Energie update Blauwe Aap levenspad 7 -19 augustus 2020: Gereedschap voor licht leven

Het Witte Spiegel levenspad heeft je de afgelopen dertien dagen het gereedschap aangereikt voor het nieuwe Zonnejaar dat 26 juli van start ging. Welke spiegels kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen trouw te zijn aan jezelf?

Blauwe Aap als zonnejaargids

Op 26 juli waren we - voor het eerst online - samen met een grote groep om de zonnejaarenergie te activeren. Met meer dan 80 live deelnemers activeerden we de energie van Blauwe Storm toon 2 in ons systeem. Ook deelde ik hoe we met deze energie dit zonnejaar kunnen meesurfen op de energie van het Witte Spiegelpad. 

Het Blauwe Aap levenspad speelt een bijzondere rol als gidsende energie voor Blauwe Storm toon 2. Niet alleen het zegel maar het hele pad geeft energie om dit zonnejaar de stormen en uitdagingen op je pad met lichtheid en onbevangenheid te transformeren. Deze Blauwe Aap kwaliteiten hebben we - zeker nu de wereld op zijn kop staat - heel hard nodig in tijden die voor velen behoorlijk zwaar zijn. 

Verbinden met de bron

Het Blauwe Aap levenspad heeft het hart van de kalender, de bron, als vertrekpunt. Dit is dus het pad bij uitstek dat je het gereedschap aanreikt om te creëren vanuit de bron. Misschien ontdek je deze dagen juist waar jij het contact met je bron bent kwijtgeraakt. Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid neem je onbewust beperkende overtuigingen en patronen over die al generaties lang zijn doorgegeven. Het is belangrijk om erbij stil te staan dat ook de manier waarop we omgaan met Corona hierdoor wordt gevoed. Overtuigingen die je bijvoorbeeld onbewust laten geloven dat het leven zwaar is en dat je hard moet werken om te overleven en dat dat niet samen gaat met plezier maken en ontspannen.

Door bewust gebruik te maken van het gereedschap dat het Blauwe Aap levenspad je aanreikt, kun je die patronen doorbreken. Je hoeft nergens op te wachten. Je kunt het gewoon elke dag doen, ook als je het heel spannend vindt. Soms is dat niet eenvoudig, maar het is wel de manier om ervoor te zorgen dat oude patronen en overtuigingen geleidelijk aan hun kracht verliezen.

Dertien tips voor creëren vanuit je bron

In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan het gereedschap van mijn levenspad mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van het pad waarin ik ben geboren: dit Blauwe Aap levenspad.

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen en dit hele zonnejaar helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken.

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

Maak je eigen creatietips

Net als ik kun jij voor jezelf dertien tips voor creatie maken. Hoe je dat doet, leer ik je in twee online workshops.

  • vrijdag 4 september: Cirkel van wijsheid. Waarin we werken met de dagenergie Blauwe Storm toon 3 en gids Blauwe Nacht in het Rode Aarde levenspad. Je gebruikt de dagenergie om inzicht te krijgen in een thema dat voor jou op dit moment speelt. LEES MEER
  • zondag 13 september: 'Afstemmen op je potentieel'. Waarin ik je in een kleine groep de basis van de kalender leer en hoe je zelf dertien tips voor creatie maakt bij jouw eigen levenspad. Deze workshop is voor iedereen die graag meer met de Tzolkin wil leven. LEES MEER

Ben je geboren in het Rode Aarde levenspad dan heb je een extra reden om je aan te melden, want in dat levenspad vinden beide workshops plaats.

Ik verheug me erop om samen met jou je gereedschap tastbaar en werkbaar te maken.

DNAfirmaties

blauwe aap

De tips hierboven zijn mijn persoonlijke interpretatie van de dagenergie en een uitvloeisel van de manier waarop de DNAfirmaties van dit pad mij raken. De DNAfirmaties zijn helende zinnen. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

Dag 1. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 2. Gele Mens - Ik creëer

Dag 3. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 4. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 5. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 6. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 7. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 8. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 9. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 10. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 11. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 12. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 13. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

De DNAfirmaties zijn afkomstig van de Maya wijsheid creatiekaarten, Elvira van Rijn en Patricia Mooren, A3boeken.

Ik wens je veel plezier toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Integreer de dagenergie in je leven

Met de e-wenscursus ontdek je hoe de dagenergie en levenspaden je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de Tzolkin kalender. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen. De eerstvolgende cursus start op 2 september en gaat over de levenspaden: Rode AardeWitte HondBlauwe Nacht en Gele Krijger. Geef je direct op of bestel eerst het basis boekenpakket zonder verzendkosten.

Deelname: 47,- Lees hier hoe het werkt en wat je nodig hebt om aan de cursus mee te doen. Of meld je nu aan.

Naam:
Startdatum:
 

Dagenergie

29 november 2021

Witte Hond
Witte Hond

Toon 12
Toon 12

Gratis E-Book

Nieuwsbrief

Elke dertien dagen automatisch een vooruitblik op het komend levenspad ontvangen?


Facebook Twitter LinkedIn e-Mail Instragram

1 reacties op "Energie update Blauwe Aap levenspad 7 -19 augustus 2020: Gereedschap voor licht leven"

Gravatar
Neeltje
Wat een prachtige en praktische tips voor elke dag in dit Blauwe Aap-pad.
Dank je wel!
 

Plaats een reactie