Het Gele Mens levenspad

‘Wat wil ik?’ Is een vraag waarmee je elke dag opnieuw weer richting geeft aan je leven. De energie van het Gele Mens levenspad helpt je om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je zegt en denkt en voor het resultaat daarvan.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn mensen van tegenstellingen. Ze willen helpen, dienstbaar zijn, maar ook weer niet omdat ze veel tijd voor zichzelf nodig hebben. Ze hebben een grote interesse voor oude wijsheden van en over de mens en mensheid. Als ze aan die belangstelling toegeven, hebben ze veel te brengen voor de wereld.

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in? 

Dit is het jaar om jezelf en datgene waarin je goed bent te (her)ontdekken. Niet alles waarin je goed bent past automatisch goed bij je. 2019 is een jaar om te kiezen voor wat echt bij je past. Dat kan iets zijn waar je al goed in bent maar ook iets waarin je goed wilt worden. Het afgelopen jaar was geen makkelijk jaar voor je. Eindelijk is er een nieuw begin in zicht. Het zit er dik in dat je dit jaar op een ander spoor wordt gezet en de kans krijgt om gebaande paden te verlaten. Kiezen voor veiligheid en het bekende lijkt geen optie dit jaar. Jij bevindt je op het grensvlak van twee werelden. Nu kun je kiezen voor de wereld die helemaal bij jou past en het pad waarvan je ziel echt blij wordt.

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Wil je jouw intentie voor 2019 blijvend voeden en aandacht geven. Wil je meer sleutels aangereikt krijgen die jou helpen om te stralen op jouw eigen plek? Meld je dan aan voor het jaartraject 'Je eigen plek innemen' en sla de brug van wie je was naar wie je wilt zijn.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Gele Mens levenspad om jou! Wat wil jij en wat kies je? De weg ligt voor je open en jij mag echt helemaal zelf zeggen waar het heen gaat. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen vrije wil. Doe je er niets mee, dan schiet je alle kanten op, zonder duidelijke richting.
De kracht van je gedachten is enorm. Je bewuste én onbewuste gedachten en intenties geven richting aan je leven en bepalen waar je nu staat en waar je straks heen gaat. Dertien dagen lang word je ondersteund om hieraan aandacht te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.

Tips

• Maak duidelijke keuzes. Kies voor jezelf en zet levensvreugde op nummer één. Zo sta je rechtstreeks in contact met de bron.
• Je staat in je kracht als je je vastberaden bent en je angsten aankijkt zonder je erdoor te laten (af)leiden. Wees dapper en vertrouw op je eigen wijsheid.
• Je draagt bij aan het grote geheel door de perfectie van alles te zien. We zijn allemaal mensen onderweg. Ook fouten zijn perfect zoals ze zijn.
• Geniet van het leven door je groeikracht te gebruiken. Plant zaden voor de toekomst. Zaai bewust op vruchtbare grond zodat jouw potentieel net als een klein zaadje kan uitgroeien tot een prachtige boom. Alles op zijn eigen tijd, dat wel. Geduld is een schone zaak.

 

Voel je vrij dit artikel te delen met anderen voor wie het ook waardevol zou kunnen zijn. Wil je zo vriendelijk zijn om niet alleen de inhoud, maar ook een link naar het artikel te delen?

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Op basis van dit uitgebreide Levenspadprofiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail