Het Rode Maan levenspad

Rode Maan energie is die van zelfvertrouwen. Vertrouwen om je diepste gevoel de ruimte geven. Als je je gevoel laat stromen kun je jezelf zuiveren en jezelf weer voelen zoals je echt bent. De erkenning van je emoties geeft ook anderen de ruimte datzelfde te doen. Zo ben je een lichtend voorbeeld voor anderen.

Geboren in dit levenspad?

Ben je in dit levenspad geboren, dan handel je vanuit een sterke wil en meer gebaseerd op instinct en opwellingen dan vanuit rationeel verstand. Je hebt de neiging je in te houden omdat je met jouw opwellingen heel wat teweeg brengt. 

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Rode Maan levenspad om voelen. Voel je jezelf of de ander? En wie is wie? Je wordt uitgedaagd helder onderscheid te maken en jezelf te zuiveren van wat niet bij je hoort. Zo kom je tot de kern van jezelf en herinneren wie je werkelijk bent, los van alle verhalen over jezelf en anderen.

Tips

  • De maan trekt het water aan, dus laat het water stromen, drink het, zweet het uit en laat de tranen stromen deze dagen.
  • Neem het heft in eigen handen door je grenzen te verleggen. Dat betekent moedig zijn en gewoon doen! Als je ontdekt dat je op de verkeerde weg zit, kun je op dat moment altijd nog terugkomen op je beslissing.
  • Je brengt jezelf en je idealen naar buiten deze dagen door te gaan waar je voeten je brengen. Ze brengen je precies waar je moet zijn voor een bijzondere ontmoeting of boodschap.
  • Geniet van het leven door je oervertrouwen aan te spreken. Wat er ook gebeurt, vertrouw erop dat het leven je precies geeft wat je nodig hebt.

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in?  

In 2019 wordt jij ondersteund om daadwerkelijk vorm te geven aan je ideeën en ze neer te zetten in de realiteit. Het is een jaar van manifesteren, uitvoeren, afmaken. Dat gaat lukken als jij het midden weet te vinden tussen focussen op wat je echt graag wilt en tegelijkertijd de controle loslaten. Het gaat zoals het gaat. Je hoeft er niet hard voor te werken, het komt door jou heen als je in gefocust blijft en in verbinding met de dingen die echt bij je passen. Dat hoeft niet perse iets te zijn waar je goed in bent. Het kan ook iets zijn waar je graag goed in wilt worden.
Het enige wat jij hoeft te doen is elke dag opnieuw afstemmen op wat jou op dat moment plezier geeft en je overgeven aan datgene wat van jou gevraagd wordt. Want het kan best zijn dat daar ook een grote schoonmaak aan vastzit. Ook dat hoort erbij als je je eigen plek inneemt.

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Je ontwikkeling in 2020: Hoe vind jij jouw eigen vorm?

Voor 2020 schreef ik voor het eerst een E-boek Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020. Met uitleg over de jaarenergie, hoe we voortbouwen op de energie van 2019 en de hulpbronnen en valkuilen voor dit jaar.

Naast deze uitleg die geldt voor ons allemaal, vind je in het E-boek uitleg over de specifieke invloed van de jaarenergie op alle 20 levenspaden van de Dreamspel Tzolkin afzonderlijk. Voor voor jou persoonlijk, voor je vrienden, familie en collega's een waardevol bericht dat je helpt om op koers te blijven in 2020.

Prijs: € 27,-

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Met het Geboorteprofiel en/of Creatieprofiel als als basis, kun je het gereedschap uit je levenspad toepassen. Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 

Dagenergie

31 oktober 2020

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 8
Toon 8

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram