52 jaar - keerpunt in je leven

Wat laat je achter? Wat neem je mee? Wat geef je door?

mexico 357269 640

Bij de Maya’s en vele andere inheemse volken is het voltooien van je 52 jarencyclus een bijzonder omslagpunt. Vanaf dat moment mag je jezelf 'wijze' of 'oudste' noemen. In de klassieke telling ontvang je dan een nieuwe energie, je bestemmingsenergie. Of je daarvan gebruik maakt is een keuze die je bewust mag maken tussen je 52e en je 78e jaar.

Hoe kan de Tzolkin je ondersteunen om verbinding te maken met je bestemming en datgene wat jij nalaat aan volgende generaties?

Je plek innemen

De periode rondom je 52e verjaardag staat in het teken van wedergeboorte. Je hebt je aardse pad afgelegd en begint aan de volgende ronde van 52 jaar: het pad van schoonheid. Met alle opgedane ervaring en wijsheid begin je aan een nieuwe cyclus in je leven. 

De Maya’s zijn zich zeer bewust van hun plek in de generaties. Het spirituele pad van de Maya’s is sterk verbonden met het verleden en gericht op de toekomst, hun bestemming en hun nalatenschap. Ze eren hun voorouders, vinden kracht bij en voelen zich gedragen door hun voorouders. Ze zijn zich evenzo bewust van de impact die hun acties hebben op volgende generaties.

Heb jij je verbonden met de kracht van je voorouders?

In de Dreamspell kalender valt je wedergeboorte op je 52e verjaardag. Volgens de Klassieke telling is de grote kalenderronde van 52 jaar precies 13 dagen voor je 52e verjaardag rond. Je mag opnieuw de hoofdrol gaan spelen in je eigen film. Een film waarvan je het script kent, en dat je nu zelf mag gaan invullen.

Wat laat je achter? Wat neem je mee? Wat geef je door?

Dubbele wedergeboorte

Jarig zijn op je geboortezegel- en toon is een bijzondere belevenis. De periode rondom mijn eigen 52e verjaardag was magisch. Hoe ik mijn geboortedag in de Dreamspell en de klassieke Tzolkin kalender heb beleefd, beschrijf ik in de 3e herziene druk van ‘Maya wijsheid voor je levenspad, het Tzolkin profielenboek’.

Het moment van wedergeboorte heb ik ook al een aantal keren live mogen meemaken bij anderen. In een meerdaagse workshop beleefden we met een van de deelnemers en haar vriendinnen haar geboortetijdstip op haar 52e verjaardag. We voelden ons net vroedvrouwen. Ze kreeg het warme welkom dat ze bij haar geboorte zo graag had ontvangen maar niet heeft gekregen. We waren tot tranen geroerd.

Het jaar daarvoor beleefden we een 52e verjaardag in een andere groep. Na de felicitaties en koffie met taart ontvingen we van de jarige een prachtige boodschap van de 'andere kant'. Een boodschap over het leven, over de mensheid en over wat we niet kunnen zien maar wel aanwezig is. De woorden kwamen als vanzelf. En ze kwamen binnen! Je kon een speld horen vallen.

Verandering van koers

Het thema wedergeboorte speelt niet alleen op die specifieke dag rond je geboortetijd maar ook in de periode rondom die verjaardag en de jaren daarna. Ook al weet je helemaal niets van de kalender, dan nog is er rond je 52e levensjaar een verandering van koers in je leven. Ga maar na in je omgeving. De verandering komt soms van binnenuit, maar kan ook van buitenaf komen of uit beide richtingen.

De Tzolkin is een enorme steun om in deze periode dichter bij jezelf te komen. De verandering toe te laten en na je 52e verjaardag bewust te verbinden met jouw bestemmingsenergie. Dat kan dus ook nog in de jaren daarna.

Verbinden met je bestemming

Ik begeleid je graag door deze bijzondere overgang heen aan de hand van jouw Levensboom en het initiatiepad van de Gevederde Slang volgens de klassieke telling. Ook op latere leeftijd dan 52 is dit een waardevol traject om je bewust te verbinden met je bestemming en bijdrage aan de toekomst.

Kies je voor live, dan kom je naar mijn werkruimte in Velp (Gld). Werken we online, dan doen we dat via Zoom.

STAP 1 LEVENSBOOM

Aan de hand van jouw Levensboom volgens de klassieke Tzolkin ontdek je hoe je wordt ondersteund om jouw bestemming te leven.

  • Twee sessies van 45 min online inclusief persoonlijk werkboek: 267,-

of

  • Een miniworkshop van 1,5 uur live, inclusief persoonlijk werkboek: 267,-

STAP 2 PAD VAN DE GEVEDERDE SLANG

In een periode van vier maanden doorloop je volgens de dagenergie de dagen die horen bij jouw persoonlijke initiatiepad van de Gevederde Slang. Je ontdekt stap voor stap hoe jij zelf de voorwaarden creëert om jouw zielsbestemming te leven. 

  • Drie sessies van 45 min online , inclusief persoonlijk werkboek: 367,-

of

  • Een miniworkshop van 1,5 uur live en een sessie van 45 min online, inclusief persoonlijk werkboek: 367,- 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld bij je aanmelding je geboortedatum en -tijd en je keuze voor live of online. Na je aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. Je ontvangt de factuur nadat we een afspraak hebben gepland.

Dagenergie

19 juni 2024

Witte Wind
Witte Wind

Toon 8
Toon 8

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Het 52 jarenpad"

Gravatar
Ellen Smits
Hallo Elvira

Ik word op 21 januari 2022 om 13.50 uur 52 jaar
Ik wil graag jouw voorgestelde traject volgen
Hoe nu verder ?

Mvg
Ellen Smits
 

Plaats een reactie