Afstemmen op het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar

21 juli - 2 augustus 2024

zonnejaar 2024 butterfly 2028591 640Het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar dat 26 juli begint, wordt een jaar met veel kansen voor transformatie. Hoe beter je ze herkent, des te makkelijker je ze kunt benutten. 

Daarom maakte ik ook dit jaar een mooi programma om jou te inspireren over de energie van het nieuwe zonnejaar. De energie die je telkens een heel jaar lang ondersteunt bij alles wat mag groeien en bloeien op jouw voedingsbodem. 

Hoe kun je in het nieuwe zonnejaar de vruchten plukken van jouw innerlijke groei in de eerste helft van 2024?

Verandering van tijdperk

Het is wel duidelijk dat we ons in een tijd van grote transformatie bevinden. Niet in een tijdperk van veranderingen maar in een verandering van tijdperk. De veranderingen zijn zoveel groter dan we in een mensenleven kunnen overzien. Ze gaan over generaties heen en hebben een impact waarvan we ons nog geen voorstelling kunnen maken. Juist omdat het zo groot is, en omdat er veel angst en onzekerheid is over waar het allemaal heen gaat, is het belangrijk om in alle veranderingen dicht bij jezelf te blijven. Juist omdat datgene wat je in jezelf transformeert de grootst mogelijke bijdrage is aan het geheel.

Mij helpt het enorm om te weten dat we volgens de Dreamspell Tzolkinkalender elk jaar energie ontvangen waarmee we in onszelf de weg vrij kunnen maken voor het nieuwe. En dat het nieuwe er nu nog niet hoeft te zijn, geeft ook rust. We gaan komend zonnejaar de zesde stap maken in een creatiecyclus van dertien jaar die in het teken staat van de verbinding met het onzichtbare, met de voorouders, met de ziel, met het fijnstoffelijke.

Extra bijzondere dagen

Op donderdag 25 juli vieren we de Dag buiten de tijd. Een dag tussen twee zonnejaren in. Een dag om dankbaar terug te kijken en achter te laten wat niet mee hoeft naar het nieuwe zonnejaar. Witte Spiegel toon 5 is de vijfde dag van het Witte Tovenaar levenspad, dat ons leidt naar de wijsheid van ons eigen hart. Deze dag is het brandpunt tussen verleden en toekomst en of je je daarbij krachtig of juist machteloos voelt. Het Witte Tovenaar levenspad geeft energie om terug te keren naar je eigen hartsweten zodat je vanuit eigen wijsheid kunt handelen. Deze dag kun je als het ware door de spiegel heen te stappen en een nieuwe toekomst tegemoet te gaan.Blauwe Storm toon 6

Vrijdag 26 juli start het nieuwe zonnejaar met de energie van Blauwe Storm toon 6. Deze energie nodigt uit te vernieuwen en overbodige ballast achter je te laten. Toon 6 is de energie van de regelkracht die jou helpt op de weg van zelfheling en de weg terug wijst naar je eigen kern.

Transformatie wordt vaak getriggerd door invloed van buitenaf, maar gaat in wezen over fundamentele verschuivingen van binnenuit. Het is de weg van rups naar vlinder. Daarvoor is het nodig dat je jezelf, je gedrag en acties opnieuw uitvindt. Wat past bij wie ik diep vanbinnen werkelijk ben? Zit je in transformatie, dan gaat dat niet alleen over één aspect van je leven. Alle levensgebieden gaan (moeten) mee naar het nieuwe level: werk, privé, cultuur, relaties.

De nieuwe jaarenergie ondersteunt ons bij deze transformatie met nieuwe hulpbronnen én ook nieuwe valkuilen. Wil je ontdekken wat voor jou de kansen en mogelijkheden zijn van de nieuwe jaarenergie? Meld je dan aan voor het online programma Afstemmen op het zonnejaar 2024-2025

Online programma

In het online programma neem ik je mee in de jaarenergie en in het Witte Tovenaar levenspad dat ons een heel jaar lang energie geeft om te groeien. Het is een programma dat inspiratie aanreikt om via al je zintuigen de magie van dit pad te ervaren. Ik neem je mee naar buiten, waar je in de stilte en in verbinding met de natuur aanwijzingen en antwoorden gaat vinden. Zo activeer je stap voor stap de energie van het nieuwe Zonnejaar in jezelf, zodat je het komend jaar ruimte kunt maken voor groei en bloei in balans. Het programma bestaat uit twee delen.

1. Dertien dagen inspiratie voor de zintuigen

In de online cursusomgeving vind je volop inspiratie om bewust het Witte Tovenaar levenspad en de jaarenergie te beleven. Elke dag reik ik je verdieping over de dagenergie en een praktische tip aan voor die dag. Je kiest zelf hoe je daarmee werkt en hoeveel tijd je eraan besteedt. Het kan de basis zijn voor een (thuis)retraite, een besteding van je vrije tijd, maar ook gewoon een fijne start van je vakantie- of werkdag.

2. Hartswijsheid delen in een magische ontmoeting

Een online bijeenkomst via Zoom op 1 augustus van 19:30 - 21:00, de een na laatste dag van het Witte Tovenaar levenspad. We laten de magie voor ons werken en delen onze puzzelstukjes, alle opgedane wijsheid over de jaarenergie en over het Witte Tovenaar levenspad. Zo komen we in de ontmoeting samen en ieder voor zich tot mooie inzichten over onze koers in het nieuwe zonnejaar.

Dit programma blijft het hele zonnejaar voor je beschikbaar (inclusief de opname van de zoom sessie) zodat je ermee kunt blijven werken op jouw eigen manier.

Je hebt geen inhoudelijke kennis over de kalender nodig om mee te kunnen doen. Iedereen die zin heeft in een bijzondere ervaring kan meedoen.

Aanmelden

  • Deelname: € 97,-
  • Je ontvangt direct na betaling de betalingsvestiging in je mailbox.
  • Daarna ontvang je van ons een aparte mail met link naar de opname van de workshop.
  • TIP: Houd je spam box in de gaten. Het blijkt dat bij sommigen de mail met de link daar terecht komt.

Vraag je je af hoe de jaarenergie van zonnejaar en het kalenderjaar zich tot elkaar verhouden? Lees dan mijn blog ‘Hoe nieuwjaarsdag je dichter bij jezelf brengt.

zonnejaar2024 butterfly 1718142 640

Blauwe Storm toon 6

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Afstemmen op het Blauwe Storm toon 6 zonnejaar"

Gravatar
flon
vandaag is denk ik al een beetje een opmaat naar het nieuwe jaar,
heerlijk, veel wind, storm 259 en ook zon, morgen..(260)
Weer een ronde voorbij, maandag is het ook een soort nieuwjaar, draak 1
Fijn weekend..
 

Plaats een reactie