e-Cursussen

Online leren over Maya wijsheid heeft - behalve dat je het thuis kunt doen - een groot voordeel omdat elke dag een eigen energie heeft. In de e-cursussen kun je deze verschillende energieën dag voor dag bewust beleven en gebruiken. Je leert hoe je bewust leeft met de kalender en hoe je optimaal profiteert van de dagenergie en de levenspaden.

Online cursus leven en groeien met de Tzolkin dagenergie: e-Wenscursus 

Leef en groei met de dagenergie in de Dreamspell telling. Leer de zegels, tonen en levenspaden kennen aan de hand van je eigen ervaringen.

  • Je ontvangt 52 dagen achtereen een inspiratiemail met informatie over de dagenergie en aanvullende liedjes, filmpjes en kleine opdrachten.
  • In een logboek houd je je eigen ervaringen bij.
  • Elke cursus start in een rood levenspad en je doorloopt vier paden. 

Deelname: 47,- excl. logboek. Lees meer

Naam:
Startdatum:
 

Online persoonlijke begeleiding door de levenspaden: De reis van je leven 

In het vervolg op de e-wenscursus doorloop je in de Dreamspell telling de 'Reis van je leven'. Dit keer in relatie tot jouw eigen geboortedatum en levenspad.

  • Je slaat de brug van de dagenergie en de levenspaden naar jouw persoonlijke levenspad en levensloop.
  • Je ontvangt elke dertien dagen een reisdocument met tips en kleine opdrachten.
  • Je ontvangt persoonlijke feedback op je ervaringen.

deelname: 99,95 per vier paden. Vermeld bij je aanmelding wanneer je wilt starten. Lees meer

Verdiepingscursus met een levenspad naar keuze: e-Creatiecursus 

Deze transformerende cursus met alle Tzolkin tellingen duurt ongeveer twee maanden. Je leert hoe je zelfstandig gebruik kunt maken van het creatieproces volgens de verschillende tellingen. 

  • Je kiest één levenspad uit waarmee je wilt werken en doorloopt dit pad in alle tellingen.
  • Je gebruikt dit pad als kompas om een intentie waar te maken en belastende patronen, overtuigingen en gevoelens vrij te geven.
  • Je ontvangt instructies per mail en krijgt persoonlijke feedback op je ervaringen. 

deelname: 127,- voor drie ronden van één levenspad naar keuze excl. Maya wijsheid creatiekaarten. Lees meer

Naam:
Levenspad:
 

Online begeleiding op maat 

Online begeleiding op maat is geschikt voor jou als je al enigszins bekend bent met de Tzolkin kalender doordat je een (online) Tzolkin cursus of workshop hebt gevolgd of een profiel hebt uitgewerkt en een persoonlijke ontwikkelvraag hebt.

Alle antwoorden zijn al aanwezig in jezelf. Daarom vraag ik je bij deze begeleiding zelf voorbereidend werk te doen. Aan de hand van jouw aanvraag, kijk ik met je mee vanuit de Tzolkin kalender en krijg je een korte voorbereidingsopdracht. Ik geef je aanwijzingen vanuit mijn kennis en ervaring met de kalender, afgestemd op jouw geboortedatum en vraag. Zo gaat de Tzolkin voor je werken als kompas en spreek je je eigen wijsheid aan.

Online begeleiding op maat is een combinatie van schriftelijk contact per mail en mondeling via Skype/telefoon. Het is nadrukkelijk geen reading of astrologisch consult. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor meer informatie over de werkwijze en tarieven.

Dagenergie

27 juni 2019

Rode Slang
Rode Slang

Toon 11
Toon 11

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?

Vragen?

Neem gerust contact op via welkom@mayawijsheid.nl