Energie update Blauwe Adelaar levenspad 12-24 juni 2024: Bouwen aan een mooiere wereld

Hoe heb jij het Witte Wind levenspad beleefd? Heb je gekozen voor wat echt van waarde is voor jou? De energie van het Blauwe Adelaar levenspad helpt je om nu daaraan met hart en ziel verder te bouwen. Voor jezelf, omdat wat je met hart en ziel doet voor en vanuit jezelf juist het meest van waarde is voor anderen.

Hoe het kleine groot kan zijn

Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er gaande is en wat er nodig is om het nieuwe geboren te laten worden. Een valkuil is dat je het gevoel hebt dat er een zware last op je schouders drukt en dat er geen beginnen aan is. 

Je hoeft de wereld niet te redden om iets goeds te doen. De kunst is om het dicht bij jezelf te houden. Wat je voor jezelf doet, in je eigen wereld, brengt ook in de buitenwereld verandering teweeg. Op die manier heb je meer invloed dan je misschien zou denken.

Voed je eigen bron, zodat je vanuit overvloed kunt delen. Investeren in jezelf heeft enorme impact op de toekomst. Als jij zorgt dat je fit en gezond bent, goed in je vel zit en doet wat echt bij je past, kun je het leven voor anderen ook lichter en makkelijker maken en komt er een nieuw scenario voor de toekomst in beeld.

Overzicht en wijsheid

Met zijn overzicht en wijsheid geeft Blauwe Adelaar een geheel eigen visie op wat er allemaal gaande is in de wereld. Blauwe Adelaar overziet hoe wat we nu ervaren past in de rode draad van een veel groter tijdsbestek dan wij kunnen overzien. Deze visie kun je gebruiken om met elkaar een mooie toekomst te creëren. Een duurzame toekomst waarin we elkaar de hand reiken. Waarin we ieder op onze eigen manier heelheid brengen waar onbalans is. Blauwe Adelaar helpt je om op te stijgen zodat je wat verder terug én vooruit kunt kijken. Besef dat je voortbouwt op wat in het verleden is gecrëeerd en dat jouw handelen consequenties heeft voor vele generaties na jou.

Jouw bijdrage telt

Hoe fijn is het om je te realiseren dat je veel meer invloed hebt dan je denkt. Dat het zin heeft wat jij bijdraagt. Ook al lijkt het nog zo klein. Elke dag kun je de wereld een beetje mooier maken. Doe vooral met hart en ziel wat jou vervulling geeft en ga regelmatig als een Adelaar boven je leven hangen om je te realiseren hoe ver de consequenties reiken van jouw handelen.

Een heerlijke manier om je hart en ziel te voeden is de Maya zomerweek in Frankrijk van 21-27 juli bij Centre Lothlorien in de prachtige natuur van de Haute Marne. Het thema van deze week is Moeiteloos creëren en we stemmen af op de energie van het nieuwe zonnejaar dat 26 juli begint.

Een belangrijke reden om mee te doen is dat je al heel lang van plan bent om wat tijd voor jezelf te nemen/maken en het alsmaar niet doet of een beetje maar niet écht. Dat je wel weet dat het belangrijk en goed voor je is, maar dat er om onverklaarbare redenen toch alsmaar weer iets tussen komt, of dat het er gewoon niet van komt. Een week om balans te brengen tussen wat jij wilt met je leven en wat het leven vraagt van jou.

Ik wens je licht, hoop en mooie daden voor de toekomst toe! 

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Blauwe Adelaar levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

blauwe adelaar

1. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

2. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

3. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

4. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

5. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

6. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

7. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

8. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

9. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

10. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

11. Rode Slang -  Ik ben de instinctieve kracht om te vernieuwen

12. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

13. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Integreer de dagenergie in je leven

Met de online curus met de dagenergie - e-wenscursus - leer je ervarenderwijs hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunen om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

Op 8 juli start de volgende cursus vanaf Rode Draak toon 1de eerste dag van de nieuwe Tzolkinronde. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Blauwe Adelaar levenspad 12-24 juni 2024: Bouwen aan een mooiere wereld"

Plaats een reactie