Het Rode Slang levenspad

Rode Slang energie is heel basaal. In het Rode Slang levenspad word je geholpen om bewust om te gaan met de wijsheid van je lichaam. Het reptielenbrein van de slang is de oudste laag in onze hersenen. Het is verantwoordelijk voor je primaire overlevingsdrang. Soms zeg of doe je iets waarvan je achteraf niet begrijpt waar het vandaan komt. Het reptielenbrein reageert dan emotioneel en instinctief op bekende prikkels. In de huidige situatie is er iets wat herinnert aan een heftige gebeurtenis uit het verleden. De emoties die ermee gepaard gaan, sla je als herinnering op in je cellen. Zelfs de herinneringen van je ouders, je voorouders en de evolutie zijn opgeslagen in je cellen. Alles wat je meemaakt, sla je bewust en onbewust op.

In het Rode Slang levenspad word je uitgenodigd om vanuit een hoger perspectief naar de taal van je lichaam te kijken en er werkelijk naar te luisteren. Wat heeft jouw lichaam je te zeggen? Versta je de taal van je lichaam en versta je de kunst ernaar te handelen, dan kun je net als de slang oude huid afwerpen en jezelf vernieuwen.

Een intens levenspad met 10 poortdagen

Het Rode Slang levenspad is een pad met tien van de tweeënvijftig poortdagen van de Tzolkin. Je herkent ze in de kalender aan de zwarte vakjes. Tijdens deze poortdagen zijn de sluiers dun en zijn we extra ontvankelijk voor de kosmische energie. Zorg goed voor jezelf, open jezelf voor wat zich aandient en wees erop bedacht dat deze dagen heel intens kunnen zijn. Je krijgt enorme kansen om veranderingen in jezelf te bewerkstelligen en daarmee een verandering in de wereld te brengen. We leven in een tijd waarin we linksom of rechtsom gedwongen worden te transformeren naar een nieuw bewustzijn. Je merkt het op allerlei gebieden: voeding, gezondheid, geld, relaties. We kunnen ons niet meer verzetten tegen veranderingen. Alle oude vormen van bewustzijn hebben hun tijd gehad. Macht, angst, schuld, slachtofferschap kunnen in deze tijd hoog opvlammen. Het zijn de pijlers van het oude bewustzijn en ze dienen zich aan zodat je ze recht in de ogen kunt kijken. Dat is de manier om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en jezelf op DNA-niveau te vernieuwen.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, willen graag het beste zijn en steeds blijven werken aan zichzelf. Ze zijn graag bezig met doelen stellen en bereiken. Het zijn ook goede leraren en daarom graag een voorbeeld voor anderen. Ze mogen er wel op letten dat ze ook ruimte laten voor opvattingen van anderen en niet naast hun schoenen gaan lopen omdat ze zichzelf zo goed vinden.

De kern van dit levenspad

Het gaat in het Rode Slang levenspad om het hoogste en het laagste. Je oerinstinct dat weet dat je een straatje om moet zonder dat je weet dat daar een wegversperring is. Je onderbuikgevoel dat zegt dat je niet in zee moet gaan met die aardige persoon, die pas veel later een oplichter blijkt te zijn. Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen bewust om te gaan met de wijsheid van je lichaam en het hoogste en laagste verbinden in jezelf.

Tips

  • Je vindt inspiratie door te luisteren naar je lichaam. Dat heeft een heel intelligente manier om jou te laten weten wat goed voor je is. Doe vooral datgene wat energie geeft en passie oproept.
  • Je bekrachtigt jezelf door vol zelfvertrouwen ruimte te geven aan je gevoel en de stroom van je gevoel te volgen: go with the flow.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door je grenzen te verleggen. Doe de dingen eens anders dan je gewend bent, stap uit je comfortzone en ga moedig voorwaarts. De wijsheid die je nodig hebt komt onderweg vanzelf naar je toe.
  • Geniet van het leven door te gaan waar je voeten je brengen (en niet je hoofd). Toevallige ontmoetingen tillen je naar een hoger niveau deze dagen. Zorg dat je alert en aanwezig bent zodat je kunt aannemen wat je toevalt.

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in?  

Omdenken helpt jou in 2019 om je eigen plek in te nemen. Elke uitdaging zien als uitnodiging en van elke ‘ja maar’ een ‘ja en maken’. Je mag er helemaal op vertrouwen dat het pad dat jij voor jezelf bedenkt nooit zo mooi kan zijn als het pad dat zich als vanzelf voor jou ontvouwt. Doe vooral de dingen waar jij inspiratie van krijgt, want dat is jouw beste raadgever. Dat betekent soms ook dat je dingen doet die helemaal tegen je verstand in gaan, dingen die goed voelen zonder dat je weet waarom. Dus laat de controle maar los, vertrouw op jezelf en het leven. Dan komt het helemaal goed. Zorg intussen goed voor je lichaam, want dat is jouw stevige basis waarin je de energie ontvangt waarmee je 2019 elke uitdaging kunt omzetten in je voordeel.

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Je ontwikkeling in 2020: Hoe vind jij jouw eigen vorm?

Voor 2020 schreef ik voor het eerst een E-boek Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020. Met uitleg over de jaarenergie, hoe we voortbouwen op de energie van 2019 en de hulpbronnen en valkuilen voor dit jaar.

Naast deze uitleg die geldt voor ons allemaal, vind je in het E-boek uitleg over de specifieke invloed van de jaarenergie op alle 20 levenspaden van de Dreamspel Tzolkin afzonderlijk. Voor voor jou persoonlijk, voor je vrienden, familie en collega's een waardevol bericht dat je helpt om op koers te blijven in 2020.

Prijs: € 27,-

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 

Dagenergie

31 oktober 2020

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 8
Toon 8

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram