Het Gele Mens levenspad

‘Wat wil ik?’ Is een vraag waarmee je elke dag opnieuw weer richting geeft aan je leven. De energie van het Gele Mens levenspad helpt je om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je zegt en denkt en voor het resultaat daarvan.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn mensen van tegenstellingen. Ze willen helpen, dienstbaar zijn, maar ook weer niet omdat ze veel tijd voor zichzelf nodig hebben. Ze hebben een grote interesse voor oude wijsheden van en over de mens en mensheid. Als ze aan die belangstelling toegeven, hebben ze veel te brengen voor de wereld.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Gele Mens levenspad om jou! Wat wil jij en wat kies je? De weg ligt voor je open en jij mag echt helemaal zelf zeggen waar het heen gaat. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen vrije wil. Doe je er niets mee, dan schiet je alle kanten op, zonder duidelijke richting.
De kracht van je gedachten is enorm. Je bewuste én onbewuste gedachten en intenties geven richting aan je leven en bepalen waar je nu staat en waar je straks heen gaat. Dertien dagen lang word je ondersteund om hieraan aandacht te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.

Tips

• Maak duidelijke keuzes. Kies voor jezelf en zet levensvreugde op nummer één. Zo sta je rechtstreeks in contact met de bron.
• Je staat in je kracht als je je vastberaden bent en je angsten aankijkt zonder je erdoor te laten (af)leiden. Wees dapper en vertrouw op je eigen wijsheid.
• Je draagt bij aan het grote geheel door de perfectie van alles te zien. We zijn allemaal mensen onderweg. Ook fouten zijn perfect zoals ze zijn.
• Geniet van het leven door je groeikracht te gebruiken. Plant zaden voor de toekomst. Zaai bewust op vruchtbare grond zodat jouw potentieel net als een klein zaadje kan uitgroeien tot een prachtige boom. Alles op zijn eigen tijd, dat wel. Geduld is een schone zaak.

Je ontwikkeling in 2020: Wat is je nieuwe comfortzone?

Je hebt dit jaar de wind mee om orde op zaken te stellen in je leven. Waar sta je? Waar kom je vandaan en waar wil jij heen? In hoeverre was jouw pad afgestemd op jezelf de afgelopen tijd? Het is tijd om goed voor jezelf te zorgen, aandacht te geven aan je ziel en trouw te zijn aan je eigen pad. Elke keer als je onvrede of boosheid voelt over waar je nu staat in je leven, zal de weg naar binnen jou helpen om in evenwicht te komen. Vraag jezelf dan af waar je jezelf hebt verlaten, dat je nu zo boos bent op de ander. Sta jezelf toe om je eigen weg te gaan. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je omgeving.

Stel innerlijk orde op zaken. Dat kan in jezelf zijn, maar ook in je huis, waarin elke kamer symbool staat voor een deel van jou. Kijk naar de inrichting van je huis, de kasten, de lades. Past het bij wie je nu bent en waar je heen wilt? Misschien is het tijd voor een grote schoonmaak. Creëer ruimte zodat wat overblijft licht en lucht krijgt in jezelf en om je heen. Ruimte voor nieuwe inspiratie.

2020 geeft je de moed en het zelfvertrouwen om jouw grenzen te verkennen. Dat kun je doen door ze te verleggen of ze eens van de andere kant te bekijken. Te doen wat je nooit eerder deed zodat je oude patronen doorbreekt en voor jezelf een kader creëert dat past bij de toekomst die jij wenst voor jezelf.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Persoonlijke begeleiding

In 2022 ben ik sinds lange tijd weer gestart met persoonlijke sessies. Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Kijk hier voor meer informatie.

Dagenergie

19 april 2024

Rode Draak
Rode Draak

Toon 12
Toon 12

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram