Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 17 - 29 december 2018

Het Gele Zon levenspad van de afgelopen dertien dagen heeft je in verbinding gebracht met universele liefde. De zon schijnt op alles en alles is perfect zoals het is.
Is het je gelukt de perfectie te zien in alles? Te beseffen dat er geen fouten zijn en dat alles een ervaring is. Iedere ervaring heeft zijn eigen waarde en bewaart zijn eigen schat van wijsheid. Het is aan jou om die schat te ontdekken in het pad van de Rode Hemelwandelaar, het laatste complete pad van 2018.

Nieuwe ervaringen

Rode Hemelwandelaar brengt je buiten het terrein dat jou bekend is. Het is de kunst van het leven om nieuwe ervaringen op te doen, omdat ze wijsheid brengen. Dus ga op pad en doe de dingen eens heel anders dan je gewend bent.

Deze dertien dagen word je geholpen om buiten de lijntjes te kleuren. Daar is moed voor nodig! Soms is het je intuïtie die je influistert om te gaan, je voelt het, je weet het, of je word eenvoudigweg door de omstandigheden gedwongen om bekend terrein te verlaten en te doen wat je nooit eerder deed. Hoe het ook loopt, weet dat je buiten je comfortzone de mooiste ontdekkingen doet.

Patronen doorbreken

De kerstperiode is een tijd van verbinden met familie en vrienden. Sommige verbindingen zijn warm en voelen vertrouwd, andere verbindingen trekken jou en je naasten zonder dat jullie het willen terug in oude patronen. Het Rode Hemelwandelaarpad is bij uitstek de periode om jezelf van deze oude patronen te bevrijden, zodat ieder zichzelf kan zijn: hier en nu.

Buiten de lijntjes kleuren in deze kerstperiode betekent dat je jezelf kwetsbaar opstelt, bereid bent om naar jezelf te kijken als je je aan een ander ergert en op een nieuwe manier kijkt naar het oude. Het kan ook betekenen dat je je niet meer conformeert aan jarenlange tradities, sociale verplichtingen of sociale verwachtingen. Dat je de feestdagen doorbrengt op een manier die bij jou past zodat je helemaal jezelf kunt zijn. En misschien ontstaat er wel een vorm die voor iedereen nieuw is en juist daardoor iedereen past. 

Wil je oude patronen doorbreken en nieuwe verbindingen maken met jezelf en je familie? De Tzolkin kan je ondersteunen om op een andere manier naar jezelf en elkaar te kijken. Zie je op tegen de gebruikelijke zit-kerstdagen en wil je meer betekenis geven aan het samenzijn? Gebruik het nieuwe Maya wijsheid e-book om allemaal je eigen geboorteaffirmatie te maken. Het is gratis te downloaden, uitstekend geschikt voor beginners en eenvoudig samen te doen.

Wil je alleen of samen onderzoeken wat jullie zo aantrekt of juist triggert in elkaar, dan reikt het Geboorteprofiel kernkwaliteiten en relaties je daarvoor mooie handvatten aan. Vergelijk de profielen en ontdek wat je van elkaar kunt leren.

DNAfirmaties Rode Hemelwandelaarpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode hemelwandelaar

Dag 1. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 2. Witte Tovenaar -  Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 3. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 4. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 5. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 6. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 7. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 8. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 9. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 10. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 11. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 12. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 13. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Bron: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Ik wens je een warme kersttijd toe met mooie nieuwe ontdekkingen!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Leef met de dagenergie en leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. Geef je vandaag nog op voor de cursus vanaf 17 december of meld je aan voor de volgende ronde die start op 7 februari 2019.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of geef je direct op. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail

0 reacties op "Energie update Rode Hemelwandelaar levenspad 17 - 29 december 2018"

Plaats een reactie