Kalender Levenspaden 2024

In deze kalender kun je gemakkelijk opzoeken wat de dagenergie van vandaag is of vooruitkijken naar bijvoorbeeld jouw Maya verjaardag, de start van je levenspad etc. Deze kalender geeft je zicht op alle dagenergieën van 2024 met:

Kalenderoverzicht 2024

Een kalenderoverzicht op 1 A4 van alle 29 levenspaden in 2024 met de startdatum, bijbehorend Kingetal en focus per levenspad. 

Tzolkin afbeelding

Een afbeelding van de Tzolkin Dreamspell kalender op 1 A4 uit Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek.

Alle levenspaden van 2024

Een set van dertig A4 afbeeldingen van de levenspaden met datum in 2024. Per levenspad krijg je in één oogopslag zicht op het zegel, de toon, bijbehorende kernwoorden en het gidszegel per dag.

Levenspaden kalender 2024

Prijs

  • als PDF bestand (let op: de omvang is ruim 1mb!) € 22,-
  • als PDF bestand met print- en verzendservice*: Prijs € 37,- Je ontvangt het bestand dan digitaal en op papier. Het wordt afgedrukt met een inktjetprinter op stevig papier en ingebonden in een ringbandbindrug zodat je de bladzijden gemakkelijk kunt omklappen. Vink bij je bestelling in de webwinkel 'Print- en verzendservice' aan.

Let op: Deze kalender bevat geen uitleg. Elke dag een inspirerende tekst bij de dagenergie vind je in Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek en in de bijbehorende online cursus met de dagenergie waaruit de afbeeldingen van de levenspaden afkomstig zijn.