Kalender Levenspaden 2020

In deze kalender kun je gemakkelijk opzoeken wat de dagenergie van vandaag is of vooruitkijken naar bijvoorbeeld jouw Maya verjaardag, de start van je levenspad etc. Deze kalender geeft je zicht op alle dagenergieën van 2020 met:

Kalenderoverzicht 2020

Een kalenderoverzicht op 1 A4 van alle levenspaden in 2020 met de startdatum, bijbehorend Kingetal en focus per levenspad. 

Tzolkin afbeelding

Een afbeelding van de Tzolkin Dreamspell kalender op 1 A4 uit Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek.

Alle negenentwintig levenspaden van 2020

Een set van negenentwintig A4 afbeeldingen van de levenspaden met datum in 2020. Per levenspad krijg je in één oogopslag zicht op het zegel, de toon, bijbehorende kernwoorden en het gidszegel per dag.

alt

Prijs

  • als PDF bestand (let op: de omvang is ruim 6,5mb!) € 22,-
  • als PDF bestand met print- en verzendservice*: Prijs € 37,- Je ontvangt het bestand dan digitaal en op papier. Het wordt afgedrukt met een inktjetprinter op stevig papier en ingebonden in een ringbandbindrug zodat je de bladzijden gemakkelijk kunt omklappen. Vink bij je bestelling in de webwinkel 'Print- en verzendservice' aan.

Let op: Deze kalender bevat geen uitleg. Elke dag een inspirerende tekst bij de dagenergie vind je in Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en in de bijbehorende online cursus met de dagenergie waaruit de afbeeldingen van de levenspaden afkomstig zijn.