Het Gele Mens levenspad

‘Wat wil ik?’ Is een vraag waarmee je elke dag opnieuw weer richting geeft aan je leven. De energie van het Gele Mens levenspad helpt je om verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat je zegt en denkt en voor het resultaat daarvan.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Gele Mens levenspad om jou! Wat wil jij en wat kies je? De weg ligt voor je open en jij mag echt helemaal zelf zeggen waar het heen gaat. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen vrije wil. Doe je er niets mee, dan schiet je alle kanten op, zonder duidelijke richting.
De kracht van je gedachten is enorm. Je bewuste én onbewuste gedachten en intenties geven richting aan je leven en bepalen waar je nu staat en waar je straks heen gaat. Dertien dagen lang word je ondersteund om hieraan aandacht te geven en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven.

Tips voor deze periode

• Maak duidelijke keuzes. Kies voor jezelf en zet levensvreugde op nummer één. Zo sta je rechtstreeks in contact met de bron.
• Je staat in je kracht als je je vastberaden bent en je angsten aankijkt zonder je erdoor te laten (af)leiden. Wees dapper en vertrouw op je eigen wijsheid.
• Je draagt bij aan het grote geheel door de perfectie van alles te zien. We zijn allemaal mensen onderweg. Ook fouten zijn perfect zoals ze zijn.
• Geniet van het leven door je groeikracht te gebruiken. Plant zaden voor de toekomst. Zaai bewust op vruchtbare grond zodat jouw potentieel net als een klein zaadje kan uitgroeien tot een prachtige boom. Alles op zijn eigen tijd, dat wel. Geduld is een schone zaak.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn mensen van tegenstellingen. Ze willen helpen, dienstbaar zijn, maar ook weer niet omdat ze veel tijd voor zichzelf nodig hebben. Ze hebben een grote interesse voor oude wijsheden van en over de mens en mensheid. Als ze aan die belangstelling toegeven, hebben ze veel te brengen voor de wereld. Ben je zelf geboren het Gele Mens levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad.

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Op basis van dit uitgebreide Levenspadprofiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail