Het Witte Spiegel levenspad

Witte Spiegel energie is helder en haarscherp. De spiegel laat genadeloos alles zien wat er is. Aan jou de schone taak om onderscheid te maken wat je precies ziet als je om je heen kijkt. Zie je de ander of zie je een reflectie van jezelf? Als je bedenkt dat we allemaal één zijn, is het logisch dat je je eigen reflectie ziet in alles om je heen. Erger je jezelf aan iemand, vraag je dan af wat het is in jezelf dat je nog niet hebt gezien en geaccepteerd. Bewonder je iemand mateloos? Realiseer je dat je dat alleen maar kunt zien omdat je herkent wat je ziet. Je hebt de eigenschap die je bewondert zelf ook!

Middenkolom

Het Witte Spiegel levenspad bevindt zich vanaf Rode Draak toon 4 in de middenkolom van de Tzolkin. Het is de kolom waar het verleden en de toekomst bijeenkomen in het hier en nu. Concentratie is een kwaliteit van mensen die geboren zijn in deze kolom op de zogenaamde kerndagen. Die concentratie heb je hard nodig, want de middenkolom is een intense periode die ons leert in het hier en nu te leven. Ben je met de toekomst of het verleden bezig, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten. Het Witte Spiegel levenspad eindigt in het hart van de kalender met brondag Witte Hond toon 13.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn bereid zichzelf in situaties te brengen waar ze de motor zijn achter vernieuwing in het leven van anderen. Ze stellen alles in het werk om veranderingen in zichzelf en anderen te bevorderen, toegewijd om het onderste uit de kan te halen. Ze vinden balans als ze in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunnen zijn met zichzelf en hoe het nu is.

Ben je zelf geboren het Witte Spiegel levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl of met de gratis Maya wijsheid app uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

In het Witte Spiegel levenspad word je geholpen om jouw eigen plek hier op aarde in te nemen met al jouw talenten en kwaliteiten. Daarmee lever je een bijdrage aan het grote geheel. Kijk eens met een andere blik in de spiegel. Gebruik de spiegel niet om jezelf te beoordelen, maar als een poort naar de toekomst. Stel je eens voor hoe jij eruit ziet als je straalt met al je talenten en kwaliteiten. Er is maar een plek voor jou met al jouw kwaliteiten. Als jij ‘m niet inneemt, blijft die leeg. Als je op de plek van een ander staat, houd je de unieke plek van een ander bezet. Waar sta jij?

Tips

  • Je vindt inspiratie door onderscheid te maken. Wat is van wie? Wat hoort waar thuis. Schep orde in jezelf en om je heen.
  • Je staat in je kracht als je je eigen waarheid spreekt. Laat de woorden maar vanzelf komen. Dan zul je nog verbaasd zijn van wat je te zeggen hebt.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door bruggen te slaan of juist vol overgave afstand te nemen. Elk einde is een nieuw begin.
  • Geniet van het leven door trouw te zijn aan je hart en je bestemming. De medestanders en maatjes op je pad zullen je dan vergezellen en jou naar een hoger niveau van Zijn tillen.

mountain 1624284 640

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 


Facebook Twitter Google+ LinkedIn e-Mail