Het Witte Hond levenspad

Witte Hond energie is die van trouw, loyaliteit aan jezelf, je hart en aan je idealen. Met je hart als kompas vind je stap voor stap de route van jouw levenspad. Het is een zachte, lieve, speelse energie. Denk aan een puppy. Hij kan zich ook uit loyaliteit te veel opofferen en wordt dan uiteindelijk boos op zichzelf, maar stort dat over anderen uit. Witte Hond moet er ook aan denken af en toe van zich af te bijten. Trouw zijn aan je idealen vraagt soms om stevigheid.

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren hebben sterke overtuigingen en een grote loyaliteit om daaraan trouw te blijven. Voor anderen is jullie volharding, toewijding en trouw aan je intenties inspirerend, ook al is het soms heel ongebruikelijk wat je doet. Weet dat het soms ook wel wat losser mag. Leven en laten leven is het credo. Ieder zijn eigen ding.

De kern van dit levenspad

In dit levenspad draait het om begrenzing en grenzeloosheid. Witte Hond heeft zo veel voor anderen over, dat hij daarbij zijn grenzen soms overschrijdt. Hoe ver gaat jouw liefde? Liefde is universeel en zonder oordeel. Alles is goed zoals het is. Maar als het om jou persoonlijk gaat, zijn er wel degelijk grenzen. Wat past op jouw pad en wat valt daarbuiten. Als je trouw blijft aan je pad, betekent dat niet dat je een ander afkeurt wanneer je grenzen stelt. Als je in liefde grenzen kunt stellen, blijf je trouw aan jezelf en geef je de duidelijkheid die nodig is voor beiden.

Tips

  • Je vindt inspiratie door trouw te zijn aan jezelf, je hart en je idealen.
  • Je staat in je kracht als je handelt vanuit het weten van je hart. Jij hebt alle antwoorden in je. Je hoeft ze niet buiten jezelf te zoeken.
  • Kijk in de spiegel en toets je intenties: klopt het wat je doet? Anderen laten het je zien deze dagen. Iedereen is immers je spiegel.
  • Je bent volledig aanwezig en zegt ‘ja’ tegen het leven als je je eigen waarheid spreekt: bezield en authentiek.

Je ontwikkeling in 2020: Wat is je nieuwe comfortzone?

Misschien heb je het afgelopen jaar alvast een glimp opgevangen van de nieuwe weg die je in 2020 mag inslaan. Een weg die nog dichter bij jezelf ligt vol met nieuwe ontdekkingen en ervaringen. Dit jaar mag jij je helemaal opnieuw verbinden met je eigen bron en zullen de contouren zichtbaar worden van datgene waarin je vorig jaar je hart hebt gevolgd.

2020 is het jaar waarin je met je hart als kompas stap voor stap de nieuwe route van jouw levenspad gaat vinden. Heel dit jaar staat in het teken van jouw persoonlijke gereedschap voor groei en creatie dus je hebt de wind mee. Het is belangrijk dat je zacht en lief bent voor jezelf. Trouw aan je hart. Geef jezelf net zoveel of misschien zelfs een beetje meer dan anderen. Uiteindelijk komt dat wel weer bij die ander terecht dus sta het jezelf echt toe. Je maakt jezelf ontvankelijk voor deze zachte milde kracht door te luisteren naar je dromen en je innerlijke stem. Die stem kun je het beste horen als je actief bezig bent met je handen.

2020 geeft je de moed en het zelfvertrouwen om jouw grenzen te verkennen. Te doen wat je nooit eerder deed zodat je nieuwe ervaringen opdoet en een kader creëert dat past bij de (nieuwe)plek die je in 2019 hebt ingenomen.

Je ontwikkeling in 2021: Waaraan geef jij jouw levenskracht?

Werken met de jaarenergie brengt je in verbinding met je ware zelf, je energetische oorsprong, de essentie van wie je werkelijk bent. De jaarenergie helpt je bij je spirituele groei en ondersteunt je om met hart en ziel te doen wat echt bij je past.

2021 is het jaar van het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. Durf jij in de leegte te verblijven? Precies daar waar het oude jou zal loslaten en het nieuwe naar je toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen.

Persoonlijke begeleiding

In 2022 ben ik sinds lange tijd weer gestart met persoonlijke sessies. Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Tzolkin is ons gezamenlijke kompas op weg daarnaartoe.

Het resultaat daarvan is dat je feilloos leert vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid. Bijvoorbeeld bij:

  • het maken van keuzes over je werkrichting,
  • samenwerking met en begeleiding van anderen,
  • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Ik werk zowel met de Dreamspell Tzolkin als met de klassieke Tzolkin om jou te ondersteunen.

Kijk hier voor meer informatie.

Dagenergie

16 juli 2024

Rode Maan
Rode Maan

Toon 9
Toon 9

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram