Visie en Missie 

De visie van Maya wijsheid is dat we de gemeenschap dienen door onze individuele kracht en wijsheid te ontwikkelen. Als coach, therapeut of professionele begeleider anderszins ben je dienstbaar aan anderen door je eigen individuele proces van groei en creatie continu te voeden.

WAT?

Maya wijsheid faciliteert jou als professional om bewust te worden van je kwaliteiten en drijfveren en reikt praktische handvatten aan om zowel op spiritueel, fysiek, emotioneel als mentaal niveau optimaal te functioneren.

WAAROM?

Van jongs af aan worden we gestimuleerd individuele keuzes te maken en ons zo goed mogelijk voor te bereiden op onze bijdrage aan de maatschappij. We willen alle potentie benutten die er is. Toch twijfelt bijvoorbeeld 70% van de jongeren over wat de juiste studiekeuze is en heeft een op de zeven werknemers in Nederland last van burn-outklachten. Hoe kan dat?

Onbewust zijn we nog enorm gericht op het collectief en leren we op allerlei manieren dat we daaraan ondergeschikt zijn. Of het nu gaat om het onderwijs, de gezondheidszorg, het bedrijfsleven of de overheid: vaak is het belang van de groep belangrijker dan ons individuele belang. Ook in onze persoonlijke omgeving is de ongeschreven regel vaak dat loyaal zijn aan familie, vrienden, targets van je werkgever, het sportteam belangrijker is dan loyaal zijn aan je essentie. Dat levert veel innerlijke strijd op bij het maken van keuzes: Welk belang gaat voor en wie is daarbij gebaat?

HOE?

De visie van Maya wijsheid is dat het individuele belang niet zozeer belangrijker is dan het groepsbelang maar dat je het grote geheel dient door vanuit een diep verlangen om de groep te dienen je eigen hartsverlangen te volgen. Maya wijsheid faciliteert je bij deze ontdekkingsreis met de Tzolkin kalender als kompas.

 • We reiken praktische handvatten aan om af te stemmen op je eigen wijsheid en elke dag vanuit je kern te leven, groeien en creëren.
 • We leiden professionals op om vanuit en met de Maya wijsheid methode te werken voor zichzelf en anderen.
 • We faciliteren bijeenkomsten waarin je - gedragen door de groep - met de Tzolkin kalender als kompas afstemt op je eigen wijsheid.
 • We streven naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vanuit de vijf beloften van Happy Planet Professionals, een beweging van maatschappelijk bewuste zelfstandige professionals.

Wij willen onze positieve impact op de maatschappij maximaliseren en onze negatieve impact minimaliseren. Hierbij richten wij ons op integriteit en transparantie in onze dienstverlening, op mensen- en dierenwelzijn en klimaat, natuur en milieu.

 • We maken de Maya wijsheid kostenloos toegankelijk via de gratis app en de energie updates in de blogs, en nieuwsbrief.
 • We leveren indien mogelijk producten digitaal aan en printen op papier met eco keurmerk.
 • We verzenden producten in recyclebaar verpakkingsmateriaal.
 • We doneren lege inktcartridges aan Stichting Aap.
 • We zamelen papier, plastic, gft en koffiecapsules gescheiden in voor recycling.
 • We serveren bij voorkeur biologische versnaperingen zoals soep zonder troep van Rineke Dijkinga
 • We creëeren een bijvriendelijke tuin bij de werk/cursusruimte van Maya wijsheid en ondersteunen het werk van de imker van Odin met een BIJdrage aan een bijenkast.
 • We gebruiken groene stroom. 

 

Dagenergie

19 januari 2021

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 10
Toon 10

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via info@mayawijsheid.nl