Het Witte Wereldoverbrugger levenspad

Witte Wereldoverbrugger energie gaat over verbindingen op het grensvlak tussen twee werelden. Wereldoverbrugger verbindt het vormloze en het tastbare, het zichtbare en onzichtbare zodat er samenwerking ontstaat. Bij het zoeken naar afstemming is Wereldoverbrugger degene die voortdurend de verbinding onderhoudt.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn nuchter en toegewijd om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat doen ze door tradities en oude cultuur in stand te houden en bruggen te slaan naar de tijd waarin we nu leven. Ze zijn de verbindende factor in de familie of een andere gemeenschap en zetten zich daarvoor vol overgave in. Ze mogen er op letten dat ze net zo veel tijd besteden aan zichzelf als aan anderen.

De kern van dit levenspad

In het Witte Wereldoverbrugger levenspad word je uitgedaagd om je angsten en onzekerheid onder ogen te zien en je vol overgave te verbinden met het nieuwe. Daarvoor moet je het oude vertrouwde loslaten. Dat gaat alleen als je beseft dat het nieuwe pas echt kan beginnen als je het oude achter je laat. Ik hoorde pas de prachtige woorden “Doodgaan is niet moeilijk; je wordt toch weer opnieuw geboren. Het is het afscheid nemen dat zo moeilijk is.” Volg onbevreesd je pad. Ook als er je op wat voor manier dan ook verleid wordt om vast te houden aan het oude. Dat werkt bevrijdend deze dagen.

Tips

  • Laat je leiden door de onzichtbare ‘andere’ wereld. Er is heel veel hulp om jou de inspiratie te geven voor een nieuw begin. Kun je het ontvangen?
  • Je bekrachtigt jezelf door trouw te zijn aan je hart en je pad. Volg jij jouw bestemming of offer je jezelf op voor de bestemming van een ander?
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door te handelen vanuit je hart en het belang van de groep voorop te stellen.
  • Geniet van het leven door je toekomstige Zelf in de spiegel te zien. Je tilt jezelf naar een hoger niveau als je alles wat je van een ander vindt, toepast op jezelf om zo jezelf te vervolmaken.

 

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in?  

In 2019 mag jij je helemaal opnieuw verbinden met je eigen bron: de bron van creatie waaruit al het nieuwe ontstaat. De stekker in het stopcontact waardoor je het niet meer alleen hoeft te doen maar geleid wordt door iets wat groter is dan jij. 2019 is het jaar waarin je bruggen kunt slaan tussen verschillende werelden: oud en nieuw, regulier en alternatief, leven en dood, spiritueel en materieel. Verzin maar een tegenstelling en jij bent de verbindende factor die ervoor zorgt dat juist die tegenstelling betekenis geeft en de verbinding krachtiger maakt dan ooit.

Je maakt jezelf ontvankelijk voor deze subtiele maar enorme kracht door volledig aanwezig te zijn in je lichaam. Dansen, bewegen helpt je daarbij en waar nodig kun je lichaamsgerichte hulp inschakelen om nog beter contact te maken met je lichaam.Jouw belangrijkste richtlijn dit jaar is je hogere doel, die stip aan de horizon die maar nooit dichterbij lijkt te komen. Maar soms komt de toekomst dichterbij door het verleden nog eens goed aan te kijken. In ieder geval datgene uit het verleden wat zich nog aandient in je leven. Je hoeft echt niet te graven en oude koeien uit de sloot te halen. Het leven reikt je vanzelf de situaties aan die jou helpen om naar jezelf te kijken toen en nu. Waar heb je nog iets af te maken, hoe kun je dit keer wél trouw zijn aan jezelf en je hoger doel waar dat in het verleden nog niet mogelijk was? Sta stil bij de oude en nieuwe jij en sla de brug tussen wie je was en wie je wilt zin.

Dit jaar neem je jouw eigen plek in door je koers opnieuw te bepalen, zodat je er helemaal klaar voor bent als die stip aan de horizon ineens veel dichterbij blijkt te zijn dan je dacht.

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Je ontwikkeling in 2020: Hoe vind jij jouw eigen vorm?

Voor 2020 schreef ik voor het eerst een E-boek Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020. Met uitleg over de jaarenergie, hoe we voortbouwen op de energie van 2019 en de hulpbronnen en valkuilen voor dit jaar.

Naast deze uitleg die geldt voor ons allemaal, vind je in het E-boek uitleg over de specifieke invloed van de jaarenergie op alle 20 levenspaden van de Dreamspel Tzolkin afzonderlijk. Voor voor jou persoonlijk, voor je vrienden, familie en collega's een waardevol bericht dat je helpt om op koers te blijven in 2020.

Prijs: € 27,-

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Met het Geboorteprofiel en/of Creatieprofiel als als basis, kun je het gereedschap uit je levenspad toepassen. Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 

Dagenergie

1 november 2020

Rode Aarde
Rode Aarde

Toon 9
Toon 9

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram