Het Rode Maan levenspad

Rode Maan energie is die van zelfvertrouwen. Vertrouwen om je diepste gevoel de ruimte geven. Als je je gevoel laat stromen kun je jezelf zuiveren en jezelf weer voelen zoals je echt bent. De erkenning van je emoties geeft ook anderen de ruimte datzelfde te doen. Zo ben je een lichtend voorbeeld voor anderen.

Geboren in dit levenspad?

Ben je in dit levenspad geboren, dan handel je vanuit een sterke wil en meer gebaseerd op instinct en opwellingen dan vanuit rationeel verstand. Je hebt de neiging je in te houden omdat je met jouw opwellingen heel wat teweeg brengt. 

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Rode Maan levenspad om voelen. Voel je jezelf of de ander? En wie is wie? Je wordt uitgedaagd helder onderscheid te maken en jezelf te zuiveren van wat niet bij je hoort. Zo kom je tot de kern van jezelf en herinneren wie je werkelijk bent, los van alle verhalen over jezelf en anderen.

Tips

  • De maan trekt het water aan, dus laat het water stromen, drink het, zweet het uit en laat de tranen stromen deze dagen.
  • Neem het heft in eigen handen door je grenzen te verleggen. Dat betekent moedig zijn en gewoon doen! Als je ontdekt dat je op de verkeerde weg zit, kun je op dat moment altijd nog terugkomen op je beslissing.
  • Je brengt jezelf en je idealen naar buiten deze dagen door te gaan waar je voeten je brengen. Ze brengen je precies waar je moet zijn voor een bijzondere ontmoeting of boodschap.
  • Geniet van het leven door je oervertrouwen aan te spreken. Wat er ook gebeurt, vertrouw erop dat het leven je precies geeft wat je nodig hebt.

Je ontwikkeling in 2020: Wat is jouw nieuwe comfortzone?

Omdenken is wat jou in 2020 helpt om trouw te zijn en blijven aan je hart en ziel zonder een ander tekort te doen. Elke uitdaging zien als uitnodiging en van elke ‘ja maar’ een ‘ja én maken’. Je mag er helemaal op vertrouwen dat het pad dat jij voor jezelf bedenkt nooit zo mooi kan zijn als het pad dat zich als vanzelf voor jou ontvouwt.

Doe vooral de dingen waar jij zelf blij van wordt, alleen of met anderen die daar ook blij van worden. En soms kun je beter nee zeggen, hoe graag je er ook wilt zijn voor de ander. Maak van je hart geen moordkuil. Spreek jezelf uit. 2020 geeft je de moed om jouw grenzen te verkennen, te genieten van wat je nooit eerder deed! Kun je het jezelf toestaan?

Als je merkt dat je de verbinding met jezelf kwijt bent, is het belangrijk om aandacht te geven aan wat je voelt, maar er niet naar te handelen. Geef je emoties de ruimte, geloof niet in de verhalen die je hoofd erbij creëert om te verklaren of duiden. Geef aandacht aan het verlangen van je ziel en handel daarnaar. Ook al probeert je gevoel het bij het oude te houden. Zo doorbreek je patronen die misschien wel generaties lang zijn doorgegeven en open je de deur naar een nieuwe toekomst.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Persoonlijke begeleiding

In 2022 ben ik sinds lange tijd weer gestart met persoonlijke sessies. Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Kijk hier voor meer informatie.

Dagenergie

28 mei 2024

Gele Zon
Gele Zon

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram