Energie update Rode Aarde levenspad 4 - 16 februari 2022

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Het was weer een intens pad met alle poortdagen. Het was een verwarrende tijd waarin geduld werd gevraagd en tijd om processen in jezelf te ondergaan in afwachting van wat de toekomst zal brengen. Behalve dat we een nieuw pad in gaan, gaat vandaag Mercurius na drie weken retrograde weer recht lopen. De energie gaat echt veranderen nu.

Misschien kun je het allemaal nog niet helemaal bevatten. Wees gerust, dat hoort er helemaal bij. Op jouw kersverse vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst nu gaan groeien in het Rode Aarde levenspad.

Navigeren op de stroom van het leven

Rode Aarde energie is de nieuwe aarde energie. Het is de synchroniciteit die ontstaat als je in het hier en nu verbonden bent met hemel en aarde: stevig gegrond en open voor de kosmos. Zo kun je navigeren op de signalen van boven en beneden en ben je precies op het juiste moment op de juiste plaats. Je hoofd heb je dan helemaal niet nodig om te bedenken waar je heen gaat en hoe zaken opgelost moeten worden. Je hoeft alleen de stroom van het leven te volgen.

Oefen jezelf om te vertrouwen dat je op ieder moment weet wat je te doen staat, niet eerder dan dat. Het Rode Aarde pad reikt je deze sleutel aan voor de nieuwe tijd. Ik geef je graag drie tips om de energie van dit pad optimaal te benutten.

Tip 1. Stel prioriteiten

In het Geel Zaad levenspad hebben we intense poortdagen beleefd. Datgene wat op jouw pad is gekomen de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en datgene waarop je nog wacht, vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee aan de slag.

Tip 2. Laat het toeval voor je werken

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Deze dagen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment wat jij nodig hebt voor je volgende stap. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

Tip 3. Haal het goud uit het verleden 

Blik eens terug op de issues, opgelopen wonden, moeilijkheden van de afgelopen tijd. Ze hebben je gebracht waar je nu bent. Wat heb je ervan geleerd? Hoe hebben ze je sterker gemaakt? Zie ze als waardevolle richtingaanwijzers voor de toekomst. 

Het spoor volgen

Heb je behoefte aan inzicht in jezelf, helderheid over een situatie die je uitdaagt, kracht bij het doorhakken van een knoop, inspiratie? Er zijn allerlei zaken die aandacht vragen maar waarvoor je niet direct naar een coach of therapeut toe gaat. Toch is het fijn om jezelf en je verlangens te voeden zodat je ruimte maakt voor inzicht en helderheid over het pad waarop jij helemaal tot je recht komt. Die voeding reik ik jou graag aan in de vorm van. 

  • De ONLINE CURSUS LEVEN EN GROEIEN MET DE DAGENERGIE. De aanwijzingen in de cursus helpen jou 52 dagen lang om de subtiele signalen op te vangen die jou dichter bij je eigen kracht en wijsheid brengen. Vandaag start er weer een nieuwe ronde. Lees hier ervaringen van andere deelnemers.
  • DE ONLINE CIRKEL VAN WIJSHEID voor coaches en therapeuten. Geen cursus maar direct ervaren van praktische werkvormen met de dagenergie. Nog zes sessies te gaan en alle zeven opnames zijn terug te zien. Ze brengen je zowel persoonlijk als zakelijk verdieping. En met wat je leert en ontdekt kun jij weer anderen inspireren. Lees hier ervaringen van deelnemers.

Ik wens je mooie toevalligheden toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Rode Aarde levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode aarde

Dag 1: Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 2: Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 3: Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 4: Ik ben licht, liefde en warmte

Dag 5: Ik ben mijn eigen moeder

Dag 6: Ik ben mijn eigen vader

Dag 7: Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 8: Ik ben het volledige potentieel

Dag 9: Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 10: Ik ben het begin en het einde

Dag 11: Ik ben de helende hand

Dag 12: Ik neem mijn eigen plek in

Dag 13: Ik laat mijn licht schijnen

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek, Elvira van Rijn, A3 Boeken

Integreer de dagenergie in je leven

Vanaf vandaag 4 februari start er weer een nieuwe ronde van de online cursus Leven en groeien met de dagenergie. Deze gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger.

Geef je vandaag nog op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten en meld je aan voor de eerstvolgende cursus die start op 11 juli.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

0 reacties op "Energie update Rode Aarde levenspad 4 - 16 februari 2022"

Plaats een reactie