Het Witte Spiegel levenspad

Witte Spiegel energie is helder en haarscherp. De spiegel laat genadeloos alles zien wat er is. Aan jou de schone taak om onderscheid te maken wat je precies ziet als je om je heen kijkt. Zie je de ander of zie je een reflectie van jezelf? Als je bedenkt dat we allemaal één zijn, is het logisch dat je je eigen reflectie ziet in alles om je heen. Erger je jezelf aan iemand, vraag je dan af wat het is in jezelf dat je nog niet hebt gezien en geaccepteerd. Bewonder je iemand mateloos? Realiseer je dat je dat alleen maar kunt zien omdat je herkent wat je ziet. Je hebt de eigenschap die je bewondert zelf ook!

Middenkolom

Het Witte Spiegel levenspad bevindt zich vanaf Rode Draak toon 4 in de middenkolom van de Tzolkin. Het is de kolom waar het verleden en de toekomst bijeenkomen in het hier en nu. Concentratie is een kwaliteit van mensen die geboren zijn in deze kolom op de zogenaamde kerndagen. Die concentratie heb je hard nodig, want de middenkolom is een intense periode die ons leert in het hier en nu te leven. Ben je met de toekomst of het verleden bezig, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten. Het Witte Spiegel levenspad eindigt in het hart van de kalender met brondag Witte Hond toon 13.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn bereid zichzelf in situaties te brengen waar ze de motor zijn achter vernieuwing in het leven van anderen. Ze stellen alles in het werk om veranderingen in zichzelf en anderen te bevorderen, toegewijd om het onderste uit de kan te halen. Ze vinden balans als ze in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunnen zijn met zichzelf en hoe het nu is.

De kern van dit levenspad

In het Witte Spiegel levenspad word je geholpen om jouw eigen plek hier op aarde in te nemen met al jouw talenten en kwaliteiten. Daarmee lever je een bijdrage aan het grote geheel. Kijk eens met een andere blik in de spiegel. Gebruik de spiegel niet om jezelf te beoordelen, maar als een poort naar de toekomst. Stel je eens voor hoe jij eruit ziet als je straalt met al je talenten en kwaliteiten. Er is maar een plek voor jou met al jouw kwaliteiten. Als jij ‘m niet inneemt, blijft die leeg. Als je op de plek van een ander staat, houd je de unieke plek van een ander bezet. Waar sta jij?

Tips

  • Je vindt inspiratie door onderscheid te maken. Wat is van wie? Wat hoort waar thuis. Schep orde in jezelf en om je heen.
  • Je staat in je kracht als je je eigen waarheid spreekt. Laat de woorden maar vanzelf komen. Dan zul je nog verbaasd zijn van wat je te zeggen hebt.
  • Je draagt bij aan het grote geheel door bruggen te slaan of juist vol overgave afstand te nemen. Elk einde is een nieuw begin.
  • Geniet van het leven door trouw te zijn aan je hart en je bestemming. De medestanders en maatjes op je pad zullen je dan vergezellen en jou naar een hoger niveau van Zijn tillen.

mountain 1624284 640

Je ontwikkeling in 2019: Hoe neem jij je eigen plek in?  

Jouw belangrijkste richtlijn dit jaar is je hogere doel, die stip aan de horizon die maar nooit dichterbij lijkt te komen. Maar soms komt de toekomst dichterbij door het verleden nog eens goed aan te kijken. In ieder geval datgene uit het verleden wat zich nog aandient in je leven. Je hoeft echt niet te graven en oude koeien uit de sloot te halen. Het leven reikt je vanzelf de situaties aan die jou helpen om naar jezelf te kijken toen en nu. Waar heb je nog iets af te maken, hoe kun je dit keer wél trouw zijn aan jezelf en je hoger doel waar dat in het verleden nog niet mogelijk was? Sta stil bij de oude en nieuwe jij en sla de brug tussen wie je was en wie je wilt zin. Dit jaar neem je jouw eigen plek in door je koers opnieuw te bepalen, zodat je er helemaal klaar voor bent als die stip aan de horizon ineens veel dichterbij blijkt te zijn dan je dacht.

Je eigen plek innemen kan ook weerstand oproepen in jezelf of je omgeving. Zeker als je om wat voor reden dan ook ooit die plek verlaten hebt. Dat vraagt moed om je grenzen te verlegggen, bereidheid naar jezelf te kijken en het kind in jezelf aan te moedigen om zichzelf weer te laten zien, inclusief oude wonden. Aandacht en voeding is wat jouw nieuwe plek nodig heeft. In actie komen, doen en ervaren.

Je ontwikkeling in 2020: Hoe vind jij jouw eigen vorm?

Voor 2020 schreef ik voor het eerst een E-boek Jaarenergie en Levenspadhoroscopen 2020. Met uitleg over de jaarenergie, hoe we voortbouwen op de energie van 2019 en de hulpbronnen en valkuilen voor dit jaar.

Naast deze uitleg die geldt voor ons allemaal, vind je in het E-boek uitleg over de specifieke invloed van de jaarenergie op alle 20 levenspaden van de Dreamspel Tzolkin afzonderlijk. Voor voor jou persoonlijk, voor je vrienden, familie en collega's een waardevol bericht dat je helpt om op koers te blijven in 2020.

Prijs: € 27,-

Levenspadprofiel ✮✮✮

groeien op je levenspad

Op basis van dit uitgebreide profiel-werkboek leer je hoe jij jij spiritueel, fysiek, emotioneel en mentaal tot bloei komt met jouw persoonlijke gereedschap voor het leven. Meer info

prijs: € 37,- Vul hieronder naam en geboortedatum in. Je ontvangt direct na een geslaagde betaling het profiel als PDF in je mailbox.

Naam:
Datum: (DD-MM-JJJJ)
 

 

Dagenergie

31 oktober 2020

Gele Krijger
Gele Krijger

Toon 8
Toon 8

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram