwerking om een nieuw fundament te bouwen voor onze samenleving. Het Witte Wind levenspad is bij uitstek het pad om zaken concreet te maken en in de wereld te brengen. Niet eindeloos erover blijven praten, analyseren of klagen maar handen uit de mouwen steken en doen wat je kunt en waar je goed in bent omdat het precies past bij wie jij diep vanbinnen bent.

Wil je meer in verbinding komen met wie je diep vanbinnen bent? Dan ben je van harte welkom bij de Cirkel van wijsheid. Een plek om verwante zielen te ontmoeten, om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt.

Ik wens je een pad vol inspiratie, bezieling en verbinding toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Witte Wind levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

witte wind

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online cursus met de dagenergie 'e-wenscursus' ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

De eerstvolgende cursus start op 8 juli op de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde en gaat over de levenspaden: Rode DraakWitte TovenaarBlauwe Hand en Gele Zon. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 juni 2024

Witte Wind
Witte Wind

Toon 8
Toon 8

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Witte Wind levenspad 30 mei - 11 juni 2024: De wind van verandering"

Plaats een reactie