Het Gele Ster levenspad

Gele Ster energie is die van schoonheid en kunstzinnigheid, alles mooi en harmonieus maken, zorgen dat ieder zijn deel krijgt. Het is ook die ene plek die voor jou bestemd is en die niemand anders dan jij kunt innemen, stralend en wel. Alleen jij kunt jouw rol in het grote geheel vervullen; ieder brengt zijn eigen onvervangbare deel in. De andere kant van de Gele Ster is: je eigen deel en je eigen plek onderwaarderen, disharmonie ervaren en denken in tekorten.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, maken een heel zachte eerste indruk, maar zijn echte vechters die graag de confrontatie aangaan en er ook van houden confrontaties uit te lokken. Als ze dat op een positieve manier inzetten, met de juiste intentie kunnen ze daar mooie dingen mee bereiken.

De kern van dit levenspad

Neem jij jouw eigen plek in? Dat is de grote vraag in dit levenspad. Je wordt deze dertien dagen uitgedaagd om jezelf eens aan te kijken in de spiegel alsof je iemand anders bent. Of, nog wat lastiger, naar anderen te kijken alsof je het zelf bent. Wat zie je voor prachtigs in de ander? Wat kan er nog vervolmaakt worden aan die ander? Het is allemaal herkenning; pas het toe op jezelf. Dat werkt bevrijdend deze dagen.

Tips

  • Je vindt inspiratie deze dagen door stralend je talenten aan de wereld te tonen. En denk eraan dat je ook je eigen licht en liefde naar binnen straalt.
  • Neem het heft in eigen handen door verantwoordelijkheid te nemen voor je intenties. Wat je aandacht geeft groeit! Stel je voor hoe jij je wilt voelen en verheug je op de dag dat het zo zal zijn. Dan sta je in je kracht en trek je alles aan wat nodig is om daar te komen.
  • Je doorzettingsvermogen haal je deze periode uit je onbevreesdheid. Ga alleen af op je eigen autoriteit. Jij weet wat goed voor je is.
  • Geniet van het leven door zonder oordeel je warmte en liefde te geven aan alles! Wees als de zon die geen onderscheid maakt waar het licht op mag vallen.

Je ontwikkeling in 2020: Wat is je nieuwe comfortzone?

Dit is een jaar om je opnieuw te verbinden met jouw hartsverlangen en het pad van je ziel. Voor wie en wat doe jij wat je doet? Offer je jezelf op of doe je het echt omdat je hart er sneller van gaat kloppen? 'Heb uw naaste lief als uzelf' mag jij dit jaar omdraaien. Doe voor jezelf wat je altijd voor anderen hebt gedaan. Door het aan jezelf te geven, vind jou jouw eigen vorm.

In 2020 word je aan alle kanten geholpen om het pad van je hart en ziel te volgen of erop terug te keren als je ervan afgeweken was. Neem je eigen plek in en herinner je wie je werkelijk bent. Als je het gevoel hebt dat je stilstaat, weet je dat je goed bezig bent. Dit jaar is namelijk het jaar van de reset. Benut het ten volle, dan kun je volgend jaar écht in beweging komen vanuit je hartsverlangen.

2020 geeft je de moed om jouw grenzen te verkennen, te doen wat je nooit eerder deed zodat je nieuwe ervaringen opdoet en een kader creëert dat past bij de (nieuwe)plek die je in 2019 hebt ingenomen. Geef aandacht aan wat jij wilt dat verder groeit. De jaarenergie geeft je het zelfvertrouwen om jouw eigen vorm te vinden en de veranderingen in je leven toe te staan die horen bij trouw zijn aan jezelf.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Ben je benieuwd wat 2021 jou persoonlijk of zakelijk te brengen heeft? Meld je dan aan voor het online workshop programma 'Afstemmen op 2021'.

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Dagenergie

25 oktober 2021

Blauwe Adelaar
Blauwe Adelaar

Toon 3
Toon 3

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram